Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 13:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 43 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Potentsiaalne ostja lõhkus auto.
PostitusPostitatud: 25.09.2010 10:26 
Kasutaja avatar

Oijahh, taaskord see vaidlus.
Tsiteeri:
(1) Isikut tõendav dokument (edaspidi dokument) on riigiasutuse poolt väljaantud dokument, kuhu on kantud kasutaja nimi ja sünniaeg või isikukood ning foto või näokujutis ja allkiri või allkirjakujutis, kui seadus või selle alusel kehtestatud õigusakt ei sätesta teisiti.

Juhiluba on antud välja riigiasutuse poolt (Maanteeamet), seal on kasutaja nimi ja isikukood ning foto ja allkiri. Seega - isikut tõendav dokument.

Punkt 2 käib selle kohta, mis dokumente selle seaduse alusel välja antakse. Juhilube antakse välja liiklusseaduse alusel, sellepärast seda selles nimekirjas polegi.
Isikutunnistus on üks isikut tõendavatest dokumentidest, mite üldnimetus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 10:16 

Roolilt näpujäljed võeti ikka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 11:07 

infidel kirjutas:
Oijahh, taaskord see vaidlus.
Tsiteeri:
(1) Isikut tõendav dokument (edaspidi dokument) on riigiasutuse poolt väljaantud dokument, kuhu on kantud kasutaja nimi ja sünniaeg või isikukood ning foto või näokujutis ja allkiri või allkirjakujutis, kui seadus või selle alusel kehtestatud õigusakt ei sätesta teisiti.

Juhiluba on antud välja riigiasutuse poolt (Maanteeamet), seal on kasutaja nimi ja isikukood ning foto ja allkiri. Seega - isikut tõendav dokument.

Punkt 2 käib selle kohta, mis dokumente selle seaduse alusel välja antakse. Juhilube antakse välja liiklusseaduse alusel, sellepärast seda selles nimekirjas polegi.
Isikutunnistus on üks isikut tõendavatest dokumentidest, mite üldnimetus.

Ma käisin arkis lube pikendamas ja ma pidin spets id kaardi järgi koju minema kuna nemad ei aksepteerinud juhiluba mis mul kaasas oli dokumendina.

Ja välisriikides (vähemalt Lätis ja Leedus) saadavad mendid sind juhilubadega üle türa. Been there done that.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 11:29 
Kasutaja avatar

Lxc kirjutas:
Been there done that.

Mina räägin ka omadest kogemustest. SEB pank on mind korduvalt minema ajanud juhilubadega. Nõuavad ID kaarti, aga seda mul EI OLE :kill Isegi passi vastuvõtmisega tuleb nendega jamada... Varsti õnneks passi aeg ka ümber ja siis olen illegaal :D Ei viitsi ma uut teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 12:58 

pässarix kirjutas:
Lxc kirjutas:
Been there done that.

Mina räägin ka omadest kogemustest. SEB pank on mind korduvalt minema ajanud juhilubadega. Nõuavad ID kaarti, aga seda mul EI OLE :kill Isegi passi vastuvõtmisega tuleb nendega jamada... Varsti õnneks passi aeg ka ümber ja siis olen illegaal :D Ei viitsi ma uut teha.

SEB-s pole lubadega mingeid probleeme....Ma olen juba korduvalt öelnud,sinu puhul on nägu see,mis saab takistuseks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 13:42 
Kasutaja avatar

turvik kirjutas:
pässarix kirjutas:
Lxc kirjutas:
Been there done that.

SEB-s pole lubadega mingeid probleeme....Ma olen juba korduvalt öelnud,sinu puhul on nägu see,mis saab takistuseks. :D

Oleneb arvatavasti tehingust. Kui enda arvele raha paned pole vast probleemi. Selliseid tehinguid olen Swedbankis ise ka teha saanud juhilubadega. SEBis aga käisin krediitkaardil järgi juhilubadega (Sest ID kaart oli arvuti lugejasse ununenud) ja saadeti pikalt.
ARK kohta samasugune näide, käisime sõbraga koos lubadel järgi (tegime mõlemad koos A kati). Olime kõrvuti lettide taga ja temalt küsiti lubade vahetusel isikut tõendavat dokumenti (samal ajal andis ju vanad load ära). Minul õnneks ei küsitud, muidu oleks sama teema olnud, sest ka tookord oli ID kaart arvutis :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 14:28 
Kasutaja avatar

Lxc kirjutas:
Ma käisin arkis lube pikendamas ja ma pidin spets id kaardi järgi koju minema kuna nemad ei aksepteerinud juhiluba mis mul kaasas oli dokumendina.

Ja välisriikides (vähemalt Lätis ja Leedus) saadavad mendid sind juhilubadega üle türa. Been there done that.

Kuna sa käisid juhtimisõigust pikendamas, siis eeldan, et see oli juba kehtivuse kaotanud. Juhtimisõiguse kaotanud juhiluba ei saagi aksepteerida isikut tõendava dokumendina.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 14:34 
Kasutaja avatar

Teemast täiesti väljas loba ainult käib siin.. :kill
Teema algatajale: Pane siia üles number, millepealt see mees sulle helistas, äkki kellelgi on mingi kontakt säilinud vms. paha ei tee kuidagi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 14:40 
Kasutaja avatar

qpi poolt väljatoodud viimane asi on muidugi debiilne minuarust ja näitab mis idiootsuste peale meie riigis aega raisatakse. Enda üks sõber elas ka selle läbi ja vihastas seaks ennast. Pilt on peal kõik on nähtav et tegu on sama inimesega ja siis lihtsalt nussitakse. Noh selline see kord on ja sellega tuleb leppida ja arvestada. Aga no see auto teema, mis ma öelda oskan. Kahju kodanikust aga omad vitsad peksavad. Loodan et see sittur saadakse kätte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 14:41 

nagu näha ei taha ants sel teemal rohkem rääkida :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 15:40 
Kasutaja avatar

JunZuu1991 kirjutas:

ju viidi ähvardus täide ja tambiti suu kinni :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2010 22:31 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
pässarix kirjutas:
JunZuu1991 kirjutas:

ju viidi ähvardus täide ja tambiti suu kinni :rokib

Mis ähvardus?

okei, ähvardamata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2010 19:13 
Kasutaja avatar

Krt tundub et see teema on algusest peale mingi luul olnud... :bs

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 43 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis