see maks on totaalne BS juba ainuüksi yhel põhjusel(rääkimata muudest).
Riigid kus see maks on, seal toimib väga arvestatav yhistransport, mis meil on lapsekingades või puudub ültse.(rongiliiklus nt - PS! elu ei käi ainult Tallinnas ja Tartus) Millest me räägime?maksustada saab ikka siis midagi, kui on pakkuda ka....
ja teine suur kysimus tekib, et mis selle automaksust tuleneva rahaga tehakse? Kytsuseaktsiis on yyratu, ja ma ei näe kuskil superteid, seega tekib kysimus kuhu too raha kaob? Selleks automaksu maksta, et teisi debiilseid valimislubadusi (a la kirstuteotus raha, pensioni tõstmine, jne) kinnitampimiseks pole sellega kunagi nõus!!!! ja mis veel valimistesse puutub, siis reform ja IRL on ainsad, kes asja õigest nurgast vaatavad ehk siis tegeleda majandusliku pooleegea, ja kui on raha olemas siis on võimalik mida iganes teha, erinevalt mõnest teisest erakonnast, kes lubab tõsta kõiksuguseid toetusi ja samal ajal vähendada tulumakse, ja käibemakse - a kust raha tuleb? sellest ei räägi keegi....
Sotsid my ass, 0 häält saavad minu poolt

(kuigi ega noh, valida saab ka ainult täissaasta ja natukene vähem saasta vahel)
2 usku:
vt siin tulebki jälle see käär sisse, mida paljud ei pea milelksgi. Soome on debiilsete maksuda kuningas maa, AGA rahva elatustase on selline, et see pole probleem. Meil, kus on keskmine palk võrdväärne hilise arengumaaga, on natukene kohatu võrrelda arenenud põhjamaadega (eriti soomega, mis oli vist maailma lõikes paremuselt 3s riik kus elada?) mitmes meie olime? 40s? Ja see saastamise teema on anyway BS caps lockiga. Esiteks, meie uute autode ostmine ei vähenda karvavõrtki nende tootmist, mis saastab. Hybriid jmt autode tootmine on kõige saastavam yltse ja kolmandaks kõik eesti suured jeebid ja 750 ei anna 1% kogu oma autoks olemise eluae jooksul põhjustatd saastamisest, kui mingi vulkaan kuskil korraks köhatab(ma ei räägi siin islandist)