Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 23:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 71 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Läheks Lõuna-Saksamaale
PostitusPostitatud: 19.06.2011 11:48 

No kuhu soovitate minna?
Tahan osta platsilt, sest sealt saan käibemaksu tagasi.
Kus on kõige rohkem platse kusagil lennujaama läheduses?
Düsseldorf? Frankfurt? Hamburg? Berlin? Stuttgart? München? Bremen?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2011 21:45 
Kasutaja avatar

Mõtled lennujaamast jalgsi platsile minna?
Samas millest järeldus, et plats = käibemaksu vabastus?
1) Plats võib ju pakkuda ka niiöelda vahendusteenust (komisjonimüüki), et võtavad eraisikult auto müüki ja saavad komisjonitasu.
2) Pead olema veendunud, et nad üldse tahavad niiöelda ühendusesisest käibemaksuvaba müüki teha.

Kindlam siiski mobilest kuulutused valmis vaadata ei oleks, enne läbi rääkida ja siis juba autole järgi minna?

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2011 12:35 

paistab et häid platside piirkondasid jne ei soovita ikak keegi.

aga rääkige vähemalt kogemustest türklastega? kas on petnud teid autode seisukorra suhtes a la peidetud vead jne?
kas autot hoiavad alles kuni kohalejõudmiseni?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2011 13:05 

ja kas autohus.de Bockeli platsi läheduses häid platse on soovitada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2011 13:18 
Kasutaja avatar

95% tõenäosusega ei hoia sulle keegi midagi, kuni pole raha ette makstud (vähemalt käsiraha). On muidugi ka erandeid. Ma käisin aprillis, päev varem tuli müüki üks auto. Järgmisel hommikul helistasin, oli juba mingile Poolakale ära bronneeritud 24h-ks tunniks. Ehk siis õhtul 20saks pidi järgi olema. Tegelikult vist jõudis alles 23-24 kohale ja reaalne tehing tehti alles järgmine hommik. Üritasin küll peale 20t näppe vahele saada, aga tutkit, sest esmane kokkulepe poolakaga oli ju lõhki.
Samas teine juhus oli, kus 30 minti enne pole sulgemist leidsime ka ühe huvitava auto hinnaga 11600.-. Palusin järgmise lõunani broneerida (olin ise 80km eemal). Õhtul hilja hakkasin kuulutust välja trükkima ja ülla-ülla, hind 15400.-. Polnud nagu mõtet hommikul kohale ka sõita, sai peale poe avamist helistatud. Öeldi ilusti otse ära, et jah õhtul tõstsin hinda, meie auto, ise teame mis teeme. Kui tahad siis ostad uue hinnaga. Kusjuures oleks siis mingi türklane olnud, Lexuse kasutatud sõidukite esindus (õigemini Lexuse esinduse kasutatud sõidukite osa pigem). Ma ei taha mõelda mis kulud oleks olnud, kui oleks siit lennukipileti õhtul ostnud ja kohale lennanud. Ma olin niikuinii kohapeal ja peale paari kõne kulusid polnud.
Samas mis türklastesse puutub, siis ma ei tea. Ma paar olen ostnud, aga probleeme pole olnud. On sattunud ka mingeid Armeenlasi või miskit sellist. Sellega oli selline teema, et auto seisis paar nädalat enne kui järgi läksin. Õhtul panime kroksidega käima, ajasime tänavale ja tegime paberid/maksmise ära. Järgmine hommik käisin ARKs ja pidime peale seda auto juures kokku saama, et kui ei käivitu, siis paneme kroksidega uuesti käima ja saab juba piisavalt laetud aku. Hommikul oli muidugi vend juba rongiga teel Saksa teise otsa. Lubas siis mingid tuttavad/sugulased orgunnida. Kõigepealt tuli 2 penskarit (mees ja naine), et lükkame. Siis tuli veel paar penskarit kuskilt. Aga tutkit sa tühja akuga diislit nii lihtsalt käima lükkad. Siis lõpuks leiti auto kust voolu saada ja siis läks veel aega et kaablid saada. Ühesõnaga olin kulutanud juba oma 1,5h kallist aega. Oli vaja veel ühte kohta jõuda, mis teatud kellani lahti oli.
Türklaste kohta küll midagi halba öelda ei saa, üks pani isegi oma platsi kinni ja tuli ARK-sse kaasa vormistamist aitama.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2011 23:54 

Igatahes suured tänud dellule, ainuke kes vastata vaevub.

Lennupilet ostetud, lähen järgmine nädal Frankfurti.
Paar masinat on, aga alles nad ei lubanud hoida kuna nii kaua läheb mul aega.

Frankfurdi ümbruses palun soovitage keegi veel mõnda head suuremat platsi, juhul kui valmisvaadatud masinad ei sobi.
Midagi kus ei ole ülemõistuse hinnad ja on normaalsed viisakad müüjad.

Aitäh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.06.2011 12:47 

Mul tekib küsimus,et kas tänapäeval üldse tasub saksast autot tuua , kuna mulle tundub ,et Eestis on autod isegi kohati odavamad kui seal +sealt toodud autole tuleb lisada veel ka transa kulud.Sellest olen juba aru saanud ,et seal on valik suurem ,aga kas müügiks ikka tasub tuua?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.06.2011 14:48 

kuldajad sellel bisnesil on juba ammu müüdas, aga ju ikka tasub tuua kui tuuakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2011 11:50 
Kasutaja avatar

cedar kirjutas:
Mul tekib küsimus,et kas tänapäeval üldse tasub saksast autot tuua , kuna mulle tundub ,et Eestis on autod isegi kohati odavamad kui seal +sealt toodud autole tuleb lisada veel ka transa kulud.Sellest olen juba aru saanud ,et seal on valik suurem ,aga kas müügiks ikka tasub tuua?

Just nimelt, pigem jah parem valik varustuse osas ja teatud autod (eriti just sellised mis just liisingust tagasi tulnud) võivad siin odavamad olla. Veetakse isegi siit Saksamaale juba autosid. Paar aastat tagasi isegi sõber saatis siit oma auto tagasi, siin oli lihtsalt ostuhuvi 0 ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2011 21:09 

soovitage palun piirkonda, kus lähestikku on palju suuri autoplatse, et ei peaks nii palju ringi sõitma.
:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2011 23:49 

matadoooor kirjutas:
soovitage palun piirkonda, kus lähestikku on palju suuri autoplatse, et ei peaks nii palju ringi sõitma.
:)

kas läheb teine katse? Frankfurdis ei õnnestunud leida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 19:28 

sai üks pill ära ostetud ja maha juba ka müüdud.
200 eurot puaskasum, suht mõttetu.
platsid olid üksteisest no nii kaugel et jube.

miks keegi ei soovita ega anna abi ma ei saa aru???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.07.2011 22:23 
Kasutaja avatar

loodad et keegi ütleb kust sa odavalt autot saaks osta, et seda siin kallimalt maha müüa? Optimist

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.07.2011 11:46 

loodan lihtsalt teada saada piirkonda, kus oleks lähestikku hästi palju platse, et ei peaks nii palju sõitma.
head autot ei saa niisama odavalt kusagilt, kui tingida ei oska.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2011 18:06 

keegi treilaga saksast ka autosid toob? tahaks ühte mittekäivituvat masinat hamburgist

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 71 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis