Nagu te enamus teate, varastati minult ajavahemikus 14-15.09.2010 seitsmenda seeria BMW 750I.
Varastajaks oli foorumi kasutaja:fheisis ja tema 2 kaasosalist Vana-Vigala kutsekoolist.
Tänaseks on selgunud miks seda tehti ja ka see, et tegemist oli ka tellimustööga kuna mõnelmehel oli oma seitsmesele uut ja toimivat mootorit vaja.Joodi siis pea täis ja lasti auto rotti, mindi tallinnasse mõiku Robi aka BlackCivik-u juurde, seal vahetati temaga 750 mingi rondi e36 vastu, jäädi veel 6k eek võlgugi talle

, ja kimati edasi.
Sealt rändas mu 750 Kasutaja Duubzu sõbra garagesse, kus auto laiali võeti.
Duubzu peale tige ei ole, kuna ta sai teada et auto varastatud on, liigahilja enivei, kuna paberid pidid BlackCiviku jutujärgi olemas olema, aga oldi maha unustatud, et saab hiljem.Temal oli vaja auto kiirelt juppideks võtta, kuna mootor rändas tema kuldse 750 peale.
Niiet üks 750 on täna väärt ntx emexi hinda, kuna nii vana auto ja muud jutud....
Lisaks helistas mulle ka BlackCivik peale toimunud sündmusi, kuna tema kuldne 750 viidi parklasse, sest tal oli samasugune nahk sisu nagu mul, ja ajasin selle kogematta sassi, ja lubas minuga sada imet teha nüüd selle eest jne....
Ühesõnaga täielik mahviamiis nummer üts.Ütlen ausalt, et ka politseile mainisin, et pole ikka minu sisu seal autos, kuna mul puudusid juhiistme mälud, sellel aga olid need olemas.Neid see ei kottinud, viisid ikka masina minema.Noh las siis viisid.