Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 66 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: "Hr Naaskel" tegutseb Õismäel!
PostitusPostitatud: 06.06.2009 17:39 
Kasutaja avatar

Pole meil veel kõige hullem...õnneks sai politsei kahtlusalusel natist kinni...tema enda õnneks...ma kujutan ette mis sellest jobust järgi oleks jäänud, kui vihased autoomanikud oleks ta kätte saanud :kill :kill

uudis siis ise

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2009 13:37 
Kasutaja avatar

Hei...it wasn´t me :P

Õnneks pole Tartus sellist asja veel kohanud.
Meil võib ise nuga saada ja Statoilis peab käima kiiver peas, äkki tuleb keegi drive in´i.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2010 20:05 
Kasutaja avatar

See pe*e on vist mustamäele ka jõudnud! Nimelt siis A.H.Tammsaare 83 maja ümbruses olid täna öösel umbes kümnel autol rehvid läbi torgatud ja üks õnnelikest oli ka mina. Krt jääb õhku küsimus: mis krdi pärast sellist asja teha vaja on. Politseile pole vist ka mõtet avaldust kirjutada, sest nii palju kui ma uurisin, siis keegi polevat midagi näinud ja kuulnud ja politsei ise ka ütles, et vaevalt see jobu kätte saadakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2010 20:12 
Kasutaja avatar

.Markus. kirjutas:
See pe*e on vist mustamäele ka jõudnud! Nimelt siis A.H.Tammsaare 83 maja ümbruses olid täna öösel umbes kümnel autol rehvid läbi torgatud ja üks õnnelikest oli ka mina. Krt jääb õhku küsimus: mis krdi pärast sellist asja teha vaja on. Politseile pole vist ka mõtet avaldust kirjutada, sest nii palju kui ma uurisin, siis keegi polevat midagi näinud ja kuulnud ja politsei ise ka ütles, et vaevalt see jobu kätte saadakse.

ära selle kätte saamisega hõiska,kui see asi õismäel kunagi oli aktuaalne,siis saadi mingi tegelaste kamp ka kätte kellele pandi see syyks.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: "Hr Naaskel" tegutseb Õismäel!!
PostitusPostitatud: 06.02.2010 20:34 
Kasutaja avatar

freelander kirjutas:
küljepealt ka löödud kõik jah? siis vist ei saa enam parandada ka?

Kui torgatud lõhe on suurem, kui 25mm siis võib selle rehvi ära visata. Seda on võimalik parandada aga sinna jääb liiga suur nn. punn paistma. Muidu saab seda rehvi uuesti vulkaniseerida.
Sulatatakse rehvile uus kumm sinna peale ja korralik tugevdatud lapp sisse.
Sellel aastal olen vähemalt 10nel kliendil rehve nii parandanud ja kõik elavad öismäe ja kakumäe kandis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2010 20:56 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
See mingi kohalike rehvitöökodade äri strateegija pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2010 21:45 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
See mingi kohalike rehvitöökodade äri strateegija pole.

:kill Kui sa vaid teaksid milline peavalu on selliste torgete parandamine.
30minti puhatstad ja valmistad rehvi vulgiks ette. 2h kuumutad rehvi ahjus ja 12h lased jahtuda. :kill
Killer äriplaan millega kysin inimeselt 300.- ja ise näen sellist nussi, et....

Sellised mõttetud kommentaarid võid järgmine kord kirjutamatta jätta sest mina, kui rehviparandaja ei soovi sellist tööd teha millega ei toida kuidagi ennast ära. Vaid väidan, et et ei ole asju mida ei saa parandada.
Lihtsalt, kui samamõõtu kasutatud rehv maksab 4-500.- siis ei ole see töö end väärt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2010 22:20 
Site Admin

Mustamäel tegutseb juba paar aastat mingi terava riistaga vend, kes tõmbab sügavaid jutte auto külgedele.
Ise juba kahel korral ohver olnud ja maja ees veel ligi 10 samamoodi märgistatud autot.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2010 22:33 

.Markus. kirjutas:

Kus täpsemalt,kas maja ees või maja taga parkivatel?
Peab vist kurika käeulatusse võtma :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2010 22:58 

Üks tegelane on veel omapärase teguviisiga. Eelmise aasta alguses, talvel, oli üks pampudega ja hullukese välimusega keskealine või 50-tes mees kes oli ka rehvide peale spetsialiseerunud. Nimelt poetab kruvisid autoteedele majadevahelistel teedel. Kruvid on pandud läbi paksu vakstu või švammi, nii et kruvi ikka teravikuga ikka püsti oleks kui auto üle sõidab. Aasta tagasi oli see pandud minu naabermaja juurde tee peale, ja sain ühe rehvi katki sõidetud. Kusjuures see hull tegi seda minu auto ees, vaatasin et käib karguga, kummardab et nagu midagi üles võtta kui tegelikult pani kruvi ilusti rattajälje sisse. Porise lume seest ei paistnud midagi silma, et oleks maha pannud.

Igal juhul täna oli Mustamäe tee lõpus, paneelmajade vahel kaks samasugust tee peale pandud. Käisin kodu lähedal poes ning tagasi tulles märkasin et taas on tuttavad asjad tee peale sätitud, ilusti rattajälje sees ja keskel on kõrge lumevall nii et kui auto oleks sõitnud siis oleks üsna kindlalt rehvi sisse sõitnud need.
"Tore" teada et meie hulgas sellised jobud elavad, kellele nii väga meeldib teiste inimeste vara lõhkuda. Ka siis kui kätte saadakse, pole neilt midagi võtta kahjude hüvituseks sest hulludelt (nagu Rakveres juhtunud asi 2009 sügisel), ja varatutelt inimestelt ei olegi midagi saada. Mitmel juhul tehti pikad lõiked rehvi külje pealt (kõik 4 rehvi), seega ainuke lahendus uued rehvid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.02.2010 23:09 
Kasutaja avatar

Sellistele tuleb lihtsalt tappa anda, ja korralikult.
Ei ela küll Tallinnas, kuid aasta tagasi löödi mu autol küljepeegel puruks. Seda siis Rakveres

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 11:07 
Kasutaja avatar

turvik kirjutas:
Kus täpsemalt,kas maja ees või maja taga parkivatel?
Peab vist kurika käeulatusse võtma :uhoh
Eelmine minu postitus on vist ära kustutatud, aga.. nii maja ees kui taga (selle punase torn-maja ümbruses)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 19:50 
Kasutaja avatar

Seekord oli siis Hr Noa-Kangelane ning täna käisin, pandi mõlemale poole 'lapp' peale ja küsiti 150 raha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2010 20:40 

Muide ma elan teema algatajaga suht kõrvuti..
Eelmisel valgel A.lecoqi kuudil läks 2aasta jooksul 2 peeglit + tagumised kojamehed murti pooleks.. Kinni maksis firma muidugi ja kasko oli ka peal, aga siiski..
Ükskord pandi lausa Saku Orginaali purk taha kojamehe vahele, millega ma pool päeva ringi sõitsin mõõda linna.
Nüüd sain vähe viisakama auto, aga ei kujuta ette mis tollega järgmise 3aastaga tehakse.
Mina näiteks hoian enda isikliku autot valvega parklas ja ei julge öösekski seda maja kõrvale jätta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2010 17:12 

McRicco
Muide ma tulin just koju ja nägin kuidas venelaste kamp maja nr 35 eest läbi kõndisid ja autodesse piilusid.. Kaasa arvatud sinu omasse..
Muide see kamp jäi mulle jalgu ka veel, nii aeglaselt kõndisid ja ma ei saanud mõõda neist.. Minu nähes isegi vend lendas autode vahele ja lükkas lume aknalt maha ja vaatas sisse.. ja nii mingi 5 autol. Kui sul seal autos natsi väärtuslikum makk sees, siis mina soovitan küll selle ööseks ära võtta.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 66 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis