Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 16:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Savikas kongi kihutamiste eest!
PostitusPostitatud: 27.09.2011 22:52 
Kasutaja avatar

See, et mu autod aastast 2003 suudavad alla 5 seki 0-100ni ette manada, ei tähenda, et mul sellest ajast oleks load...kuigi jah, alla selle kiirenduse nimetan mina autosid kulguriteks :D
Lisaks olen enam, kui kindel, et savikas on korduvalt saanud minema, kuna politseinik oli õigest rahvusest või siis tundus savisaare trahvimine piisavalt hirmuäratavana, enda heaolu on siiski tähtsam, kui üks 200€ trahv.
Savikal on tunduvalt rohkem, kui 3 teadaolevat karistust aastast 1999

Infernole...aga egas see foorum ka kuhugile vii

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 23:02 
Kasutaja avatar

millest see nutt kui küsida võib?

Wirx- sulle v2ike küsimus. mitu korda sa p2evas kiirust ületad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 23:08 
Kasutaja avatar

40km/h+ juhtub harva ja kui, siis ainult möödasõidul(ja mitte seisvatest autodest, nagu savika vabandus kõlas :D ) ning mõneks sekundiks...aga nagu näha, siis tunduvalt harvemini, kui meie palavalt armastatud linnapeal, sest erinevalt temast pole mina VEEL saanud ühtegi 40km/h+ trahvi...ptüi-ptüi-ptüi ning enda arvates pole ma sugugi mingi kuku-pai sõitja...eriti kui mõned aastad tagasi ajas vaadata, aga siiski korralikum, kui savisaar...tunduvalt korralikum :smokin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 23:14 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Mis kasu ghozt sina sellest saad, kui mõni mõrtsukas narvas vangi pannakse, sind ta ju nagunii ära ei tapaks?

:rokib

Ta läheb "minu" ja teiste tublide "eestlaste" raha eest ju istuma , maksab trahvi ka :D Load ära võtta natukeseks ajaks , lihtsam. Kui teda kongi saata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 23:19 
Kasutaja avatar

Ma olen nõus ise kinni maksma ta istumise...kasvõi mitu aastat 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 23:23 

Mõtlesin alguses, et ei hakka siin sõna võtma, aga vaadates kuidas selle savika ees kummardatakse, siis pean ikka midagi ütlema.

Esmalt , ei ole see teema kindlasti siin selle põhjusega, et wirx kodus hundirattaid viskaks, kui kuuleks, et savikas kinni pistetaks mõnes nädalaks vms..Vaid pigem tolerantses võrdõigsuses..

KUI sama rikkumise teeks mistahes suvaline jorss, Mina või ma ei tea, wirx või keegi kolmas ja neljas siit foorumist, siis suure suure tõenäosusega läheks just meie arestimaia näppu loopima, mis moodi on siis meist parem Savikas? Samasugune inimene, nagu meie.
Arusaadav, et eksib ja kihutab, aga rsk karistage ka samamoodi nagu te teisi karistate (Politsei siis).

Ja ega eesti vaesemaks ei jää, kui ta nüüd nädala paar arestimajas istub, pigem muutub asi paremuse poole.
Ja tema kui suur eeskuju paljudele eestis elavatele , oleks ka selle puhkusega väheke.. eeskujuks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 23:47 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Mõtlesin alguses, et ei hakka siin sõna võtma, aga vaadates kuidas selle savika ees kummardatakse, siis pean ikka midagi ütlema.

Esmalt , ei ole see teema kindlasti siin selle põhjusega, et wirx kodus hundirattaid viskaks, kui kuuleks, et savikas kinni pistetaks mõnes nädalaks vms..Vaid pigem tolerantses võrdõigsuses..

KUI sama rikkumise teeks mistahes suvaline jorss, Mina või ma ei tea, wirx või keegi kolmas ja neljas siit foorumist, siis suure suure tõenäosusega läheks just meie arestimaia näppu loopima, mis moodi on siis meist parem Savikas? Samasugune inimene, nagu meie.
Arusaadav, et eksib ja kihutab, aga rsk karistage ka samamoodi nagu te teisi karistate (Politsei siis).

Ja ega eesti vaesemaks ei jää, kui ta nüüd nädala paar arestimajas istub, pigem muutub asi paremuse poole.
Ja tema kui suur eeskuju paljudele eestis elavatele , oleks ka selle puhkusega väheke.. eeskujuks!

minge koos Wirx-ga kiiruskatsele. usu mind, et sina lõpetad arestikas ja Wirx mitte. puhkusel hea mõelda miks nii on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.09.2011 23:54 
Kasutaja avatar

Ma ei saa aru mis kibestunud jonni aetakse. Las eesti politsei teeb ise oma tööd. Mind üldse ajab nii närvi see hala ja mulin et savisaar on mingi venemaa spioon või mida iganes ja et varsti ta müüb eesti venemaale maha jne. Kas need inimesed ise ka aru saavad et isegi kõige halvema kriteeriumi olemasolul sellist asja ei saa juhtuda. Meil on siiski Eesti Vabariik koos oma põhiseaduse ning valitsusega. Kes see Savisaar siis selline on, tavaline inimene, vb sita iseloomuga vb mitte...ME JU TEDA ISIKLIKUT EI TUNNE , võtke mõistus pähe ja elage oma elu rahulikult ning ärge muretsege selliste inimeste pärast. See ei ole SINU lihtkodaniku mure üldsegi. Las Eesti Vabariik toimib nii nagu ta on praegu ja veel üks asi, KUI teile on mõni neist poliitikutest armsaks või vihatuks saanud siis hoidke see enda teada. Normaalne inimene ei taha sellist hala iga nurga peal kuulata. Jätke see foorumigi mängust välja. Lihtsalt nii närvi ajab inimeste paranoiad ning hoiakud poliitika suhtes, see on nii naeruväärne. Mina isiklikut ei poolda ei ühte ega teist ja mind absoluutselt ei huvita mida teeb mingi savisaar või ansip. Mul on mu auto, mu kodu ning perekond mille heaolu pärast pean muretsema, mul on elu, hankige teie ka endale selline hea asi!!!
Loodan et kedagi väga ei solvanud kuid nii on, ei jõua enam kuulata lihtsalt seda käunumist.

Ja nüüd paar õllet :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 00:16 

ristokkk kirjutas:
Ja nüüd paar õllet :D

Kuldsed sõnad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 01:00 
Kasutaja avatar

Wirx sa peeglisse oled vaadanud (ei midagi isiklikku)? Mulle meenub üks õhtu Muugal või Viimsis äkki, kui Keni vastu sõitsid (päris ammusest ajast). Mina siin seda olukorda kirja ei pane, las ta olla. See karistus oleks vist suurema väärtusega täna, kui Edgari rikkumine? Edgari teemadel mina kommenteerima ei hakka, aga see postitus ei olnud ka tema kaitseks mõeldud. Imelik et siin kõiki loogilisi võrdlusi toovaid isikuid kohe Edgari fännideks sõimatakse. Siin teemas oleks õigus küll sõna võtta, aresti nõuda, ainult isikul kes kunagi seadust rikkunud ei ole (ma ei mõtle vahele jäänud), aga ma ei usu et sellist liiklejat olemas on. Mingi ohtlik manööver (ettekeeramine), 1 km/h kiiruseületamine jne on kindlasti igal ühel olemas.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 07:47 
Kasutaja avatar

Pigem tuleb hakata seda keskparteid ylistama , kes on vähemalt selle 2miljardi ära kinkimise vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 10:17 
Kasutaja avatar

Minu arvates on see üsna mõttetu teema. Savisaar on alates kuldsetest 90ndatest tervele Eesti rahvale m.nni mänginud ja mitte midagi pole muutunud. Ikka mingi ime kombel valitakse,hääletatakse ja ülistatakse taevani teda.
Ja kellelgi oli siin õige mõte, et niikuinii on ta korduvalt oma rikkumistega vahelejäänud, kuid oma nime tõttu pääsenud.
Et keegi kobisema ei hakkaks, siis ise ületan tühjal teel pidevalt kuni 100 pluss kiirust. Suurim trahv oli veel krooniajal ja 168 linnas. Sain 12000.-

Et midagi muutuma hakkaks, oleks vaja mingit suuremat ettevõtmist. Selleks aga vaevalt Eesti orjarahval julgust ja ettevõtmist on.

EDIT: Samas ma saan wirxi mõttest veits aru. Riigijuhid,linnapead,poliitikud peaks meile kõigile ju eeskujuks olema.Samas aga on ka nemad lihtsalt inimesed....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 11:48 
Kasutaja avatar

pigem võib siit nagu suurema meedia pilgu alla panna selle.et Savisaar ei kõlba mitte kui kuhugi. olgu oma venelastega suvaline vanatoi keskturul mitte proovides siin riiki juhtida.

Ja TMF.. ai kurja sa oled põrguline.. sina ei saa taevasse!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 17:26 
Kasutaja avatar

TMF kirjutas:
EDIT: Samas ma saan wirxi mõttest veits aru. Riigijuhid,linnapead,poliitikud peaks meile kõigile ju eeskujuks olema.Samas aga on ka nemad lihtsalt inimesed....

Kui ei oska olla rahvale eeskujuks,siis pole neil sellist vastutust vaja ja öelgu oma ametist lahti ja kihutagu nagu segane.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.09.2011 18:50 
Kasutaja avatar

Ja eeskujusid me järgime?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 60 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis