Auto on küll tarbeese ja iga kivitäkke pärast ma öösel padja sisse ei nuta, kuid mulle meeldib, kui see ilus ja sile välja näeb. Sellist juttu pole mõtet ajada, et tarbeese ja mis siis, et mõlki löödi. Krt riided on ka tarbeesemed ja vaevalt kellelegi meeldib närakates dressides ringi käia. Maja aknad on ka vineeriga paigatavad, mis sellest, kui sisse löödi. Sellite inimeste auto näebki raibe välja ja kodu on nagu prügimägi.
Ma ise vägivaldne inimene pole ja rusikatega just kallale poleks läinud, kuid sellise olukorra puhul oleks küll tou ära and, paar ventiili välja keerand ja ukse jalaga sisse löönd. Vähemalt on omalgi pärast hea tunne. Muide sellise 150 kg kaaluva tondi eest pole küll mingi probleem ära liikuda
Ise pargin alati tagusmisse otsa ja ei trügigi ette poole just selliste probleemide vältimiseks. Arusaamatuks jääb näiteks see, et ükskord autos naist oodates nägin veel kaugemal taga otsas ühte tutikat kia ceedi, mis seisis täiesti tühjas vahes ja hetk hiljem sõitis selle kõrvale mingi vana passati ront ja nii külge, et vend vaevu mahtus välja. Ei lasknud ust vastu matakaga, aga miks ikka külge sõita, kui sul kõik kohad tühjad on

Ise olen seda meelt, ei taha, et minu autot rikutakse ja ei riku ka teiste. Keegi pani ka hea kommentaai, et käige poes odava liisinguautoga. No krt, kui inimene näiteks teenib 6000 eeki kuus ja ta ostab omale uue daci liisinguga, maksab märkimisväärse osa palgast liisingusse ja on õnnelik, et sellisegi sai, siis vaevalt see tema jaoks odav on. Austagem ikka üksteist rohkem