Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 16:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 39 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tähelepanu autojuht, tule täida küsimustik!
PostitusPostitatud: 09.11.2011 12:33 
Kasutaja avatar

AGS, v.3 41 küsimusest 40 on sellised, et ainult peksaks ja siis üks on, et suhtun edasse hästi. Kas positiivne ja negatiivne natuke rohkem tasakaalus ei peaks olema. Kas ainult ühe positiivse küsimuse põhjal on võimalik teha üldistusi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2011 12:51 

Tegin ka ära...Tekkisid samad mõtted mis Dellul. Vahepeal tundus nagu teeks psühhiaatri juures testi, kus enamus küsimusi on sellised, et nii ehk naa pannakse diagnoosiks depressioon ja vaimne tasakaalutus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.11.2011 13:23 
Kasutaja avatar

Ebanormaalsed inimesed, üks teeb inimeste psüühika uurimiseks testi ja siin hakatakse üksteisele psühhoanalüüsi tegema ja sõimama :D

Minuarust oli küsitlus täitsa normaalne, täitsin kenasti ära ja ma arvan, et hääled mu peas ei eksi kui väidavad, et ma olen normaalne :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 15:19 
Kasutaja avatar

Sõidan jah Opeliga. Ja number on 426 AZA kui kedagi peaks huvitama... Oman ka BMW-d ja kasutajanimi olnud mul siin foorumis 2008 aasta algusest selline. Mõningates foorumites juba 2003 aastast.

Lihtsalt kui küsimustik on SÕIDUSTIILIDE UURING ja mingi moment keerab ära süvapsüholoogiaks, siis ma ei tea...
Kuidas on see AGS, v.3 seotud sõidustiilidega? Ja pool küsimustikku koosneb korduvatest küsimustest.
Olen jah närviline. Seda ka autoroolis, eriti kui mõni meinstriim homo arvab, et võib mulle jumalast süüdimatult ette sõita. Igal asjal on tagajärjed muidugi.

Herr Usku riputab aga väga kergekäeliselt inimestele silte külge. Ja mille peale sa nii ärritusid? Minu kasutajanime? Ahv on sul püksis võibolla.

Kivisaarele - ma ei leia, et usku postitus oleks eriline ownimine. Selle jaoks oleks rohkemat vaja. Ja nagu korra mainitud siis sõidan Opeliga. Minu sõidustiili kohta peaks nii mõndagi ütlema ka see, et ainukesed trahvid 7 aasta jooksul on 2 korda turvavöö ja üks kord ÜV puudumise eest(kuna olin auto just ostnud ja ei märganud et läbi saamas).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 18:58 
Kasutaja avatar

Huvi pärast täitsin ka ära testi,et näha,mis siin nii teravaid lahkarvamusi põhjustab.Ma ise arvan,et närvidega peab midagi lahti olema,kui nende küsimuste peale närvi minna.Liiklusharjumustest rääkides ajab ennast kõige rohkem närvi see,kui ise mitte põlise tlnlasena ei oska alati kõige õigemat rada valida või lähed natuke rahulikumalt ja siis keegi aborigeen niheleb perse taga ja signaalitab mööda saades.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2011 19:10 

Ma mõned küsimused alguses proovisin täita, kuid kuna küsimused kui ka vastused on päris umbes, siis loobusin sellest ettevõtmisest kuskil veerandi peal, kogu küsimustikust.

Teinekord võiks ennem küsimused ise uuesti läbi lugeda ja mitte pärida ühte ja sama asja kolmel erineval moel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2011 01:04 
Kasutaja avatar

Meenus veel, et teatud vastusevariandid olid ka jube huvitavad. Sellist varianti, et igapäev roolis isegi ei olnud :). Neid päevi aastas, kus üldse ei sõida võib vist küll sõrmedel üles lugeda.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2011 02:31 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Meenus veel, et teatud vastusevariandid olid ka jube huvitavad. Sellist varianti, et igapäev roolis isegi ei olnud :). Neid päevi aastas, kus üldse ei sõida võib vist küll sõrmedel üles lugeda.

Kõik ei sõida autoga iga päev.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2011 03:49 
Kasutaja avatar

Jah, aga sellist küsimustikku koostades peaks sellega arvestama, et vastavad ka inimesed kes sõidavad.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 39 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis