1.
e28 520i, sain kursakaaslaselt selle peale kutsekat omale esimeseks autoks. tagumised pidurid olid kyll surnud, esimesi kettaid korra sai vahetatud, muidu minusuguse lolli elas edukalt yle, ainult talla ja kalla, poolteist aastat polnud isegi juhilube vaja
vanakooli 2 liitrine oli sel hetkel minu jaoks piisava minekuga ja suhtkoht ökonoomne, benaseieri ja´´nunnumeetri´´ abiga suutsin välja arvutada isegi selle mitu kilti liitriga sõita saab.
ainus asi millele tol ajal jaole ei saanud oli rooste... see oli ja jäi. '
antud pildil konditsioonimuutuses esines ainult esi ja tagastange lisa välimuselt, järgmine omanik putitas veidi ka mootorit.

2.e28 525i
se auto tekkis mu vaatevälja suht juhuslikult kuna vahetult peale lubade saamist sai paar kuud diisel scorpaga sõidetud, paraku ühe maapoe ees üks papi ostis selle mult ära ja järgnev pilk auto24 näitas mulle et nüüd mine võta see auto.
Suur pluss oli tehnika mis oli suht korras kui välja arvata mõne detaili vahetus esisillas, lihtsalt see niiöelda esimene armastus eelnevast autost andis veidi tunda... paraku yhel talvehommikul see ei tahtnud käima minna ja kuna aega samuti polnud laenas kolleeg töölt oma autot...
tolle bemmi ma kere pärast pidin maha myyma kuna ajanappuse t6ttu ei leidnud ma kobedamat kere kuhu tehnika vahetada ja nii see läkski...
samuti ökonoomne ja talutava minekuga...

3. mitsubishi sigma 3,0 91 automaat, kolleeg laenas kui .2 mainitud auto streikis ja nyyd läheb viies aasta selle auto seljas...
ma ei tea noh, normaalne auto on... sõidab,,,
jään ikka täiega alla siin