Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:24

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 147 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Top Gear Estonia
PostitusPostitatud: 02.02.2012 12:39 
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
krss kirjutas:
Tsiteeri:
Kuidagi liiga moblaga tehtule läheneb see värk.
Kui saaksid valida ainult kas pildi kvaliteedi või sisu, kumma valiksid? Kui sisu ei ole oluline ja vaja ainult hea kvaliteediga pilti, siis päeval jooksevad mingid Ladina-Ameerika seebid, mis vastavad täpselt neile tingimustele :rokib

No kas keegi vaatab Top-Geari sisu pärast? Ainult klants pildi ja möla pärast. Võtad M5-e sõidad 50-ga ja ajad pool tundi tarka juttu juurde või lased sama autoga külg ees 30 mintsi kaadris ringi ja viskad kildu juurde, auto on kokkuvõttes sama- ehk situ pihku ja nuusuta vasakult või paremalt sisu lõhnab ikka ühte moodi. Top-geari fenomen on just selles, et ei aeta mingit kuiva numbrijama targa näoga vaid tehakse pulli.
Ja lingi mulle see MotorsTV kvaliteetne videolõik mis mul kindlasti oleks mõistlik üle vaadata, et veenduda, et ma olen valesti aru asjast saanud.

Eelmisel milleeniumil oleks isegi pointi olnud :think :
http://www.youtube.com/watch?v=3b20648c1kc

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 21:35 
Kasutaja avatar

Üldiselt kiputakse siin jah pöialt mnniga võrdlema...andke Motorsile piisavalt pappi et saateid teha siis ma usun et on seal ka meelelahutust ja muid kama eesti lõikes rohkem ja võimalused laiemad....antud hetkel on saated piisavalt informatiivsed ja vaadatavad...enamus aega eelistan telekast tulevale mingile mölale Motorsi vaatamist.
bomsch kirjutas:
Ja lingi mulle see MotorsTV kvaliteetne videolõik mis mul kindlasti oleks mõistlik üle vaadata, et veenduda, et ma olen valesti aru asjast saanud.

Vaata Opel Insignia universaali tutvustust, vägagi muhedalt tehtud osa...ja selliseid on rohkemgi...ainult pullisaadet tahad siis vaata õhtusööki viiele..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 00:49 
Kasutaja avatar

Olgu see peatoimetaja Oja või keegi teine, kõigile korraga ta niikuinii ei meeldi. Detailne analüüs meeldimise või mittemeeldimise asjus võiks valmida iga inimese kohta ja iga hindaja poolt - ikka ei selguks üks ja objektiivne tõde.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 03:20 

Kuidas selline vend üldse delfi auto teste tegema sai? :err :uhoh :waah

Ja ma juba olin õnnelik et eestis top gear ajakiri tuleb... Damn :(

Kahjuks ei hakka nii pea tulema eestist midagi taolist nagu on top gear tv show, Seega pole üldse mõtet võrrelda neid eesti teste ja top geari.

Eestis ei viitsi/taha/raatsi/saa keegi sellist kaamera töödki endale lubada. Rääkimata montaazist ja muust. Jutt sellel eesti vennikesel on täielik :bs
Mis nali see oli et range roverile need lipud sinna toppis? Clarkson tegi seda ka, pani taolised tiivad autole, aga ta lasi selle auto ka õhku. Niisama nilbuseid teha nagu küll mõtet pole. Oeh.... Kahjuks meie konnavabariigist ei ole midagi head loota kuskilt poolt.
Ei tehta viisakaid auto teste meil. Ei motors ega delfi ei räägi sõidumugavusest, juhitavusest, sportlikusest, ei võrdle neid teiste omasugustega. On vahest et oh sell autol sellised asjad ja sell nii, aga väga harva kuuled midagi halba või mis teistel on parem. ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 03:27 
Kasutaja avatar

Ega need motors24/delfi/jne videod pole juhuslikult autotootja/müüja kinnimakstud reklaam?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 03:55 
Kasutaja avatar

Motorsil oleks nagu potentsiaali. Tundub nagu nad lihtsalt ei julge midagi erinevat vahelduseks teha. Hiljuti oli neil mingi saade, kus selgitati, miks nad parema kvaliteediga videosi ei tee, kuigi on võimalik.
Oja videoid olen minagi siiamaani läbi sõrmede piilunud, kuid enne halvustama ei hakkaks, kuni esimene ajakiri väljas on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 05:14 

Motorsil oli jah teema, et miks nad ei tee parema kvaliga videosid. Et võtab palju mahtu ja võtab kaua aega ümber kodeerimine jne. SEE EI OLE VABANDUS. Suva tont suva asjaga teeb tänapäeval 1080p videosid. Neil on asi finantsi taga, meeskonna taga, oskuste taga. 2 mehega 5x20 min videot nädalas on tegelikult suur koormus.
Aga ma ei pidanud seda silmas. On keegi vaadanud viimaseid Top Geare pilguga kuidas filmitakse, mis võtted, mis ilu ja värgid, mis töötlus. Eestis pole sellist raha. Pole Ühte sajandikku ka seda raha millega seal toodetakse. Sellepärast ongi kõik meie autosaated pekkis. Inimene tahab näha ilusat asja. Mitte ei taha kuulda (mingis ammuses auto saates oli) kuiras s6 audi peal lambo v10 mootor häält teeb. Inimene tahab seda näha, ta tahab tunda seda läbi kaadri. See mis eestis toimub on sula selge mõga.

Kahjuks leidub näiteid ka eestist. Võtame motorsi mongoolia jäädvustuse ja 2 kanget venemaal. Kõik mehed vaatasid 2 kanget sest seal filmiti väääga palju pikasäärseid vene naisi. Mis on motorsis? Vene mõla muusika mis kedagi ei huvita sõidame siin, sõidame seal. Mitte midagi huvitavat, ei fakte ei midagi. Ei ole faktiliselt huvitav saade, ei ole pildiliselt huvitav saade. ei ole sisult huvitav saade. EI ole huvitavaid kohtasid ega midagi. Umbes et kirjutame 2000lk raamatu, aga seal ei juhtu mitte mingil hetkel mitte midagi huvitavat. :bs
Selle pärast ma juba aastaid vaatan ainult välis toodangut.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 14:04 
Kasutaja avatar

Kas see on see tüüp, kes räägib mingi pool eestikeeles, pool mingi luulet ? Ja reaalselt mitte mingit kasulikku lauset auto kohta ta suust välja ei tule ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 15:09 

Priidik199 kirjutas:
Vähemalt Urmas Oja testid on natuke normaalsemad kui Raivo E. Tamm looming. Viimane on täiesti ebameeldiv vaadata.

[ot]Ei tea, kas näitlejate-asjapulkade palgad ongi väga pisikesed või on käimas tõsiperversne autotest, kuid härra eTamm on Tallinna tänavaid vallutamas Renault Clio värd-venna Thalia roolis. Varem sõitis imo küll Vel Satisega.[/ot]

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 22:57 
Kasutaja avatar

Javest kirjutas:
...härra eTamm on Tallinna tänavaid vallutamas Renault Clio värd-venna Thalia roolis. Varem sõitis imo küll Vel Satisega.

Asendusauto esindusest?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2012 23:23 

Muljetage siis kui loetud on :D 3.50e 164lk
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2012 00:32 

919 kirjutas:
Javest kirjutas:
...härra eTamm on Tallinna tänavaid vallutamas Renault Clio värd-venna Thalia roolis. Varem sõitis imo küll Vel Satisega.

Asendusauto esindusest?

Naise auto.
Ajakiri laual, ootab oma korda. Kiirelt läbi sirvides tundus, et midagi ikka lugeda on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2012 14:21 
Kasutaja avatar

Üldiselt olen oodanud, et tuleks selline mahukam autoalane lugemismaterjal, mida erinevalt Autolehest jätkuks kauemaks kui pooleks tunniks. Autolehe plussiks on ja jääb operatiivus, st uudised on värsked. Aga vahel tahaks lugeda mõne auto kohta rohkem kui 5 rida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.03.2012 14:26 
Kasutaja avatar

+1
Aga vähemalt viskab kodukootud projekte, mida netis üleval/ nähtud pole.