Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 16:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 37 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Otsin Dodge Dynasty 83ZAH
PostitusPostitatud: 21.02.2012 20:46 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
kui sul on vähemalt 5 klassi haridust siis seda tänu ARK tellerite pealt mastud sotsiaalmaksule

Kui ma koolis veel käisin , siis oli auto registreerimise tasu igati m6istlik. Kuhu sa selle vaidlusega j6uda tahad? Ilmselgelt ei näe Sa oma mättast kaugemale. Teenus kui auto omanikuvahetus on minu arust ülehinnatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 21:47 
Kasutaja avatar

Ilmselgelt ei näe sa isegi mätast. Sul on ainult tühine 60 eurot silme ees. Ma võin eksida , aga minu teada mõni aasta tagasi hoopis alandati riigilõivu ümberegistreerimise pealt. Vbl oli reg nr tasu. Peast ei mäleta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 21:49 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Ilmselgelt ei näe sa isegi mätast. Sul on ainult tühine 60 eurot silme ees. Ma võin eksida , aga minu teada mõni aasta tagasi hoopis alandati riigilõivu ümberegistreerimise pealt. Vbl oli reg nr tasu. Peast ei mäleta.

No varem oli 600 Krooni umbes .
Kui 600kr on suurem kui 60€?

Olgu-olgu! Sul on õigus. Mis ma ikka vaidlen targematega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 21:57 
Kasutaja avatar

mõnes mõttes on sul isegi õigus. Riigilõivud peavad katma ainult reaalsed kulud. Praegu vaadatakse vist paljud neist üle sellise pilguga ja õhk lastkase välja. Ma loodan, et lastakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.02.2012 23:41 
Kasutaja avatar

h20m kirjutas:
Dellu, eraisik, ei saa niisama ilma volituseta vormistama minna, kui ostjat kohal pole. Äriklient saab tõesti nõnda toimetada arkis. Aga noh, oma vara on siiski mõislik oma nimele kirjutada, kuigi see on tõesti mõismatult kalliks tehtud. Arki infolaua töötaja teeb selleks tööd max 10 min, arhivaal 10 min, krediidipangale maksavad ka mingit väikest ülekande tasu, printeri värvid, paber. Ütleme nii, et nagu vanasti, mingi 30 euri oleks mõistlik ja sellest saaks aru. Esmane arvelevõtmine ja sellega seotud toimingud on veel ulmelisema hinnaga. Tüübikinnitus näiteks jne....

Ma polegi öelnud ju, et sa sinna niisama lähed. Sa teed ju teise poolega ostu-müügi lepingu. Näidislepingus on täitsa väli esindaja ka olemas. Ei ole ju vahet kas sellega läheb ARKi ostja või müüja. Loomulikult siis on vaja enne ka avaldus ära täita ja seal ka müüja esindajaks märkida, aga teostatav on see ju küll.

Ja neile kes autodega äritsevad võib see tõesti vastik väljaminek olla, aga kes paari aasta tagant vahetavad on see suht väike kulu kogu perioodiks. Seda enam tõesti, et kui kuskil pärast vaja tõestada on. Muidugi võib ju alati ootama ka jääda, kuni näiteks müüjale mõni kohtutäitur "bronni" peale paneb.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.02.2012 12:38 
Kasutaja avatar

No neile kes aastas vöibolla 1-2 masinat soetavad pole see 60€ miskit,
aga nt rondiärikatel on neid mashiinasid ca 2-3tk kuus, arvutage ise siis ...!

Ja veel algtemmasse, see paberivaba ARK on tegelikult päris mugav.
Vöta see Dodge seal 2 aastaks arvelt maha, see ju paar klikki ja täiesti tasuta!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.02.2012 14:13 
Kasutaja avatar

Jah rondiärikatel on, aga siis see ärikas arvestagu ka kohe selle + 60€ otsa enda majandamisele. Mingi periood parseldasin ka neid raipeid ja masinad vormistasin ikkagi oma nimele kenasti. Maha parseldadas väänasin lihtsalt selle vormistamise hinnale otsa. Nii lihtne see oligi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 37 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis