Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 01:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 88 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Palve
PostitusPostitatud: 27.02.2012 22:42 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Kui midagi peeti keerad, siis see õpetabki ju. Saad jälle korda teha ja targemaks. :D

Njaa. seda kaa. Aga no ma kardan, et keeran nii, et enam ei võta pea ega miski. Ja siis on endal palju jama sellega. Aga eks ma üritan ikka ise kõike teha. Aga nagu ma ennist ütlesin, see garaaži meeste otsing ka tutvuste pärast. Tulevikus ju ikka hea kasutada, kui midagi vaja teha, kus abi vaja ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 22:43 
Kasutaja avatar

AudiArmastus14 kirjutas:
ghozt kirjutas:
Kui midagi peeti keerad, siis see õpetabki ju. Saad jälle korda teha ja targemaks. :D

Njaa. seda kaa. Aga no ma kardan, et keeran nii, et enam ei võta pea ega miski. Ja siis on endal palju jama sellega. Aga eks ma üritan ikka ise kõike teha. Aga nagu ma ennist ütlesin, see garaaži meeste otsing ka tutvuste pärast. Tulevikus ju ikka hea kasutada, kui midagi vaja teha, kus abi vaja ;)

See palju jama on iga auto omaniku kutsehaigus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 22:49 
Kasutaja avatar

Jaa, eks siin sugulased autotehnikud ka kurdavad et kurat, jälle see katki ja see katki. Ilgelt raha läks sinna, ilgelt aega jne :D Aga kui nüüd mõelda, siis peabki sellega harjuma :) Sest muidu läheb tulevikus endalö raskemaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 23:06 
Kasutaja avatar

Tubli poiss, et üritad ja tahad ise õppida. Asun ise natuke liiga kaugel aga sellise hakkaja noormehe võtaks appi küll.
Kõige parem kui alustaksid võrridest ja mopeedidest, need kõige lihtsama ehitusega ja odavamad ka.
Edu soovides

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.02.2012 23:11 
Kasutaja avatar

:) Tänud! Aga ei huvitu nii-väga neist massinatest. Kaherattaliste faanatikuid mul koolis niigi palju. Ma oma autopedereerimisega erinen tugevalt teistest poistest :P Ma vast kasutan ühe mehe ideed siin et sebin lammarist mõne Lada mootori ja mässan sellega :D Eks näeb mis saab siis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 00:41 
Kasutaja avatar

Jep, kaherattalistega end vaevamine ei tasu ära kui valida mingi ei-tea-mitmendat-omanikku teenivat kahetaktiline Liidu ajal Lätis kokku klopsitud nikerdis, mida enamuse ajast remondid. Lappad kokku lahti, otsid kadunud sädet, kohta kust ahmib õhku, timmid karpat... :uhoh

Kõige mõistlikum on tõesti talitada nõnda nagu Krss soovitas - mingi pehkinud kerega lihtsam riistapuu. Muidugi võib ka ainult mootori soetada aga kaugemale edasi mõeldes tuleks sellele leida siis kere juurde hiljem jm.
Midagi p*rse keerata on lihtsamal autol suht raske, tuleb juhinduda kuldsest lausest: "Kui töötab, ära näpi/remondi." Ja pealegi, õige tuuning on korda läinud siis kui kõik kokku ladudes töötab ja kilovatid jäävad samaks, mitte ei vähene :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 12:58 

Ma pole ise ka eriline remondimees, rohkem keeran asju persse, aga endagi mingised kogemused (esimesed) sain lada-t ja mini moppi lappides :D .

Seega mina soovitaks lada-t vägagi soojalt. Nende hinnad peaksid sinu ealisele täiesti taskukohased ka olema. Esialgu võib see siksi ehitus täiesti ulmekeeruline tunduda, aga kui hiljem edasi liigud ja ostad näiteks a´la sierra, saad aru, et sierral midagi keerulist väga pole (pmts läänemaailma sigull), siis liigud edasi a´la MB, Bmw vms peale ning siis avastad, et seal toimuv on võrreldes žigulliga juba raketiteadus :D.

Lada-l lisaks kõigele jupid kohutavalt odavad ka. S.t tasub pigem tõesti ära võtta venelane kui mingi sama pask/pasem opel/ford, kus pead juppide raha ka kokku ajama.
Äkki oli kasu midagi sellest jutust. Edu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 13:57 
Kasutaja avatar

Samuti kordan juttu aga tõesti väga tore näha, et selliseid noormehi on kellel puudub kogemus kuid huvi on ja tahet kah aga kahjuks pole võimalusi.
Samuti pooldan seda varianti, et Sigull soetada. See tõesti üli lihtsa ehitusega. Ja selle auto juures kehtib reegel,,Kui haamriga ei paranda siis on elektriline probleem´ Alustasin ise sapakast mille sain 9.a sünnipäevaks ja väga keeruline auto algajale.´

Võtaks hea meelega õppima enda juurde aga ei lugenud kahjuks välja kus linnas Te asute?

Edu ja jõudu soovides Kilk

Ükskord ütles üks Mees, et loll oskab M-i ka ära lõhkuda - ju pidas seda mootorratast silmas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 14:22 
Kasutaja avatar

Esimese posti esimene lause.

Tsiteeri:
Tere, olen Hendrik, 14. Palve selline et kas oleks kedagi Tartus,

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 14:51 
Kasutaja avatar

Selge! Minu paha sel juhul. Pole hoolikalt lugenud. Siis ei saa kahjuks abi pakkuda kuna jääb liiga kaugele(Saaremaa) :)

Ükskord ütles üks Mees, et loll oskab M-i ka ära lõhkuda - ju pidas seda mootorratast silmas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 19:38 

mkb kirjutas:
01tuner kirjutas:
Ma pole ise ka eriline remondimees, rohkem keeran asju persse, aga endagi mingised kogemused (esimesed) sain lada-t ja mini moppi lappides :D .

Seega mina soovitaks lada-t vägagi soojalt. Nende hinnad peaksid sinu ealisele täiesti taskukohased ka olema. Esialgu võib see siksi ehitus täiesti ulmekeeruline tunduda, aga kui hiljem edasi liigud ja ostad näiteks a´la sierra, saad aru, et sierral midagi keerulist väga pole (pmts läänemaailma sigull), siis liigud edasi a´la MB, Bmw vms peale ning siis avastad, et seal toimuv on võrreldes žigulliga juba raketiteadus :D.

Lada-l lisaks kõigele jupid kohutavalt odavad ka. S.t tasub pigem tõesti ära võtta venelane kui mingi sama pask/pasem opel/ford, kus pead juppide raha ka kokku ajama.
Äkki oli kasu midagi sellest jutust. Edu!

Ega jah, isegi vene tehnikaga sai tagantjärgi mõeldes korralikku huumorit teha. Tahtsime kunagi vargdaga läbi driffri pooltelge välja lüüa. Tulemuseks oli tagasilla tükeldamine rellakaga :lol . Jne jne.

Ja venelaste juppide kohta ei saa kohutavalt odav enam ammu öelda :) .

Saab ikka küll, Tallinnas pood kus ei maksa need jupid mitte sittagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 21:08 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Pane palun mulle see nimi PS-i :D .
Rohkem seda teemat ei solgi.

Volga pood,hinnad kilo hinnaga

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 23:01 
Kasutaja avatar

Ma vast teekski nii algul et seniakau kuni ikkagi sirtsut vms pole kätte saand, sebin lammarist lada mootori ja eks lahkan seda :D Küll see kogemus ka tuleb siis :) Keegi teab mis hinnaga need mootorid on? Olen kuulnud et 50€ peaks kätte saama. Aga tüüp polnud isegi kindel, ta oli ka kuulnud seda. Vastab tõele?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 23:08 
Kasutaja avatar

No kaas foorumlased tulge poisile appi :D Mõnel teist kindlasti mingi venelase süda kuuri all vedeleb

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.02.2012 23:11 
Kasutaja avatar

Mul oleks 30 Euriku eest pakkuda täiesti töökorras Scorpio 2.4l v6 mootor.

Ainuke viga on, et see asub Saaremaal.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 88 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis