Jälle läheb ära sellepeale, et kõik tuleb osta.. ma ei saa lihtsalt vaiki olla sellepeale
Jutt oli ise tegemisest mitte konstruktorist.
Rattarummud-laagrid saab mõne esiveduse auto tagasilla küljest täiesti vabalt,
rehvi-velgi ei pea tingimata ju tutikaid ostma kui endalgi juhtumisi kodus ei vedele.
Vintsi pole minuarust enamusel küljes ehk siis täiesti mittevajalik asi kui mingeid eriti raskeid liikumisvõimetuid asju ei taha ajada peale.
Juhtmestiku võib igakell ise teha
(ma ei tea kuidas teistega aga mul küll kodus vedeleb paari auto jagu juhtmestikku just sellisteks puhkudeks kui on vaja juhet, lisaks ei maksa see juhe poes ka nii meeletult), tulesid saab alati mingeid mootorratta võimisiganes asja omi kasutada, pealegi paljudel polegi tulesid vaid on helkurid.
Materjali saab ikka kuskilt odavamalt välja nihverdada ja see ei maksa küll nüüd niipalju, et 1000 eur "nii lihtsalt täis saab".
Ainuke reaalne kulutus on haakepea, sest abiratas, poritiivad jne on kõik ise tehtav/kokku aetav ja mis isetegemisest juttu saab olla kui trepingi kasutusvõimalust kodus pole olemas. Tsinkimine on ka täiesti ebavajalik, samahästi võib värvida.
Ühesõnaga kui sa tahad endale tööriista siis ei ole mõtet minna jupid poest kokku osta ja kodus kokku kruvida, sest see ei ole mingi isetegemine. Räägite siin, et ei ole mõtet koonerdada jne korraliku asja jaoks, aga no olge normaalsed, millejaoks on vaja mingi asja eest välja käia tarbetult hulga raha kui täpselt samasugust eesmärki täidab ka korduvalt odavamalt tehtud asi.
Muidugi kui endal kodus ühtegi asja ei ole (ei plekki, ei juhtmeid, ei autode juppe ega midagi), siis on jah asi raskem aga no sellejaoks on juba tutvused

Võibolla olen ma lihtsalt liiga ära harjunud oma eluga kuna ma ei ole üldjuhul nõus asja eest rohkem maksma kui asi väärt on ja siiamaani pole olnud ka probleemi selle eluviisiga. Tuleb ainult osata otsida.
Lihtsalt minu 2 senti kuna 5 sendi jaoks olen liiga rott nähtavasti