Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 67 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Liikluskultuurist
PostitusPostitatud: 02.04.2009 13:28 
Kasutaja avatar

Klots kirjutas:
Võit on see kui oled näiteks vasakus reas ja see läheb otse aga parem rada keerab ära, et otse ju paremale ei lähe. Ma olen sedasi pidand mingi 5x ringi sõitma :lol Ah eks ikka juhtub. Eks jah olukordi ole erinevaid :) Osadele määrab ka automark, kas lasta vahele või ei.
Parkimine läheb ka liikluskultuuri alla? Igaljuhul selline asi häirib.

Pildil on näha, kuivõrd hoolimatult need bemmimehed ikka pargivad. Maipühad tulemas, vaja äärekivid ilusasti üle värvida, aga mingi liiklushuligaan on auto nii lähedale parkinud, et pintselgi vahele ei mahu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 13:32 

Klots kirjutas:
Võit on see kui oled näiteks vasakus reas ja see läheb otse aga parem rada keerab ära, et otse ju paremale ei lähe. Ma olen sedasi pidand mingi 5x ringi sõitma :lol Ah eks ikka juhtub. Eks jah olukordi ole erinevaid :) Osadele määrab ka automark, kas lasta vahele või ei.

Kui esimene on mingi uimerdis ja magab reastumised maha jne siis mina tagant muidugi reastun ruttu ära ja litsun kinni, või siis mõni egoistist etteboostija kes bussitaskust vms kohast mööda trügib... linnas on kiirus ca 55-60 reaalselt ja kõik kes aeglasemalt sõidavad, lähen mööda, pinda käivad uimpsid, kes ei suuda normaalselt sekundi pealt rohelisega foori tagant ära saada ja kiirust üles saada või siis nn ''tjuunerid'' kes oma madalaks aetud spoila-peldikuga venivad trammiteedel ja muidu kehvema tee peal. Mäletan just, et eelmine talv sigulliga sõites venis üks porsche kadaka teel, nähes et ma mööda litsun, hakkas ka vajutama aga auto nii madal et midagi käis valusasti vastu põhja ära, sädemeid pildus :D vot. Muidu katsun viisakas olla, vilgutan alati kui kellegil tuled ei põle / politsei, lasen vastassuunas vasakpööret ootajad läbi kui neil saba taga jne. Üldiselt pole väga viga. Ahjaa, näiteks Kristiine parklas häirib see, et keeratakse parkimiskohta viltu sisse ja pärast ei korrigeerita oma asendit... kohe hasartlikku põnevusega tekib alati tahtmine parkida mm täpsusega sinna kõrvale, olles ise täpselt joonte vahel.... saagu välja sealt. ega minu suhtumine nüüd ka kõige õigem pole, aga no pangu siis end otse :)

Viimati muutis markus_m, 02.04.2009 13:44, muudetud 5 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 13:40 

antsa911 kirjutas:
Aga kas kant, kus igapäevaselt sõidad on nii võõras, et ei taibanud õigel ajal rida vahetada? Või panid lapats põhjas viimast oma buumerist välja võttes ristmikule, et äkki keegi jätab kuskile natuke väikse augu, saan 2 autot edasi, YESS stiilis?

Iga kord kui vales reas olen olnud, siis on asi lahenenud väga ilusti. Põhilised vead mis tehakse on väevõimuga vahele surimine, kiirendamine ja suuna mitte näitamine. Kui proovida aeglaselt sujuvalt ja ohtusust silmas pidades natuke kannatust varuda, siis lastakse ilusti vahele ja ei ole mitte mingit probleemi. Kultuuri ja kasvatuse küsimus :D

Ma näitan suunda, ja ma ei jäta päris viimasele minutile ka. Ei ma ei sõida sedasi YESS stiilis. Et kui Bmw siis peab kohe nii sõitma :lol ? Ega enamus panevad bmw-d ühte potti, juhtub.
See,et ma pea kõik vahele lasen (va ilma suunata trügijad), lasen rahvast üle tee, annan suunaga märku,et mööda minna ja samuti tänan teeb must vist rullnoka küll :lol
Kui sõita välismaal ja Eestis siis on näha,et meil jääb viisakusest puudu ma arvan (ok Lätis on asi hullem :D).

Viimati muutis Klots, 02.04.2009 13:47, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 13:40 

infidel kirjutas:
Klots kirjutas:
Parkimine läheb ka liikluskultuuri alla? Igaljuhul selline asi häirib.

Pildil on näha, kuivõrd hoolimatult need bemmimehed ikka pargivad. Maipühad tulemas, vaja äärekivid ilusasti üle värvida, aga mingi liiklushuligaan on auto nii lähedale parkinud, et pintselgi vahele ei mahu.

Hea jutt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 13:42 

markus_m kirjutas:
Klots kirjutas:

Kui esimene on mingi uimerdis ja magab reastumised maha jne siis mina tagant muidugi reastun ruttu ära ja litsun kinni, või siis mõni egoistist etteboostija kes bussitaskust vms kohast mööda trügib... linnas on kiirus ca 55-60 reaalselt ja kõik kes aeglasemalt sõidavad, lähen mööda, pinda käivad uimpsid, kes ei suuda normaalselt sekundi pealt rohelisega foori tagant ära saada ja kiirust üles saada või siis nn ''tjuunerid'' kes oma madalaks aetud spoila-peldikuga venivad trammiteedel ja muidu kehvema tee peal. Mäletan just, et eelmine talv sigulliga sõites venis üks porsche kadaka teel, nähes et ma mööda litsun, hakkas ka vajutama aga auto nii madal et midagi käis valusasti vastu põhja ära, sädemeid pildus :D vot. Muidu katsun viisakas olla, vilgutan alati kui kellegil tuled ei põle / politsei, lasen vastassuunas vasakpööret ootajad läbi kui neil saba taga jne. Üldiselt pole väga viga. Ahjaa, näiteks Kristiine parklas häirib see, et keeratakse parkimiskohta viltu sisse ja pärast ei korrigeerita oma asendit... kohe hasartlikku põnevusega tekib alati tahtmine parkida mm täpsusega sinna kõrvale, olles ise täpselt joonte vahel.... saagu välja sealt. ega minu suhtumine nüüd ka kõige õigem pole, aga no pangu siis end otse :)n

See käib iga kaubanduskeskuse parklas sedasi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 19:38 

Tsiteeri:
''tjuunerid'' kes oma madalaks aetud spoila-peldikuga venivad trammiteedel ja muidu kehvema tee peal.

Sa oled ise sel juhul paras oinas. Mind näiteks ei häiri üldse, kui ma kuskilt aukudes/trammiteedel vähe aeglasemalt laveerin&siledamat trajektori otsin ja mingi närvihaige oma saraga seljataga signaalitab&tulesid vilgutab :kill

Viimati muutis k2, 02.04.2009 21:12, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 19:43 

Ise sõidan 8 cm maast autoga. Tallinnas suht võimatu üle 30 km/h sõita tänu aukudele.Mõni tee on parem ka, seal saab 50-60.
Absull ei koti kui kellegi ees olen. Lennake üle kui vaja.
2. reas sõidan peaaegu alati, see on üldjuhul paremini säilinud/vähem auke.
Tänu aeglasele liikumisele on vähemalt aega jalakäiajaid üle tee lasta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 21:11 

Ühinen eelpoolkõnelejatega.
Pole küll kõige madalam auto (tavaline BMW tehasemadaldus -20mm), aga lihtsalt sital teel veermikust kahju ja kui kiiret pole, sõidan vajadusel kasvõi teise käiguga.
Näiteks seesama Kadaka tee autoturu juures või ka Keskuse tänav->Ehitajate tee Mustamäel on ikka sellises olukorras, et üldse ei huvita kui mõni ajugeenius taga ohib aeglase sõidu pärast - sõitku mööda kui isu on, minul on valus ragistada nendes aukudes igatahes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 21:13 
Kasutaja avatar

Mrk kirjutas:
Ühinen eelpoolkõnelejatega.
Pole küll kõige madalam auto (tavaline BMW tehasemadaldus -20mm), aga lihtsalt sital teel veermikust kahju ja kui kiiret pole, sõidan vajadusel kasvõi teise käiguga.
Näiteks seesama Kadaka tee autoturu juures või ka Keskuse tänav->Ehitajate tee Mustamäel on ikka sellises olukorras, et üldse ei huvita kui mõni ajugeenius taga ohib aeglase sõidu pärast - sõitku mööda kui isu on, minul on valus ragistada nendes aukudes igatahes.

Usu mind, madaladus ei mängi siin mingit osa, mul kahju seal bussigagi sõita, kuid see maast samakõrge kui mõni linnamaastur.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 21:14 
Moderator
Kasutaja avatar

Olete te kaks (luksusautode müüja ja hõbedase autoga inimene) näinud, et keegi suudab seal Kadaka teel autoturu juures mööda sõita? Kui mõnikord harva niimoodi kedagi vastu pole tulnud, siis ma olen proovinud, miskipärast saab siis tavaliselt kiire otsa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 23:09 

Kadaka teel(autoturu lähedane osa) pole ma juba 2 aastat sõitnud. See on puht füüsiliselt võimatu, mul jääks summuti poole tee peale maha. Sama kehtib ka kopli, õismäe ja lasnamäe kohta.
Ainuke hea tee on sõpruse pst ja vabaduse pst.
Pmst ei saa kuskil sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 23:19 

Vabakal nende kaevuluukide jms vahel slaalomit sõita ka lõpmatuseni ei jõua, need ka taovad omajagu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.04.2009 23:36 

No Kadaka tee autoturu lõik või Pärnu mnt Hiiul olev auklik tee on kõikidele mu stock veermikuga saanidele olnud vabalt 60 läbitav, ja ei ole nüüd nii hull ka, suurematest aukudest mööda ja ülejäänud on amordi ja puksitrenn, ei taha kedagi solvata aga no see on nende teema kelle jaoks auto on naise eest, et igast pisemastki august vaja mööda saada, olles ise pooleldi vastassuunas mistõttu vastutulija peab teeääres teravate asfaldikraatritega võitlema, aga no vahet pole, rahu, rainult rahu ütles Karlsson :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2009 01:02 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Auto turu tee füüsiliselt läbimatu ,muhhaaa :lol . Kahjuks on see tõsi.Jube,selle katse läbimine ja auto proovile panek on üks võimalus,mul koju pääseda.Peaks minema autoturu juurde lilli istutama.Millal sinna ka rullid jõuavad .Praegu käivad seal ainult päkapikud auke patsutamas.
AJUVABA LIHTSALT ,MILLISED MÕNED TEED ON.ME LÕHUME JU OMI AUTOSI KELLEGI SUUTMATUSEST JA HOOLIMATUSEST.OSADELE TEEDELE PANEKS BETOON PLOKID ETTA JA KASVATAKS MURU.

Viimati muutis oopc, 03.04.2009 01:37, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.04.2009 01:23 
Kasutaja avatar

Mis haigus sul on kasuada neid suuri tähti, kasutajanimi juba ise ei pane seda teksti lugema.
Punkt ei käi järgmise lause algusse ja peale koma on tavaliselt tühik, mitte enne koma!!!!!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 67 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis