Klots kirjutas:
Võit on see kui oled näiteks vasakus reas ja see läheb otse aga parem rada keerab ära, et otse ju paremale ei lähe. Ma olen sedasi pidand mingi 5x ringi sõitma

Ah eks ikka juhtub. Eks jah olukordi ole erinevaid

Osadele määrab ka automark, kas lasta vahele või ei.
Kui esimene on mingi uimerdis ja magab reastumised maha jne siis mina tagant muidugi reastun ruttu ära ja litsun kinni, või siis mõni egoistist etteboostija kes bussitaskust vms kohast mööda trügib... linnas on kiirus ca 55-60 reaalselt ja kõik kes aeglasemalt sõidavad, lähen mööda, pinda käivad uimpsid, kes ei suuda normaalselt sekundi pealt rohelisega foori tagant ära saada ja kiirust üles saada või siis nn ''tjuunerid'' kes oma madalaks aetud spoila-peldikuga venivad trammiteedel ja muidu kehvema tee peal. Mäletan just, et eelmine talv sigulliga sõites venis üks porsche kadaka teel, nähes et ma mööda litsun, hakkas ka vajutama aga auto nii madal et midagi käis valusasti vastu põhja ära, sädemeid pildus

vot. Muidu katsun viisakas olla, vilgutan alati kui kellegil tuled ei põle / politsei, lasen vastassuunas vasakpööret ootajad läbi kui neil saba taga jne. Üldiselt pole väga viga. Ahjaa, näiteks Kristiine parklas häirib see, et keeratakse parkimiskohta viltu sisse ja pärast ei korrigeerita oma asendit... kohe hasartlikku põnevusega tekib alati tahtmine parkida mm täpsusega sinna kõrvale, olles ise täpselt joonte vahel.... saagu välja sealt. ega minu suhtumine nüüd ka kõige õigem pole, aga no pangu siis end otse