Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 21:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 428 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tooted ja teenused millest tunned puudust
PostitusPostitatud: 17.12.2010 13:39 
Eliit
Kasutaja avatar

Maximas on ka Mehukatit. Vanaaegset pakendit küll pole, kuid nimi ja kass on peal. :D Maitse kohta ei oska kommenteerida, sest jäi ostmata. Hind oli üle 30.-

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 14:06 
Kasutaja avatar

Mehukatit saab ka rõõmust kahte kolme eri maitset, aga kuidagi keemiamaitse käib üle, vb olnudki kogu aeg selline ja 10+ a tagasi tundus parem. IRN-BRUd tahaks :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 17:26 

krss kirjutas:
Ma tunnen kohutavat puudust sellisest telefonist, nagu oli Ericsson T28s. ....

see telefon vist enam ei toimi isegi võrgus või on seda veel võimalik kasutada ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 17:54 

FreeFaller kirjutas:
krss kirjutas:
Ma tunnen kohutavat puudust sellisest telefonist, nagu oli Ericsson T28s. ....

see telefon vist enam ei toimi isegi võrgus või on seda veel võimalik kasutada ?

Tavaline GSM Dual-Band ju, miks ei peaks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 16:41 
Kasutaja avatar

art kirjutas:
999JRX kirjutas:
DR1FT kirjutas:
zanii kirjutas:
Mandarini Absoluti pole enam kuskil müügil näinud, müüakse seda kuskil veel (Eestis) ?
Üks parimaid viinasi, mis kunagi proovitud. Vana - aasta õhtuks oleks tahtmine osta üks pudel.

Alles hakkas kuskil sima, kuid sorry, ei mäleta kus, ilmselt mingi selver vms oli.

Hiljuti sai maximast ostetud ja piimaga seda viina nauditud, parim.

Mandarini Absolut + piim? Segamini? :?

Nii, hea absolut viina valik on rimis, pirni, mandariini jms kõik olemas. Piima saab ka samast poest ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 17:05 

mkb kirjutas:
Aura Freshi mahlajookidest tunnen juba ette puudust. Enam ei toodeta ja kaovad müügilt ära :bs .

nüüd tulid mingid aura kahe liitrised mahlad müügile, fresh kiri oli peal küll, uusi maitseid ka juures :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 18:20 
Kasutaja avatar

Tahaks seda Ericssoni "Click Click" meloodiat mis enne õiget helinat need telefonid tegid!
Olen natukene otsinud,aga pole trehvanud. Mix´ja high helinad olemas, medium kah puudu.
Aga T28 :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 22:24 

Ehk kellegile abiks t28 soetamisel hetkel veel saab pakumisi teha http://www.osta.ee/16156882
ise pole müügiga seotud aga jäi silma :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2010 12:42 
Kasutaja avatar

Scaletta kirjutas:
1. klišee juba, kuid siiki - metsamarja ja sidruni Fanta, eriti see viimane
2. kiirsöögikoht Tallinnas Endla tänaval, kus praegu asub Mandarin. Teine taoline asus CC Plazast üle tee. Nimeks vist Chicken/Chickking :? katusel oli ka suur kuke logo. Igatahes meeles on krõbekana, mida pakuti oivalise küüslaugukastme ja ahjukartulitega :hail .. möödas on sellest kindlasti 10. aastat. Loodan, et ma midagi pange ei pannud :D

Tore kui keegi mäletab seda, või teab koguni kohta, kus tänapäevalgi midagi analoogset pakutakse :D

Ma juba nii vana, et mäletan ka :D. Aegajalt ikka sai käidud, oma 10a vast peaks olema möödas jah. Ei mäleta enam ise ka, kas oli kooli lõpuaastad või ülikooli esimesed aastad. Aga kas teine mitte kaupsi kõrval ei olnud (ehk siis kunstiakadeemia kõrval/poolses küljes). Mina küll ei mäleta, et see CC plaza juures oleks olnud. Nn teenindusmaja vastas, praeguse virukeskuse kohal oli ju vanasti Nehatu või millist CC vastast külge mõtled? Mõtled seda busside lõpp-peatust? Hämaralt nagu meenub, et justkui oleks seal ka midagi olnud, aga see oli ikka nii ammu ju. Igatahes mulle nagu rohkem meelde jäänud, et kunstiakadeemia kõrval (nn endises trolli 6 lõpp-algus peatuses) oli mingi koht. Või oli neid siis suisa 3? Selles Endla / Suur-Ameerika nurgas olevaga olen üksmeelel (Endla 23a peaks kaardi järgi olema: http://kaart.tallinn.ee).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2010 12:49 

See kanasöökla asus CCplaza sissepääsu vastasküljel. Praegu seal mingi ärihoone. Vanasti oli seal ka busside lõpppeatus enne kui edasi parki sõitsid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2010 12:27 
Eliit

vectrac/dc kirjutas:
Tahaks seda Ericssoni "Click Click" meloodiat mis enne õiget helinat need telefonid tegid!
Olen natukene otsinud,aga pole trehvanud. Mix´ja high helinad olemas, medium kah puudu.
Aga T28 :hail

T28 oli ülibroo.

Aga mina tahaks hoopis seda Nokiate vana monohelinat nimega "Metsvint"..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2010 14:00 
Kasutaja avatar

Andij kirjutas:
Tahaks vanakooli mehukatit seda suurt kollast kankut :D
Keegi võiks selga kaa sügada! :)

Märjamaal mingi väiksem pood selle nö. suure tee ääres. Edu äkki? Seal müüdi veel sügisel Mehukatit ja ma olen päris kinde,l et tegu oli veel selle vanamalli pakendiga. Seda jooki peaks isegi ligi võtma mingi hetk ja tuletama meelde aegu kui olin veel tulekustuti suurune.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2010 21:53 

krss kirjutas:
Ma tunnen kohutavat puudust sellisest telefonist, nagu oli Ericsson T28s. Minu jaoks täiesti mõistetamatu, miks sellise ideoloogiaga telefoni pole mitte kunagi hiljem enam toodetud. See on praegustegagi võrreldes veel haiglaselt õhuke, kerge, tugev (metallkorpus), taskus on alati kõik klahvid kaetud (ka siis, kui keegi sisse helistab ja kogemata mõni teine taskus olev ese klahvide vastu võiks minna) ja kui 9-klahvi abil kirjutada ei viitsi, võtad taskust querty, lükkad taha ja kirjutad sama kiiresti kui mõne tänapäevasega. Kõnele vastamine oli kõige parem, võtad lihtsalt telefoni kätte (igaüks võtab telefoni kätte ju külgedest käega kinni võttes) - vastamiseks polnud vaja muud kui lihtsalt telefoni natuke kõvemini pigistada (nupp) sealt küljepealt, klapp hüppas lahti ja juba said rääkida. Kõne lõpetamiseks väikese sõrmega klapp kinni tagasi - ei mingit yes-no klahvide otsimist ega polnud vaja üldse telefoni asendit käes muutagi vastamiseks. Telefoni ainus miinus tollal oli minu jaoks max 3 päevane ooteaeg (selle kõige õhema Li-polymer akuga, paksu akuga või kui vähe rääkida, siis muidugi pikem), tänapäeval tahaks muidugi ka gprs/3g võimalust emailide lugemiseks, aga kaamerad, mängud jms ei huvita. Oleks väga tänulik, kui keegi teaks mõnda tänapäevast analoogi sellele, kasvõi hiinakat, kus sarnasesse keresse/kasutusloogikale ivake kaasaegsem sisu pandud.

Sõber tellis endale hiinast või jopp teab kust Ericsson T28, tutika siis. Kohale jõudmine võttis pisut üle nädala, sõber oli vahepeal kärsituks muutunud ja palunud raha tagasi saata firmal, kellelt tellis. Sai kohe raha tagasi ja järgmine hommik oli ka telefon kohal. Kõik töötas ja oli hea. Ainuke mure selle antenniga oli see, et kui antenn on varjatud(näiteks käega), siis levi kukkus kolinal 1 pulga peale. Pisut kehvema leviga kohas, kui telefon taskus on, siis võib levi üldse puududa. Aga kui oled huvitatud, siis võin uurida, et kust ostis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2010 22:31 

mina just ei saa aru nendest klappidega telefonidest.eriti vanadest ericsonidest.kallid,klappide kontaktid jamasid ja mis peamine,akud ei pidanud ju mitte essugi +veel leviprobleemid(aga no need olidki ju lihtsalt teiste ees kekutamiseks).ja mis vahe on kui sa vajutad nuppu küljepealt või esipaneelil? mõlemal juhul ju ikkagi 1vajutus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2010 22:44 
Kasutaja avatar

Kas jõhvika või marja maitselist fantat ja cocaat ei müüdagi enam kuskil?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 428 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 29  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis