Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 10.03.2010 20:31 

Kui pole pabereid ette näidata, et haige oled, siis järelikult oledki terve ju. mis siin keerulist on?
Kui töölt puudud haiguse tõttu, siis pead ju ka arstitõendi viima, muidu läheb kirja tööluus.

Mis lampi määramine see oleks kui sul pole pabereid mis tõendaks, et sul on kehv tervis? Ja mis jama ta endale siis kaela saaks kui ta terve inimese sõjaväkke saadab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.03.2010 22:02 

oskaja kirjutas:
Kui pole pabereid ette näidata, et haige oled, siis järelikult oledki terve ju. mis siin keerulist on?
Kui töölt puudud haiguse tõttu, siis pead ju ka arstitõendi viima, muidu läheb kirja tööluus.

Mis lampi määramine see oleks kui sul pole pabereid mis tõendaks, et sul on kehv tervis? Ja mis jama ta endale siis kaela saaks kui ta terve inimese sõjaväkke saadab?

Nalja teed või???

Ise süsteemis sees olnuna tean, et sellise asja eest võib(olenevalt asjaoludest) päris korraliku šhokiteraapia inimesele kaela tõmmata- ja ütleme, et väga suure protsendiga seda ka tehakse ja kasutatakse, sest riigi kulul ning maksumaksja rahadega ja teiste reaalselt abivajavate inimeste arstijärjekorrad ju pikenevad eriarstidele suunamise tõttu!!!

Kaitseressursside Ameti arstliku komisjoni liikmeteks on sisehaiguste arst või perearst, üldkirurg või ortopeed ja psühhiaater. Kui kutsealune arstlikku komisjoni ei ilmu, ettenähtud dokumente ei esita, ei osale talle määratud lisauuringutel või psühholoogilisel testimisel, tehakse kutsealusele ettekirjutus või algatatakse väärteomenetlus. Rahatrahv sellise asja eest on ettenähtud kuni 12 000.- (200tü) või arest- Sõjaväearstlik, ei ole see asutus kus asjaüle nalja tehakse ...kui hästi valetada ja näidelada oskad, siis võibolla ehk pääsed..niiet kasutaja "AlfaRomeo"- ole halvimaks valmis!!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2010 00:11 

vist oled liiga kaua süsteemis sees olnud. keegi pole trahvist midagi rääkinud. jutt käis sellest, et mis temaga juhtub kui ta mingeid lisaanalüüside pabereid ei näita neile. jah võibolla tõesti määratakse mingi rahatrahv vms aga suht suure tõenäosusega märgitakse kõlblikuks ning saadetakse teenima, selles oli ka minu eelmise jutu mõte kui sa ehk lugeda oskad.

viimane rida käis KV arsti kohta aga sinu lause või seaduse jupike käib kutsealuse kohta! arstile ei määrata mingit karistust kui ta sind kõlblikuks määrab, kuna sinu invaliidsust tõendavad paberid on ju puudu. loe ennem kui kisama hakkad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 14:06 

Oskab keegi öelda mitu kuud ette teatatakse kui väkke võetakse?
Tuli jälle arstiku komisjoni kutse (mingi 4 korda olen selle läbinud).

Selleaasta kohad on täis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 16:27 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Seltsi mehed,üks küsimus ,et kas ajateenimine teeb meheks ja kes o nsiis see mees või milline või on mingisugused teistsugused tulemused ja see aja teenimine või sõjavägi poleg isee vaid on midag imuud tsirkus jne ning teeb mehest naise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 16:29 

:?:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 16:31 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Seltsi mehed,üks küsimus ,et kas ajateenimine teeb meheks ja kes o nsiis see mees või milline või on mingisugused teistsugused tulemused ja see aja teenimine või sõjavägi poleg isee vaid on midag imuud tsirkus jne ning teeb mehest naise.

Mhh?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 16:33 
Moderator
Kasutaja avatar

No mina lugesin siit välja niipalju, et oopc puhul on tegemist Arnold Rüütliga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 16:36 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kui sõjaväes talvel saadetakse maasikale ja ütled mhh siis mis sellele järgneb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 16:40 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Kui sõjaväes talvel saadetakse maasikale ja ütled mhh siis mis sellele järgneb.

siis härra MaasikaleSaatja loeb sellest välja, et ma soovin täpsustust, et kas ma peaksin korjama metsmaasikaid, või aedmaasikaid. Ja avaldab mulle oma maitseelistuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 16:40 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:

kui sul on piisavalt iseloomu ei suuda isegi seeru sinust meest teha. sul ei pruugi selle pärast üldsegi muretseda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 16:45 

Seeru võib ju ainult endaarvates ka mees olla.Ja kas seal siis tehakseg iainult mehi ja kõik muu on välistatud.Küsiks nüüd ,et kellena keeg isinna läinud on ,e kes ta ennem oli ja siis kui sealt välja tuli.Aga loomulikult ,e sea lkäies võib kelelgist ka mees saada see pole ju välistatud.
Milline iseloom ja käitumis harjumused tuleks seal kasuk ja kas neid tuleb muuta ,et olla osa millegist ja minna kogu asjaga kaasa.
ja kas seal on vajalik mingi enese tõestamine ka umbes nagu tsungli või Steeven Siigali kombel .
Ja üldiselt miks ma pean midag ikellegile võhi võõrale tõestama ja miks peaks keeg ivõhi võõrast tegema teisest inimesest midagi.Mina ei lähe heameelega kellegist midagi tegema ja ei soovi kui seda tuleks keegi minguga tegema näiteks.Ma olen harjunud vaba kodanikuna ja ei meeldi olla osa karjast või millegist.Et saada karja näiteks ma ei suudaks vist isegi nalja pärast kellegile võhivõõrale kidra pähe puruks lüüa.Mina võhi võõra asemel lööks pea puruks kidraga vehkijal.

Viimati muutis oopc, 15.03.2010 16:56, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 16:56 

oopc kirjutas:

T*ra küll- kas raske on inimese moodi kirjutama õppida???

Tundub, et enne, kui sinust meest seal tegema hakatakse tuleb sul likvideerida õigekirjavilumuste arengu puue ehk düsgraafia- no loe ise oma lause 3 korda kõva häälega ette ja tee sellest uus lühikokkuvõte siia, võibolla siis oskab mõni su küsimusele paremini vastata! :D

Punasega= kirjavead
Sinisega= lauseehitus

Järgmine postitus kohe otsa- tule taevas appi- selles ei viitsi hakata kirjavigu otsima!!! :D

Seeru võib ju ainult endaarvates ka mees olla.Ja kas seal siis tehakseg iainult mehi ja kõik muu on välistatud.Küsiks nüüd ,et kellena keeg isinna läinud on ,e kes ta ennem oli ja siis kui sealt välja tuli.Aga loomulikult ,e sea lkäies võib kelelgist ka mees saada see pole ju välistatud.
Milline iseloom ja käitumis harjumused tuleks seal kasuk ja kas neid tuleb muuta ,et olla osa millegist ja minna kogu asjaga kaasa.
ja kas sea lon vajalik mingi enese tõestamine ka umbes tsungli kombel .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 16:58 

Sa oled sõjaväes käinud või.Seal on vaja tugevat närvi võibolla.Ei maksa minu kirjapildi pärast närvi minna.Tegele muude asjadega ja väldi minu kirjutusi.Iga üks on erinevalt asja kallal ja mina kirjutasin seekord nii.
To:Central riigi keeles kirjutamise oskus on väes väike mure.Osad ei saa käsklustestki aru mis öeldakse.Ku isea lkeel selgeks õpetataks ja ilma vigadeta kirjutamine siis oleks asi positiivne.
Igatahes on tore ,et sa vigadeta kirjutad kuigi vead ei häiriks mind ustavasti ja mind ei huvitaks sinu kirjapilt vaid mõte võibolla.Ja ku imidag iaru ei saaks siis mind ka see ei huvitaks usutavsti.Sinule on tähtis õigekiri minule aga alati mitte.Kui sellest sõltuks midag itähtsat siis pööraks tähelepanu äkki aga hetkel ei näe mõtet ja võtan vabalt.Sõjaväes sinu pärast vigadeta kirjuatama ei tea kas hakkaks ka.
Kuule Central 3 vast ikka sain kirjutamise eest.Ja küsimus ,et mis hinded sul koolis olid ,tundub ,et sa õpetasid õpetajaid jne.Nii ideaalne ,et viiele pandi pluss ka taha veel alati.
http://www.youtube.com/watch?v=ZnGEf_TZ ... re=related .Seal saab võõrkeele soravalt suhu ja eestlase poolt kidraga pähe võibolla saab isegi nalja.EDU

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2010 17:20 

Algklassides jäin eesti keeles suvetööle
Edasi suunati mind logopeedile, kes tegi minuga põhimõtteliselt imet
Põhikoolis oli eesti keel juba tugev 3+
Gümnaasiumis tugev 4+ ning lõpukirjand kõigest 72 punkti
Ülikoolis enam eesti keelt ei olnud. Niiet ega minugi tee emakeelega ei ole olnud just kõige roosilisem ja teps mitte ei õpetanud ma õpetajaid koolis :D

Aga ega ma halva pärast ei norigi, lihtsalt kui lugeda su postitusi järjepidevalt, siis tõepoolest peab nentima, et järjepidevus on olemas- kirjavigade suhtes. Vaata kui sa postitust teed, siis keri natuke alla poole ja enne "Sisesta" nuppu on selline nupuke nagu "Eelvaade"- pane sinna klõps ja viska pilk peale- usun, et sõnad mis on kiire trükkimise tulemusena kokku jäänud, saab väga edukalt tühikuga eradada ning ka kirjavahemärgid lihtsamatesse kohtadesse ära panna- kaasfoorumlastel ka su tekste ja küsimusi lihtsam lugeda :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis