keegiveel kirjutas:
Mph kirjutas:
keegiveel kirjutas:
kus on politseid siis, kui venelased maanteel kiiruskatseid teevad? Tulin haruteelt tallinna poole, kiirusega 120km/h. Natukese aja pärast lendasid minust, järjest, mööda, kui kusevast kassist, 3 venemaa numbritega uut musta Chevrolet maasturit. Läks mõni aeg veel mööda ja siis lendas veel 1 täpselt samasugune venelaste numbritega, veel kiiremini, mööda

Kabelisse kiire ja karistamatuse tunne?
Ma ei saa aru mida sa vingud kui ise ka kiirust ületasid. Kadedus, et ise rohkem ei julgenud vajutada või masin ei võimaldanud?
minu spido järgi 120km/h on reaalselt 112km/h ja seal kaherealisel on 110km/h LUBATUD! Seega mina pole kiirust ületanud (mitte trahviväärselt, kuna radarite eksimus on+/-3km/h). Kui sul midagi targemat öelda pole, siis hoia suu kinni. Mu masin oleks palju rohkem välja läinud, aga ega ma sinusugune arengupeetusega pole

Kui mina ületan kiirust, siis ma ei vingu, et teised ületavad rohkem ja teised on liiklushuligaanid. Ja kui sa tead, et sa sõitsid tegelikult 112ga, siis miks sa siia kirjutad, et 120? Tundub kõvataja jutuna, kes kihutamisest jutustamisega respecti otsib. Aga võibolla oled äkki mingi alarmsõidukijuht, diagnoose paned küll kole julgelt

Ja kindlasti on masina kiirusvõimekus ja arengupeetus võrdelises seoses, mida lollim oled seda rohkem välja läheb : Võibolla spido näitab 260 aga tgeelt kiirus 83, siis foorumisse võiks ikka selle 260 kirja panna.