Juhtus see, et tegin perele süüa, praadisin liha ja mõtlesin teha selle veidike teravamaks. Võtsin ühe kuivatatud
habanero kauna ja ühe
naga morichi oma, uhmerdasin ära, kuid pliidirauast mööda minnes pidin komistama, nii et natuke seda uhmerdatud chilitolmu läks pliidirauale. Järsku hakkasid tited korraga köhima, seejärel suurem poiss, siis naine ja ise. Keegi ei hammustanud hetkega lahti mis juhtus, kuna mingit lõhna polnudki, lihtsalt hakkas kurgus kõditama... ja mõnel kõditab siiamaani ka peale maja tuulutamist

. Aga liha on selle eest kuratlikult mõnus
dellu kirjutas:
Signa siis polnud? Ma ei julge enamasti makki enne autosse pannagi, kui see asi peal. Veel enam mingeid GPSe ja raha autos hoida. Pätile piisab juba vilkuvast tulukesest, et järgmise auto juurde jalutada. Endal mitu kogemust, kus just ostetud autol on kallal käidud, kui pole veel signa peale jõudnud panna. Teised autod ala 10 aastat nii seisnud samas kohas, et keegi ei puudu (kui signa peal)
Minu filosoofia on jälle teistpidine - auto uksed on kah lahti, ainult et autost on kõik välja võetud. Sellepärast kasutan ka makkidena Blaukkareid, et neil on sisemälu ning makk läheb sahtlisse koos pistikuga, mitte midagi ühendada pole vaja. Ma isegi ei tea, kas autodes on käidud või mitte, kuna kui käiaksegi, midagi varastada pole ning jälgi sellest autole ei jää
Ahjaa, auto istme all on pikk pussnuga või kirves, aga sinna keegi ei vaatagi lahtiste ustega autol. Rooli peal on raud siiski olemas, et niisama sõitma ei mindaks.
? Kas tänapäeva Blaukarid ka tõesti sellised veel või kasutad siiani 10+ a vana tehnikat.