.Alar. kirjutas:
RoomstaRaida kirjutas:
ah minge V"#"u, taon Teid kõiki ära, kes mulle signaali annab kui sõidan imelikult vms...
Egert, Maximas lõvikonservi allahindlus olnud või?

Jh, Naine ütles, et ma ei tohi enam FB-s ennast välja elada, siis kolisin siia ümber...

However. meenus ükslugu nende omareeglite sõitjatega... täpsemalt mu isaga seotud, kes siiamaani alati närvitseb või tõmbleb, kui keegi uimerdab ees vms, ei sõida nii nagu mu isale soodne on. no okei... however, viis arvamuse alla üks reis temaga saksamaale, kuhu sõites ja kaasavõetud kütusega pidime välja vedama kui sõidame 80-90max. seda sellel põhjusel et sõitsime kämperiga...Ületades neid kiiruseid muutub kütuse tarbimine jõhkralt ja loomegi endale lisaeelarve... ok sinnamaani ise ei saanudki aru, et midagi viltu on, kuniks poolas peale pikki kilomeetreid sõite ja meie taha kogunenud veokate kolonnist ühes tanklas üks veokamees astus ligi, et krt sõitke kiiremini või jääge üldse mingi hetk seisma, sest kõigil närvid läbi ja need veokamehed on parajalt hullud, et lõpetate kraavis varsti..
Siis mõtlesin, et mitte mu isa ei ole mitte kiiresõidumees, vaid samamoodi, kes arvab et liiklus ja maailm tiirleb tema ümber.. nõme..