Reimers kirjutas:
Aga kui te sedasi kinni kellegi pargite sellega lõhute ju enda autot

Mõni vihastab paneb riiveka või lööb jalaga ukse sisse

Seda ei karda või
mul sõideti paar nädalat tagasi juhi ukse tiba mõlki. sain siis mööduva nädala esmaspäevaks teenindusse aja. ja laupäeva õhtul selverist oma toidukotidega väljudes avastasin , et keegi oli oma ilusasti puhtaks pestud läikiva punase junni konkreetselt külje alla ajanud. peeglid olid enam vähem servapidi koos. teist korda juba sellist nõmedust kogenud. polnud aega ka oodata tolle aparaadi omaniku. väga nõme tundus ka kõrval istuja poole pealt hakata rooli taha pugema. hingasin väga sügavalt sisse ja pressisin ennast juhiukse vahelt autosse. määrisin ikkagi oma jope ära. enda auto oli päris omajagu räpane.
ma tegelikult väga rahulik inimene ja vägivalda ja vandaalitsemist ei poolda. aga kuna pool parklat oli ikkagi praktiliselt tühi siis ei olnud mitte mingit vajadust mind nii kinni parkida. ja veel otsapidi praktiliselt minu joonte vahele. kuna mu enda juhiuks naguni oli suht mõlkis siis andsin mõnuga kõrval parkinud junnile 4-5 laksu oma uksega. hakkas ikka kergem küll.
mina sain reedel oma auto värvitöökojast kätte. terve külg värviti ära . auto nagu uus.
too punane junn tõenäoliselt vajab ka nüüd värvimist.