Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Valesti parkijad
PostitusPostitatud: 27.03.2010 12:01 
Kasutaja avatar

Striitreisser kardab ainult seda, et äsja installitud turbo on liiga väike.

Viimati muutis BussiJänes, 27.03.2010 12:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2010 12:08 
Moderator
Kasutaja avatar

:D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2010 12:31 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
Aga kui te sedasi kinni kellegi pargite sellega lõhute ju enda autot :D Mõni vihastab paneb riiveka või lööb jalaga ukse sisse :? Seda ei karda või

mul sõideti paar nädalat tagasi juhi ukse tiba mõlki. sain siis mööduva nädala esmaspäevaks teenindusse aja. ja laupäeva õhtul selverist oma toidukotidega väljudes avastasin , et keegi oli oma ilusasti puhtaks pestud läikiva punase junni konkreetselt külje alla ajanud. peeglid olid enam vähem servapidi koos. teist korda juba sellist nõmedust kogenud. polnud aega ka oodata tolle aparaadi omaniku. väga nõme tundus ka kõrval istuja poole pealt hakata rooli taha pugema. hingasin väga sügavalt sisse ja pressisin ennast juhiukse vahelt autosse. määrisin ikkagi oma jope ära. enda auto oli päris omajagu räpane.
ma tegelikult väga rahulik inimene ja vägivalda ja vandaalitsemist ei poolda. aga kuna pool parklat oli ikkagi praktiliselt tühi siis ei olnud mitte mingit vajadust mind nii kinni parkida. ja veel otsapidi praktiliselt minu joonte vahele. kuna mu enda juhiuks naguni oli suht mõlkis siis andsin mõnuga kõrval parkinud junnile 4-5 laksu oma uksega. hakkas ikka kergem küll.
mina sain reedel oma auto värvitöökojast kätte. terve külg värviti ära . auto nagu uus.
too punane junn tõenäoliselt vajab ka nüüd värvimist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2010 12:36 
Kasutaja avatar

Hämmastav. mille kõige üle ei ole võimalik uhkust tunda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2010 12:46 
Kasutaja avatar

Ai kurja vot see oli hea karistus :D Teinekord rsk teab et pole mõtet paaritada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2010 13:29 
Kasutaja avatar

variant ka mõned sõbrad kutsuda ja see läikiv punane junn kuhugile lumehunniku otsa tõsta? :lol

Avastasin autot pestes et tagastangele korralikult kriibitud jäme hõbedane joon. :waah Mitte ei taha enam autot linnas parkida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2010 13:33 

lamelink kirjutas:
Mitte ei taha enam autot linnas parkida.

Taas üks parkimiskoht linnas rohkem :D
Ma ei saa aru inimestest,kes ühe negatiivse kogemuse pärast hakkavad kiunuma,nagu plikad,et mina enam ei pargi seal jne....Metsas seeni korjates võib ka sul naabrimees kogemata auto ära rihtida :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2010 18:12 
Kasutaja avatar

Oleks siis üks kogemus. Neid kriipse ja mõlke on viimaste aastatega ikka väga ohtralt kogunenud. No kui plika siis plika, mis teha. 8)
Naabrimees vähemalt ütleb et tegi ja leiab lahenduse. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2010 14:24 
Kasutaja avatar

Mind on Põltsamaal selveri ees parklas ka kinni pargitud ja lahkusin sealt nii,et kinkisin kinniparkijale küljepeale mõnusad sügavad kriimud võtmega vedades plekini välja ikka,et teinekord teaks kuidas normaalse inimese moodi parkida.Õnnek toimus see eelmisel talvel ja kui autoomanik tahakski mu autot üles otsida,siis jõudu talle,sest auto juba liisingusse tagasi antud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2010 14:29 
Kasutaja avatar

Wäouu, sellest teemast tuleb küll mõned screenshot igakjuhuks teha ja mõne liiklussaate postkasti ka teema link saata. Ma arvan et lugu saavad küll teha sellest kus need ajugeenjused pesitsevad, kes teiste autosid lõhuvad. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2010 14:37 
Kasutaja avatar

BussiJänes kirjutas:
Wäouu, sellest teemast tuleb küll mõned screenshot igakjuhuks teha ja mõne liiklussaate postkasti ka teema link saata. Ma arvan et lugu saavad küll teha sellest kus need ajugeenjused pesitsevad, kes teiste autosid lõhuvad. :hail

Kui sa nende lõhkujate pärast nii palju nutad,siis järelikult oled ise üks nendest ajuinvaliididest,kes teisi kinnipargivad ja muid idiootsusi parklates korraldavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2010 15:21 
Kasutaja avatar

Üldiselt ei asu asja ajama vägivallaga ega teiste vara rikkudes. Peaaegu, et alati saab sõnadega asjad aetud sellistes olukordades.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2010 15:22 

mesamees kirjutas:
Mind on Põltsamaal selveri ees parklas ka kinni pargitud ja lahkusin sealt nii,et kinkisin kinniparkijale küljepeale mõnusad sügavad kriimud võtmega vedades plekini välja ikka,et teinekord teaks kuidas normaalse inimese moodi parkida.Õnnek toimus see eelmisel talvel ja kui autoomanik tahakski mu autot üles otsida,siis jõudu talle,sest auto juba liisingusse tagasi antud.

Tegelikult ma loodan,et sa järgmine kord vahele jääksid sellise tegevusega.Sest AINULT debiilik läheb teise inimese vara kallale puhtalt emotsioonidest.Ahjaaa,pärast ära hala kuskil,et pea kurikaga lõhki löödi,kuna ise kellegi autole võtmega triipe tegid ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2010 15:31 
Kasutaja avatar

mesamees kirjutas:

Sa oled ikka eriline idioot, rikud teise auto ära, jooksed minema ja siis veel kekutad siin "jõudu otsimisel, auto on juba liisingule tagasi antud".

Sõima meest, mitte mehe mütsi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2010 15:38 

mesamees kirjutas:
you're the man bro :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 332 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis