dellu kirjutas:
puuk kirjutas:
mina just ei saa aru nendest klappidega telefonidest.eriti vanadest ericsonidest.kallid,klappide kontaktid jamasid ja mis peamine,akud ei pidanud ju mitte essugi +veel leviprobleemid(aga no need olidki ju lihtsalt teiste ees kekutamiseks).ja mis vahe on kui sa vajutad nuppu küljepealt või esipaneelil? mõlemal juhul ju ikkagi 1vajutus.
Noh pigem oli see aeg, kus igat uut mudelit pigem oodati, kuna midagi ikka muutus. Iga sammuga läks telefon õhemaks, kergemaks jne. Sellest ajast ongi neil niiöelda ajaloo maik külge jäänud ja täna on see pigem tore vidinas, millelt ei oodatagi 2 nädalat akut jne. Omal ajal mäletan ka, et telefone sai ikka suht tihti vahetatud, sest uus oli ju jälle toredam ja parem.
Minu teekond alates 1999a oli miskit sellist Nokia 3110 (millele sai kohe slim aku soetatud ja siis juba oli enam vähem mõõt)->Ericsson T10->T18->T28->T29->T39-> ja siis hakkasid juba pigem nad suuremaks tagasi minema ja peale seda enam väga ei viitsinud vahetada W810->W850 jne sai pigem fotoka pärast võetud, kuigi ega see ka suurem asi pole. Telefon on telefon ja fotokas olgu eraldi. Nüüd juba pikemat aega W880 peale pidama jäänud, tõsiselt hea õhuke ka viigipükste tasku pista ja muu kamarajura ei huvita. Netis käimiseks on hea kerge/väike läppar (kaasas kanda pole probleem), ei pea kuskilt väikse telefoni ekraani pealt midagi kokku veerima. Peab tunnistama, et seal T39 juures ka igasugune huvi telefonide uute mudelite vastu kadus. Võib-olla lihtsalt mina vanaks jäänud ja nüüd lihtsalt on teised eesmärgid ja kindlasti on ka neid kes praegugi üha uusi mudeleid ootavad, aga ennast enam ei huvita, sest mõõtmed enam väiksemaks ei lähe. Pigem aetakse ekraani pärast jälle suuremaks tagasi. Üks T28 või T39 kuluks endalgi marjaks ära, keda need helinad ja suured ekraanid ikka huvitavad

.
ma oletan ,et sügasid koolipinki sel ajal kui T10-T39 sellised telefonid popid olid.mina ise olin koolis sel ajal ja siis selgelt jagunesid inimesed kahte leeri nokia v ericsson. ericssonide eelis oligi see,et ta oli väiksem ja klassi popimatel pidi ikka väike telefon olema,aga rahul ei oldud nendega.oi kus kiruti seda levi-kuigi nagu rääkida pold eriti kellegiga ja egas saanudki,sest peale ülikalli telefoni ostu ei olnud ju enam raha et rääkida

.aga need kes odavama nokia ostsid(5110) said rohkem tähelepanu kui ericssonide omanikud. koguaeg käis laenamine ja võidu mängimine ja ericssonide omanikud samuti laenasid tunnis nokia-t et ussi mängida
aga kui 1 telefon tollest ajast valida siis nokia 8210. sigakallis, pold just parima leviga,aku kestis mingi 3 päeva ja nupud olid vähe väiksed,aga no oma ajakohta oli see ikka megaväike ja kerge ja imo väga hea välimusega.mis kooliajal ju tähtis oli.
sellest telefonist tunnen puudust.