Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 21:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 428 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tooted ja teenused millest tunned puudust
PostitusPostitatud: 24.12.2010 00:22 

usku kirjutas:
olen õnnelik omanik jah. Aku kestab ainult 2 päeva ja siseruumides ei priiska ta alati leviga, aga kõik muud positiivsed omadused kaaluvad selle üles :)

Millised tõsised puudused on siis parematel kaasaegsetel telefonidel, et need kaaluvad üle kehva aku ja kehva levi? Ei räägi mingites puuteekraaniga tillipikendustest!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 00:54 
Kasutaja avatar

puuk kirjutas:
mina just ei saa aru nendest klappidega telefonidest.eriti vanadest ericsonidest.kallid,klappide kontaktid jamasid ja mis peamine,akud ei pidanud ju mitte essugi +veel leviprobleemid(aga no need olidki ju lihtsalt teiste ees kekutamiseks).ja mis vahe on kui sa vajutad nuppu küljepealt või esipaneelil? mõlemal juhul ju ikkagi 1vajutus.

Noh pigem oli see aeg, kus igat uut mudelit pigem oodati, kuna midagi ikka muutus. Iga sammuga läks telefon õhemaks, kergemaks jne. Sellest ajast ongi neil niiöelda ajaloo maik külge jäänud ja täna on see pigem tore vidinas, millelt ei oodatagi 2 nädalat akut jne. Omal ajal mäletan ka, et telefone sai ikka suht tihti vahetatud, sest uus oli ju jälle toredam ja parem.
Minu teekond alates 1999a oli miskit sellist Nokia 3110 (millele sai kohe slim aku soetatud ja siis juba oli enam vähem mõõt)->Ericsson T10->T18->T28->T29->T39-> ja siis hakkasid juba pigem nad suuremaks tagasi minema ja peale seda enam väga ei viitsinud vahetada W810->W850 jne sai pigem fotoka pärast võetud, kuigi ega see ka suurem asi pole. Telefon on telefon ja fotokas olgu eraldi. Nüüd juba pikemat aega W880 peale pidama jäänud, tõsiselt hea õhuke ka viigipükste tasku pista ja muu kamarajura ei huvita. Netis käimiseks on hea kerge/väike läppar (kaasas kanda pole probleem), ei pea kuskilt väikse telefoni ekraani pealt midagi kokku veerima. Peab tunnistama, et seal T39 juures ka igasugune huvi telefonide uute mudelite vastu kadus. Võib-olla lihtsalt mina vanaks jäänud ja nüüd lihtsalt on teised eesmärgid ja kindlasti on ka neid kes praegugi üha uusi mudeleid ootavad, aga ennast enam ei huvita, sest mõõtmed enam väiksemaks ei lähe. Pigem aetakse ekraani pärast jälle suuremaks tagasi. Üks T28 või T39 kuluks endalgi marjaks ära, keda need helinad ja suured ekraanid ikka huvitavad :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 03:50 
Eliit

Mõistan. Kuna enda E55 tsuti katki(nagu kõik mu telefonid) siis kasutan mingit uut odavaotsa nokiat,aga täiesti blank versioon. Helistada saab.
Üks päev võtsin e55 kätte ja avastasin,et kui kuradi suur see ikka on võrreldes selle odavaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 10:21 

Telefonide teemast. Mina tunnen suurt puudust just vanemate nokiate juppidest. Praegugi seisab pea uue korpusega 8850 nukralt nurgas. Displey kinnitused puruks ning pilti enam ette ei saa.
Mehukatit pidavat soomest saada olema :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 11:41 

Viimati nägin "Mehukatit" Rapla Karmani toidupoes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 12:25 

dellu kirjutas:
puuk kirjutas:
mina just ei saa aru nendest klappidega telefonidest.eriti vanadest ericsonidest.kallid,klappide kontaktid jamasid ja mis peamine,akud ei pidanud ju mitte essugi +veel leviprobleemid(aga no need olidki ju lihtsalt teiste ees kekutamiseks).ja mis vahe on kui sa vajutad nuppu küljepealt või esipaneelil? mõlemal juhul ju ikkagi 1vajutus.

Noh pigem oli see aeg, kus igat uut mudelit pigem oodati, kuna midagi ikka muutus. Iga sammuga läks telefon õhemaks, kergemaks jne. Sellest ajast ongi neil niiöelda ajaloo maik külge jäänud ja täna on see pigem tore vidinas, millelt ei oodatagi 2 nädalat akut jne. Omal ajal mäletan ka, et telefone sai ikka suht tihti vahetatud, sest uus oli ju jälle toredam ja parem.
Minu teekond alates 1999a oli miskit sellist Nokia 3110 (millele sai kohe slim aku soetatud ja siis juba oli enam vähem mõõt)->Ericsson T10->T18->T28->T29->T39-> ja siis hakkasid juba pigem nad suuremaks tagasi minema ja peale seda enam väga ei viitsinud vahetada W810->W850 jne sai pigem fotoka pärast võetud, kuigi ega see ka suurem asi pole. Telefon on telefon ja fotokas olgu eraldi. Nüüd juba pikemat aega W880 peale pidama jäänud, tõsiselt hea õhuke ka viigipükste tasku pista ja muu kamarajura ei huvita. Netis käimiseks on hea kerge/väike läppar (kaasas kanda pole probleem), ei pea kuskilt väikse telefoni ekraani pealt midagi kokku veerima. Peab tunnistama, et seal T39 juures ka igasugune huvi telefonide uute mudelite vastu kadus. Võib-olla lihtsalt mina vanaks jäänud ja nüüd lihtsalt on teised eesmärgid ja kindlasti on ka neid kes praegugi üha uusi mudeleid ootavad, aga ennast enam ei huvita, sest mõõtmed enam väiksemaks ei lähe. Pigem aetakse ekraani pärast jälle suuremaks tagasi. Üks T28 või T39 kuluks endalgi marjaks ära, keda need helinad ja suured ekraanid ikka huvitavad :).

ma oletan ,et sügasid koolipinki sel ajal kui T10-T39 sellised telefonid popid olid.mina ise olin koolis sel ajal ja siis selgelt jagunesid inimesed kahte leeri nokia v ericsson. ericssonide eelis oligi see,et ta oli väiksem ja klassi popimatel pidi ikka väike telefon olema,aga rahul ei oldud nendega.oi kus kiruti seda levi-kuigi nagu rääkida pold eriti kellegiga ja egas saanudki,sest peale ülikalli telefoni ostu ei olnud ju enam raha et rääkida :D .aga need kes odavama nokia ostsid(5110) said rohkem tähelepanu kui ericssonide omanikud. koguaeg käis laenamine ja võidu mängimine ja ericssonide omanikud samuti laenasid tunnis nokia-t et ussi mängida :D
aga kui 1 telefon tollest ajast valida siis nokia 8210. sigakallis, pold just parima leviga,aku kestis mingi 3 päeva ja nupud olid vähe väiksed,aga no oma ajakohta oli see ikka megaväike ja kerge ja imo väga hea välimusega.mis kooliajal ju tähtis oli.
sellest telefonist tunnen puudust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 12:45 

See millegipärast kõlab umbes nii, nagu vanahärrad kes räägivad, kuida moskvitz oli ikka parem auto, kui nüüdsed audid või hondad. Oli kull ebamugav ja mitteusaldusväärne, lagunes palju ja roostetas, aga IKKAGI OLI PAREM.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 13:08 
Eliit

Minu vanad telefonid ala 5110, 3210, 3310, 8210 ja vahele Erikupoegade T10, T18s, T28 .. nad kõik pidasid vastu pareimini kui telefonid mis on olnud mul viimase 3-4a jooksul. Praegu ma vahetan vähem kui 12 kuu tagant telefoni sest asi laguneb lihtsalt kätte ära, mitte oma lollusest.

Eks peab börsi ja soovi sirvima hakkama ning mõned vanad telefonid nagu T28, 8210, 6310 jm varuks ostma.

Nüüd meenusid ka sellised kahtlased telefonid mida sai lühiajaliselt omatud nagu Ericsson a2628, a1018s, GH688! ja Nokia esimene värviekraaniga millel küljepeal valgus paistis läbi.. Need olid küll sellised telefonid mida sai omatud 2-3 nödalat sest juba tuli uus ja vingem välja. GH688 muidugi oli veidi teine maailm, ja kõige esimene telefon millega ma sain rääkida peale 2110t oli mul GH688 eelkäia millel sai juba klahvide ümbrust vahetada.. vot see oli tase.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 13:23 
Kasutaja avatar

Ma mäletan kui sugulasel nokia 8850 oli. Jõhker hiina ime oli see telefon, sest seal oli ju RAADIO sees!!1 Valge/sinakas taustavalgus erinevalt 3310 rohelisest. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 17:38 
Kasutaja avatar

Mõnus nostalgia tekib siin nendest vanadest mobladest lugedes. Mäletan kui popp-poiss ma olin siis, kui läksin kooli ja taskust võtsin välja Nokia 3210´ne. Ilus kuju ja mis veel lahedam- sellel polnud ju antenni :D

Hetkel siis olen kuidagi sattunud Samsungi otsa. Sai naisele soetatud Samsung La Fleur ning endal siis Samsung I8910 HD. Kuna mul digikas nagu nii ära minestas siis sai soetatud just selline aparaat. Saab vahtida filme, kaamera 8MP ( valgusega ), Real player peal ja muud jutud. Ekraan on mõnusalt suur. Samuti kestab aku 4-5 päeva mis minu jaoks positiivne. Algul vajas harjumist see puutetundlik ekraan kuid tänase seisuga olen selle käppa saand. ( isegi joogise peaga saan nüüd helistada :D )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 17:48 

..ajast kus kõik ei passinud 24/7 facebookis ja kus kogu elu ei keerlenud üksteise piltide "like"´mise ümber :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 17:52 
Kasutaja avatar

oi mul tuli meelde kui ma omale 3210 ostsin sõbra õelt kunagi ammu :D sellel oli veel naiste lõhn ka küljes , see tegi asja veel ilusamaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 18:24 
Kasutaja avatar

naiste lõhnast :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 20:55 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
..ajast kus kõik ei passinud 24/7 facebookis ja kus kogu elu ei keerlenud üksteise piltide "like"´mise ümber :bs

:rokib

Sellisest asjast tunnen ka puudust. :waah
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 21:12 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:

+1x10(astmes)5000000000000000000

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 428 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 29  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis