Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 23:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: AS Eesti Politsei aktsiad tõusid
PostitusPostitatud: 06.01.2009 22:33 

oopc kirjutas:
selle sama kohaga kus trahvi said küsimus ,et kas seal on soovituslik kiirus see 30kmh või siis lubatud suurim

Tere,

Soovitaksin Teil silmi kontrollida lasta arstil , 30 märk on alates kaarli kirikust mööda sõites (Kaarli puiesteel?). Lisaks on märki dubleeritud teekattemärgistusega. See 30ne märk on seal juba sügavast kesksuvest...

Kes märke ei tunne , vaadake siia : http://koolitus.laanepere.ee/39/liiklusmargid.html

Olavi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2009 23:06 
Site Admin
Kasutaja avatar

parm kirjutas:
oopc kirjutas:
selle sama kohaga kus trahvi said küsimus ,et kas seal on soovituslik kiirus see 30kmh või siis lubatud suurim

Tere,

Soovitaksin Teil silmi kontrollida lasta arstil , 30 märk on alates kaarli kirikust mööda sõites (Kaarli puiesteel?). Lisaks on märki dubleeritud teekattemärgistusega. See 30ne märk on seal juba sügavast kesksuvest...

Kes märke ei tunne , vaadake siia : http://koolitus.laanepere.ee/39/liiklusmargid.html

Olavi

Ja ärge venige mööda Luise tänavat öösel 30-ga. See piirang kehtib kuni 22-ni :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2009 23:25 

Kohati on tõesti politsei vastutulelik.Sõber sai ~ kuu tagasi ~ +35 eest suulise hoiatuse(30ala oli maanteel).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2009 20:18 
Kasutaja avatar

Mul tuli meelde üks asi, kunagi nii midagi 10a ja vist rohkem tagasi, eestis tehti test. 90 asemel lubati maanteel sõita 100-ga ja liiklusõnnetuste hulk suurenes, seega muudeti 90-ks tagasi, huvitav miks see küll suurenes? Siit teile hea näide, mida teeb 10 km/h, point selles, et siis hakkasid pea kõik vähemalt 100 ja peale sõitma ja nii matsud tulidki, enne sõideti 90 ja peale, ning asi oli tunduvalt ohutum.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2009 22:10 

niivõrd kuivõrd võis seda testiks lugeda, ja õnnetusi statistilselt ei suurenenud. lihtsalt nagu tehaksi siin igast otsusi muudeti tagasi 90 peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2009 23:02 
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:
part1 kirjutas:
Mul tuli meelde üks asi, kunagi nii midagi 10a ja vist rohkem tagasi, eestis tehti test. 90 asemel lubati maanteel sõita 100-ga ja liiklusõnnetuste hulk suurenes, seega muudeti 90-ks tagasi, huvitav miks see küll suurenes? Siit teile hea näide, mida teeb 10 km/h, point selles, et siis hakkasid pea kõik vähemalt 100 ja peale sõitma ja nii matsud tulidki, enne sõideti 90 ja peale, ning asi oli tunduvalt ohutum.

jutt jumala õige
kui ma eesti kunn oleks,siis kehtestaks kiirusepiirangu 70kmh maanteel ja se oleks ka maksimum lubatud kiirus. kõik kes sellest üle sõidaks,ma niksiks täiega läbi ja võtaks load 10ks aastaks käest ära. selle aja jooksul peaks inimene olema piisavalt oma mõttemaailma muutnud ja elu näinud,ja saaks juba ise aru,et tegelikult on se 70 ka ikka täielik kamikaaze. ja siis need avatud silmadega inimesed sõidaks kõik 60ga, võibolla mõni,kes nii hästi ei ole veel aru saanud,need sõidaks 65ga ka. ja need kes kas või 1kmh üle sõidaks,neid ma niksiks täiega ja konfiskeeriks nende autod. nende lapsed saadaks soome maasikaid korjama. raha võtaks muidugi endale,et saaks rohkem politseinike palgata,kes saaks veel niksida neid kes üle 70 sõidavad ja nende naised oleks vähemalt 5 aastat mu seksorjad,kui nad vähegi pandavad on.

aamen :hail

rahune maha

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2009 23:29 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:

väide on otseselt eksitav ja väär. selle eksperimendi käigus selgus, et õnnetuste raskus ega arv ei suurenenud. sarnaseid uuringuid on läbi viidud veel mitmetes riikides (USA, suurbritannia jne), nende uuringute tulemused reeglina väga avalikkuse ette ei jõua. sest nendest johtub igas maailma paigas, et liigne piiramine ja ahistamine liikluses tekitab ja põhjustab õnnetuste kasvu. regulatsiooni lõdvenemine aga sunnib inimesi oma peaga otsuseid vastu võtma ja üldine pilt paraneb. seega peaks miilitsamehed oma leiva käest andma ja tootvale toole minema. aga riigi raha ju magus raisata, kes siis ikka mentlast tööle minna tahaks. ega sealt edasi just palju väärikaid kohti pakkuda pole ka, kaupluses turvamees või piletikontroll linnaliinidel...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2009 23:33 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
Mul tuli meelde üks asi, kunagi nii midagi 10a ja vist rohkem tagasi, eestis tehti test. 90 asemel lubati maanteel sõita 100-ga ja liiklusõnnetuste hulk suurenes

Olles ise rooli keeraja juba vähemalt 14a, ei mäleta mina sellist üle eestilist 100km/h liikluspiirangut ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2009 00:58 
Eliit

Eelmises foorumis kõvatasin, et pole kunagi trahvi saanud, mis siis et 2a sai ilma lubadeta sõidetud jne.. Ja täna nüüd sain kohe korraga kolme asja eest millest 2 täielik enda lollus. Esiteks taipasin kõne lõpetada alles siis kui pidin akna alla laskma, teisaks olin udutuled välja lülitada unustanud. Ei meenu isegi see, et ma oleks nad sisse lükanud. Lisaks vahtralehed ei olnud nähtavad kuna klaasid just nendest kohtadest jääs ja lumega kaetud :help

Positiivne: Uues Skodas on 190cm inimesele isegi ruumi üleliia, Nissanite, Mondeote ja Vectradega ei anna võrreldagi.

Positiivne 2: Trahv 300eek kuid märk aastaks küljes :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2009 09:22 

minu meelest oli igalpool maantel kiirusepiirang 100, pold mingi eri 100 märke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2009 15:56 
Kasutaja avatar

Eesti politsei ja eriti Kapo tase on niii.....võrratu, et sellist jama on kohe raske kommenteerida. Tundub tõesti, et sinna on tööle läinud ainult need, keda koolis kiusati ja mõnitati.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2009 20:07 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
part1 kirjutas:
Mul tuli meelde üks asi, kunagi nii midagi 10a ja vist rohkem tagasi, eestis tehti test. 90 asemel lubati maanteel sõita 100-ga ja liiklusõnnetuste hulk suurenes

Olles ise rooli keeraja juba vähemalt 14a, ei mäleta mina sellist üle eestilist 100km/h liikluspiirangut ...

niisugune eksperiment oli siiski, aastat enam ei mäleta. kuhugi selle tarbeks uusi märke ei pandud, kõikjal, kus muidu lubatud 90 võis siis seaduslikult sõita 100-ga. oletan, et see oli lepiskoni roberti siseministriks olemise aeg... tema muide kamandas ka fööniga võpsikuis luuravad molkused sirge seljaga tänavale tööd tegema. austus politsei vastu hakkas sellestsamast ajast justkui tekkima küll...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2009 20:19 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
austus politsei vastu hakkas sellestsamast ajast justkui tekkima küll...

Sorry, aga vot ei mäleta sellist aega 100km/h ... ehk keegi peale sinu veel teab sellest miskit ?
Sa olid siis ise roolis juba ?

Ah küsimus ka, et kas sama austus, nagu maksuameti vastu ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2009 20:55 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
Sorry, aga vot ei mäleta sellist aega 100km/h ... ehk keegi peale sinu veel teab sellest miskit ?

aga palun:
mattu kirjutas:
minu meelest oli igalpool maantel kiirusepiirang 100, pold mingi eri 100 märke.

ViktorT kirjutas:
Sa olid siis ise roolis juba ?

jah, kuidas siis teisiti. muidu ma lepsiksoni aegseid lugusid vast ei mäletaks ka, ma olen 20 aastat ise roolis olnud.

ViktorT kirjutas:
Ah küsimus ka, et kas sama austus, nagu maksuameti vastu ?

no see pole päris sama asi. politseinike vastu tekitas nende tollane käitumine mingit respekti just seetõttu, et kadus miilitsapärane võsas luuramine, sita raiumine ja kiusu ajamine. nad muutusid abivalmimaks, korrektsemaks. vähem altkäemaksuhimuliseks, paistis korraga, et ka siin saab euroopalikult liigelda ja ka politseinikule naeratada.

praegune politsei ongi oma olemuselt maksuameti käepikendus. mitte mingit preventiivset ega liikluskorralduslikku funktsiooni selle enam pole, ametnikud vähkrevad jälle kraavides ja peldikute taga heinas föönidega. kiusavad ja urgitsevad, millel pole mitte mingit austustväärivat külge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2009 21:36 
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:
mis puudutab seda 100kmh piirangut, siis kui te nüüd mäletate, sai se asi alguse nii 5-7a tagasi, kui eksperimentaalkorras pandi parematele lõikudele 100 märgid kevadel. avariide arv seal ei kasvanud ja nii on nüüd ju iga suvi pooled teed 100 piiranguga. kus farmis sa part elad aru ma ei saa?

Sul on arusaamisega ikka suuri raskusi, ütlesin selga sõnaga, et kõikjal kus oli enne 90 oli siis lubatud 100, see on vähe teine lugu.
Ühesõnaga, peale asulamärki, kiiruspiirangu märkide puudumisel, oli kiirus 100, antud hetkel on selleks kiiruseks 90.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis