Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 21:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 26.06.2014 12:13 

Võibolla ehk soovitate mingit poodi kust läbi astuda, tallinnas relvad.ee näiteks vaatan seal on igasugu taktikalised kindad jms jura, äkki seal ka oskavad soovitusi jagada.

Krt vb peaks selle akupanga peale ka mõtlema, tänapäeva debiilsed telefonid on hea kasutamisega õhtuks tühjad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2014 13:33 
Kasutaja avatar

six-fox virus saab sul elu lõbus olema,kui tuleb sul mõni hea kaader:D
kui küsimusi on virukohta ss kirjuta ps,tean pm kõiki virus,kuna teenisin seal ja töötasin ka veitsaega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2014 15:28 

Ise kasutan Tamrexist soetatuid kindaid (mustad). Rohelise T-särgi saad Kroonuaidast või Tartu mnt. ja Kappeli tn. ristil olevast jahipoest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2014 15:56 
Kasutaja avatar

Tartu mnt Autobussijaama juures on selline pood ka:
http://www.gladius.ee/et/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2014 19:55 

Seda Gladius`t mõtlesin. Talveks tasuks vaadata ka hingav termopesu mis metsas suht mugav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2014 19:56 
Kasutaja avatar

Kes siit siis 30. juuni Tapale pioneeri ?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2014 21:01 

Montrey11 kirjutas:
Kes siit siis 30. juuni Tapale pioneeri ?!

Sul on aega 11 kuud uurida, et kes "siit" on tulnud. Mis sa praegu selle teadmisega peale hakkad? Istute bussis kõrvuti ja hoiate kätest kinni?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.06.2014 21:27 
Kasutaja avatar

Six-Fo kirjutas:
ehk soovitate mingit poodi kust läbi astuda

Laigulised.ee

Akupanga kohta: Kevadtormi algul laadida ei saanud ja arvestasin, et maybe ei saa kuna autojuht ei taibanud paigaldada man-i seda siis mina läksin kolme täis akupangaga :D. Aga muidu jah, metsalaagrites tuleb ka kasuks. Seal ikka juba alguses passimist on. SBK taktikalistes võib olla mitte nii väga aga hiljem küll.

Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2014 15:07 
Kasutaja avatar

erks932 kirjutas:
Kas siit mõni mees ka 1.juuli Tapale suurtükki tuleb ? :D

Minaaaaa

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2014 17:20 

Vaatasin ka korra teemasse ja loen, et on vaja pulber, geelid, särgid, ema ja kõik muud asjad endaga kaasa vedada :D
Ise pole küll 11 kuud oma elust raisanud, kuid elasin just 3 kuud kõrbes, kokku selle aja jooksul suhtlesin sõrmedel loetava arvu inimestega. Telefonist polnud haisugi, telekat polnud, söögivarusi täiendati korra nädalas ja pooled korrad siis, kui laagrist eemal olin.
Paar nädalat oli hädaolukordadeks satelliittelefon ja kogu meelelahutus tuli kahest AM raadiojaamast.
Mõni kuu sellist elu peaks igaühele jõukohane olema. Kui juba minna, siis võibolla seada eesmärgiks võimalikult palju õppida, alustades sellest, kuidas rutiinsest ja harjumuspärasest elust eemal hakkama saada.

Plaastrit pole kasutanud ajast, kui vanusenumbrid kahe kaupa esinema hakkasid.
Kuhu te panete selle plaastri? Suuremad haavad tuleb kinni liimida või õmmelda ja väiksemad paranevad õhu käes paari tunniga.
Mudas ujumas käite, siis see plaaster seal midagi ei päästa, hoiab ainult haava päevi värskena.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2014 18:04 

Kas sa kõrbes pidid "vabatahtlikult" roomama täisvarustuses võsas, soos jms kohtades, hoolimata sellest, kas on öö või päev, kallab vihma või särab päike ning sooja on 30 kraadi, kandma sõdurisaapaid, kamo jms? Jah ekstreemne elu tundus ka sul olevat, aga võrdlus EKV-ga (eriti SBKga) on täiesti mõttetu. Villis jalgadadega, määrduva haavaga, shitase ja läbimärjana näiteks viis päeva jutti töövõimeline olla ei ole inimlik ja väljaõppelegi mõjub pigem pärssivalt.
Siin mainitud asjades pole midagi ulmelist, täiesti elementaarsed asjad, mida reaalselt läheb vaja ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.06.2014 22:08 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Kas sa kõrbes pidid "vabatahtlikult" roomama täisvarustuses võsas, soos jms kohtades, hoolimata sellest, kas on öö või päev, kallab vihma või särab päike ning sooja on 30 kraadi, kandma sõdurisaapaid, kamo jms? Jah ekstreemne elu tundus ka sul olevat, aga võrdlus EKV-ga (eriti SBKga) on täiesti mõttetu. Villis jalgadadega, määrduva haavaga, shitase ja läbimärjana näiteks viis päeva jutti töövõimeline olla ei ole inimlik ja väljaõppelegi mõjub pigem pärssivalt.
Siin mainitud asjades pole midagi ulmelist, täiesti elementaarsed asjad, mida reaalselt läheb vaja ka.

see nüüd kukkus küll vägagi naiseliku halana välja...
kas sa pidid kandma sõduri saapaid jne.....
sellise juttupeale tundub, et igapäeva elus kannad sa küll lillelist seelikut.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2014 00:13 

No vot jah, võimalik küll, aga ma ei viitsi joobespeaga iga vempsi jaoks sobilikku juttu valmis kirjutada.

Igastahes kõlas nagu kõlas, mõte jääb samaks. Muidugi juhul, kui enesepiinamine aitab rutiinist välja tulla ja pakub rahuldust, siis see on muidugi igaühe vaba voli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2014 02:17 

No täitsa lõpp. Pange ennast proovile. See Eesti Kaitsevägi ei ole midagi võrreldes meestega, kes välismissioonidel käivad. Hea on õppida tundma ennast ja enda keha. Pluss nö välismaailmast eemalolek panevad suurepäraselt proovile sinu isiklikud suhted ehk saad teada, kes on sinu jaoks tõeliselt olemas - alustades sugulastest/sõpradest ja lõpetades elukaaslastega. Mina võin öelda, et need kuus kuud, mis ma siiani teeninud olen, on väga hästi näidanud, kes ma olen/kes ma olla tahan ning kes on tõelised inimesed mu ümber. Ei ole mõtet vinguda, et issand miks see vajalik on jne. Tee see läbi ja siis sa näed, milliseid häid asju sa sellest õppisid. Ma ei suutnud ka elusees paljusid tehtud asju ette näha aga näe - kõik on peas kinni ja tegin ikkagi ära. Ennast tuleb sundida mitte alla andma ning nii kergelt sa seda ei teegi. Hea moodus õppida kontrollima enda emotsioone ning leppida ja elada sellega, mis sulle antud on. Kaitseväes õpid, et miski ei ole kindel enne, kui see on sul reaalselt olemas ning ära unista asjadest, mis ei sõltu sinust. Mina saavutasin tänu KV'le seda, mida ma poleks suutnud uneski näha.
Kanna seda kuradi kamo, sõdurisaapaid villis jalgadega ning rooma enda määrdunud haavaga. Kaitseväes sa maha ei sure, kuid leiad sadu võimalusi, et enda elu minimaalsete vahenditega paremaks teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2014 07:08 

Saapad, pikad püksid, pikkade käistega särk+ hunnik turvavarustust 14-18h päevas seljas! 52c sooja!!!
Tegelikult tahtsin ma oma kesise selgitamisoksusega jõuda sinnani, mida kasutaja Wertus just kirjutas.
Iga asi, mida teed ju arendab sind. Kui mitte füüsiliselt, siis vaimselt.

Tean ühte inimest, kes käib päevast- päeva jõusaalis ja ainult pumpab.
Samas tööle jõudes, midagi tõsta on vaja, siis käib selline hala ja pisarad, et anna abi.
No ise ei saa aru, et tegemist sama asjaga ja lisaks saab veel palka ka või? :D ˇ

Kui on olukord, mida sa muuta ei saa, siis parem juba viimast võtta ja see enda kasuks pöörata!?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis