LeGraanzh kirjutas:
ei tea kas kunagi tuleb ka see aeg, kus kohalik lasteaed saab aru,et see pole ÜLDSE lahe, kui pidevalt siin teemas halatakse oma tuumapohmelli üle. IGA JUMALA NÄDALAVAHETUS sama jutt. Ärge lollid jooge, kui pea ei kanna ja hommikul surm silme ees. Ega see ei näita, et te kõvad mehed olete, kui kirjutate, et jõin ämbri viina ja nüüd on paha olla. Unes jõite. Tegelt oli peale poolikut teie jaoks muinasjutud loetud ja pea pehme padja peal. Vastupidiselt siinsetele keksijatele on mehi, kes joovadki ämbri viina ära ja ei käi siin halamas nagu mingid eided, kui paha on olla.
Tänan lugemast- sain end välja elatud. Kuulmiseni

vaata...see foorumi teema on enda väljaelamiseks ja kui sina hakkad siin sellist teemat aretama siis on see täiesti vale. kas sa tõesti oled nii lapsik, et arvad, et ma mõtlesin, et see on lahe? nagu ma aru saan, siis see teema on just enda väljaelamiseks. kui ma kuskil mujal teema alapunktis teeks uue teema jne, siis ma saaks aru et valesi tehtud, aga praegu... vähemalt minu arust JÄÄD SINA praeguses olukorras LOLLIKS ja nii lihtne see ongi...ära käi siin, ära loe kui ei meeldi..sõnavabadus
EESTI ELU
muide, kui juba nokkimiseks läks, siis kas sa said ennast VÄLJA(tühik, tühik, tühiik)ELATUD? õs
ma proovin ka siis ennast VÄLJA ELADA