krss kirjutas:
-Timpz1987- kirjutas:
Neid ei tehtudki originaalis syncrosid! On lihtsalt ise ümberehituse käigus tehtud syncroks neid, aga pole kursis kas Eestis ka mõni neist ringi vurab!
Kindel? Päris mitmed minu jaoks autoriteedid väidavad, et siiski tehti, aga seda ikkagi ei tea, mis riikide turgudele. Olen oma silmaga näinud Soome politsei eravärvides tulede-viledega VR6 Syncro Ventot aktsioonis, kui yhte Vene numbritega kihutavat Landcruiserit Kuopio lähedal taga aeti. Ega pole neid libaneliveduseid volkse niimoodi söitmas enne näinudki, st liikus pigem nagu Quattrotele kombeks. Aga see on ka ainus kord elus sellist kere/veoskeemi kombot oma silmaga näha. Paljud ei tea ka seda, et Yariseid, Avensiseid jms myydi osadel turgudel nelivedustena (originaalis vasakpoolse rooliga neid ei tehtudki). Igasugune info Vento Syncro teemal oodatud, tahaks ise kah täpsemalt teada!
Kindel ei ole sellesmõttes, et äkki teatud turgudele tehti neid tõesti ka syncroid, aga vägapaljud on ise syncroks teinud kui youtubeis vähe surfata ja Passat VR6 B4-kerega syncro täiesti tavaline nähtus! Ise tahtsin ka oma VR6-Ventot syncroks teha, aga tahtmiseks ta jäigi kuna sai enne see maha müüdud! Nimelt minu jaoks ikkagi tegu juba esiveolise näol väga januse, ebamugava ja ka ebapraktlise autoga! Kuigi on ka Ventosid, mis väga meeldivad! Soomes on neid nii, mitmeid syncroks tehtud!