Xen0n kirjutas:
Martin.V kirjutas:
Xen0n kirjutas:
Uurisin, see aasta ei kutsuta enam kedagi, kohad täis. Jaanuaris veel mõni hull sõjard kes väga tahab, saab minna.
Selle peale, et ma tahan järgmine aasta sügisel minna, öeldi et kui ära ilusti põhjendan, siis vabalt saab.
Päris hea, vägisi kistakse niimoodi et ei koti isegi metallid kätes jalgades ja inimene kes tahab peab PÕHJENDAMA miks
Ma ei taha, ausalt
Lihtsalt üritan võtta kõige kergemat aega enda jaoks, 11 kuud seal vahtida oleks paras saast. Hea meelega saadaks ise ka nahhui selle teenistuse, aga pole millegist kinni hakata.
Miks sa arvad, et 8 kuud on kergem, kui 11?
Teades milline eit tänapäeva eesti mees on, siis sügisel 8 kuu peale minnes hädaldatakse ikka, kui vihmaga peab väljas relvatunnis olema, sporti tegema või metsalaagris cämpima ja lõpuks oled lambi reamees ja saad 11 kuu vendadelt pähe, et see, teine ja kolmas ei sobi neile?!?! On ikka lihtsam???? Ja siis kõik nii äksi täis seal, et kuradi mu*** seersant, nu**ib mind. Aga kes palus sul endale 8 kuud kaubelda? Ise tahtsid ju

Selle asemel, et ise see seeru olla ja elada mugavat elu
Edit: Või minna 11 kuu peale ja autojuhiks, ning täiendada oma tähestiku? Vähemalt on lõpuks kasutegur ka juures, kui 8 kuud seal reamees olla ja ära lähed siis saad ainult "aitähi" osaliseks