insche kirjutas:
Ega korteris jah saksa dogi päris ei peaks (kuigi mõni hull teeb ka seda ja pesakondade kaupa), aga kasvõi taks on juba täitsa koera moodi ja korteri jaoks parajalt väike ka. Mitte lihtsalt põues väriseja

Mul lihtsalt ei tulnud rohkem väikseid koeratõuge meelde kohe, ega taks ka ikkagi korterisse ei sobi, see tahab ka ringi lidumist rohkem ja klähvib ka kole palju.. Aga kindlasti on koera moodi olendeid, mis sobivad ka kortrisse. Chuiujuhauahäu ei kõlba minu meelest kuskile, aga see on puhtalt minu arvamus

Endal on siis taks ja hundikoer, aga elan maamajas ja hoov on piisavalt suur nende jaoks - las lõugavad ja jooksevad nii palju, et irvitama ajab. Raadioaed välistab ka külavahele mineku (ja täitsa edukalt).
Mul aga kodus Bolonka tõugu isend. Pisike valge nähvits, kuid igati pull tegelane ja kino temaga saab. Kui tahab saab jutust ilusti aru, kui ei. Siis on pesu ehtne tauntz666. Loomulikult peab ta ka igalpool kaasas olema.
Samas oleme omanud ka chow-chow´d. Kuid too koeratõug pole just eriline korteri koer ning selle tõttu olime sunnitud loobuma.
Minu poolt loomateemal side lõpp ning jätkakem asjadega mis täna juhtusid ning elage end välja:D