Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 21:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 215, 216, 217, 218, 219
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 06.10.2009 22:38 
Kasutaja avatar

insche kirjutas:
Ega korteris jah saksa dogi päris ei peaks (kuigi mõni hull teeb ka seda ja pesakondade kaupa), aga kasvõi taks on juba täitsa koera moodi ja korteri jaoks parajalt väike ka. Mitte lihtsalt põues väriseja :)

Mul lihtsalt ei tulnud rohkem väikseid koeratõuge meelde kohe, ega taks ka ikkagi korterisse ei sobi, see tahab ka ringi lidumist rohkem ja klähvib ka kole palju.. Aga kindlasti on koera moodi olendeid, mis sobivad ka kortrisse. Chuiujuhauahäu ei kõlba minu meelest kuskile, aga see on puhtalt minu arvamus :)

Endal on siis taks ja hundikoer, aga elan maamajas ja hoov on piisavalt suur nende jaoks - las lõugavad ja jooksevad nii palju, et irvitama ajab. Raadioaed välistab ka külavahele mineku (ja täitsa edukalt).

Mul aga kodus Bolonka tõugu isend. Pisike valge nähvits, kuid igati pull tegelane ja kino temaga saab. Kui tahab saab jutust ilusti aru, kui ei. Siis on pesu ehtne tauntz666. Loomulikult peab ta ka igalpool kaasas olema.
Samas oleme omanud ka chow-chow´d. Kuid too koeratõug pole just eriline korteri koer ning selle tõttu olime sunnitud loobuma.

Minu poolt loomateemal side lõpp ning jätkakem asjadega mis täna juhtusid ning elage end välja:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.10.2009 23:56 
Kasutaja avatar

PPP kirjutas:
Käisin seoses kunagise autoõnnetusega ortopeedi juures, kus õeldi, et selgroo on S kujuline ja, et pean vähemalt korra nädalas ujumas käima ja kilomeeter oleks nädalane ujumismaa.
Mul ka suht tihti selja ja kaelavalud, käisin kah arsti juures ja öeldi, et kõik korras. No tore on eks kannatan edasi siis niikaua kuni päris maha murrab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2009 00:10 
Kasutaja avatar

taurtz kirjutas:
PPP kirjutas:
Käisin seoses kunagise autoõnnetusega ortopeedi juures, kus õeldi, et selgroo on S kujuline ja, et pean vähemalt korra nädalas ujumas käima ja kilomeeter oleks nädalane ujumismaa.
Mul ka suht tihti selja ja kaelavalud, käisin kah arsti juures ja öeldi, et kõik korras. No tore on eks kannatan edasi siis niikaua kuni päris maha murrab.

Kui ma tatt olin,armastasin autos magamist.Hiljem magasin päeval tugitoolides jne...Ühesõnaga(nagu vanaisa ütleb kõver nagu kreeka E)magasin ja jämmisin enamus aja halvasti.Enne kooli minekut hakkasin juba vaikselt arstidel käima.Muidugi sülitasin ma arsti jura peale.Põhkooli lõpuks pidin juba igalpool arstidel käima,aga üle lasin.
Hetkeseis on selline et käin nädalas kaks korda enda kulu ja kirjadega arstil.Loll pea on ihu nuhtlus.

2 avariid on andnud mulle kaa head põntsud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2009 01:49 
Kasutaja avatar

Kurat ega need seljavalud naljaasi ei ole jah, mina kui pea 10aastat saalis võrkpalli mänginud, tunnen seda pidevalt, et seljavalu pole päris sääsehammustus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2009 12:27 
Kasutaja avatar

4 aastat tagasi sõitsin ka ennast sodiks. selg oli pilbasteks ja öeldi, et sina mees ei õta kunagi jalgu enam alla. pool aastat haiguslehte ning taheti grupp anda. saatsin pikalt ja läksin transporttööliseks :D Siiamaani on selg kõige nõrgem koht- pidevat koormust, lööke jms ei talu. Kõiki hämmastab, et käima hakkasin. Lülid ilusti kasvanud, kuid valud jäävad. Olen käinud küll kirurgi, närviarsti, ortopeedi ja kurat-teab-kus veel, keegi viga öelda ei oska. No mis muud kui valuvaigisteid süüa ja ennast võimalikult hoida.

Tänapäeva noored vist kõik vigased... :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2009 12:37 
Kasutaja avatar

Arst kelle juures käisin pidid mingi jube hea olema, aga ise kirjutab ka kõige haigemad inimesed terveks. Kui käisin tehti röntgen, arst vaatas pilti ja ütles, et sul pole häda midagi. Kuigi seliti magada ei saa, üle 5 minuti ühes asendis seista ei saa, nõusid pesta näiteks on väga valulik, peab vahepeal selga sirutama ja ringi liikuma. Ei teagi kohe kelle poole pöörduda. Kooli ajal hakkas koolikotti kandes parem õlg valu tegema, lõpuks käisin kott üle vasaku õla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2009 13:28 
Kasutaja avatar

Teemad lähevad kuidagi väga meditsiiniliseks ära siin ma vaatan :D Pöörduge arst.ee foorumisse (oli vist) sr-is vaevalt abi saate!

Aga teemasse ka siis - krt varsti juba nädal aega mingit lörtsi ja lund lubanud, aga ainus mida ma näinud olen on mingi väike rahetera, mis ka kohe mu silme all veeks muutus :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.10.2009 13:40 
Kasutaja avatar

Lauri_s kirjutas:
Teemad lähevad kuidagi väga meditsiiniliseks ära siin ma vaatan :D Pöörduge arst.ee foorumisse (oli vist) sr-is vaevalt abi saate!

Aga teemasse ka siis - krt varsti juba nädal aega mingit lörtsi ja lund lubanud, aga ainus mida ma näinud olen on mingi väike rahetera, mis ka kohe mu silme all veeks muutus :(

Su teema läheb kuidagi väga ilma moodi. Pöördu ilm.ee portali võimine/helista EMHI ja räägi oma murest. Sr-is vaevalt abi saad.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 215, 216, 217, 218, 219

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis