Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.11.2025 03:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 20.10.2010 10:35 
Moderator
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Aru ma ei vöi mis tänapäeval inimestel viga on. Nii kui möni nn vanema auto fooriall körvale vajub vaja, panga ostetud jaapani purgiga kohe joonele suruma hakata. Mingi uus mood inimestel linnapeal vist. Isegi täna hommikul mingi mitsu jauram lükkas gaasitades körvale. Varsti panen mölemale autole klaasile kirja Kw-d vähe ja kardan kiirust.

Suva ei ole vä?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 10:52 
Kasutaja avatar

lamp kirjutas:
Aru ma ei vöi mis tänapäeval inimestel viga on. Nii kui möni nn vanema auto fooriall körvale vajub vaja, panga ostetud jaapani purgiga kohe joonele suruma hakata. Mingi uus mood inimestel linnapeal vist. Isegi täna hommikul mingi mitsu jauram lükkas gaasitades körvale. Varsti panen mölemale autole klaasile kirja Kw-d vähe ja kardan kiirust.

Ps: krt kui foor on roheline alustage liikumist mitte raadio kanali vahetamist.

Aru ma ei vöi mis tänapäeval inimestel viga on. Nii kui möni oma bemmirondiga (uus/vana vahet pole) fooriall körvale vajub vaja, oma väljaostetud vana universaaliga, mis alla 100kW, kohe joonele suruma hakata. Jobud olete vä? Ega auto ei sõida. Rooli-istme vahelist tihendit ka tarvis. :rokib Enamus näeb mu fordirimaka tagatulesi ainult :hail

Ma saan sünna puhul täna õhtul 15 mintsaks Laitse rallypargi rajale :rokib Kumb masin tasub võtta? e30 vs Lada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 10:57 

2 kuud kinni, tingimisi 18 kuulise katseajaga, lolli nalja eest
VS
4 kuud kinni, tingimisi 18 kuulise katseajaga, vaeseomaks peksmise eest

Mis tomiub???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 10:59 
Kasutaja avatar

Kas eilse päeva jooksul nägi keegi siit sellist evolution mitsut ka kuskil ?

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 11:01 

Wearder kirjutas:

Kumb sulle ei meeldi?
Kas peksmise eest liiga vähe, või kuulutuse eest liiga palju.

Mina isiklikult arvan küll, et selle "nalja" eest paras karistus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 11:03 
Kasutaja avatar

pässarix kirjutas:
lamp kirjutas:

Ps: krt kui foor on roheline alustage liikumist mitte raadio kanali vahetamist.

Aru ma ei vöi mis tänapäeval inimestel viga on. Nii kui möni oma bemmirondiga (uus/vana vahet pole) fooriall körvale vajub vaja, oma väljaostetud vana universaaliga, mis alla 100kW, kohe joonele suruma hakata. Jobud olete vä? Ega auto ei sõida. Rooli-istme vahelist tihendit ka tarvis. :rokib Enamus näeb mu fordirimaka tagatulesi ainult :hail

Ma saan sünna puhul täna õhtul 15 mintsaks Laitse rallypargi rajale :rokib Kumb masin tasub võtta? e30 vs Lada?

e30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 11:44 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Samas ei tasu nii kindel ka kõiges olla.Esiteks ei tea mis puust oli antud juhul vastase tehnika ja juht ja sama ka sinu kohta.Aga jah ei olegi seisukohta selliste situatsioonide kohta hetkel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 11:44 
Kasutaja avatar

Mis te nii südamesse võtate seda? Kui nii vinge auto on, siis tõmbad ju lõdvalt talle ära, või kui tõmbamise tuju ei ole, siis las ta peenestab omaette. Miks see teie perset sügab? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 11:47 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
no eks erinevad olukorrad jäävad ju juhtidele silma ja usun isegi neile kes sooviksid ja soovitavad olla ükskõiksed sellisetes olukordades ,näiteks suuremalt jaolt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 12:03 
Kasutaja avatar

Wearder kirjutas:

Tsiteerin kellegi teise juttu:
Tsiteeri:
Kuna olen töötand ka vanglas, siis siinkohal paar näidet kohtusüsteemist. (PS jutt on ka kinnipeetute endi suust kuuldud peale nende vabanemist, seega ei ole tegemist mulle ametialaselt teada saadud infoga.)
2 venda tapsid kodutuid. Surm põhjustati õhkpüstoliga, mille laadimiseks oli vajalik relva keskelt kokkumurdmine, plönni paigaldamine ning alles siis sai lasta. Enne tapmist meeskodutuid vägistati anaalselt. Tapmiseks tehti 83 lasku näo piirkonda. Peale surma saabumist prooviti veel surnud meeskodanikul meheuhkust kõvaks imeda.
Karistus 6 aastat reaalselt.
Noor mees sõitis jalgrattaga mäest alla, kurvipeal tuli vastu jalakäija. Kokkupõrge oli vältimatu, jalgratta "sarved" vigastasid jalakäijat surmavalt. Noormees jooksis telefoni otsima, kuid kohtuotsuses on kirjas, et põgenes ning jättis jalakäija abist ilma.
Noormees läks oma neiuga pubisse, et teha abieluettepanek, seal aga leidus norijaid ning toimus kähmlus. Üks norijatest kukkus peaga vastu lauda, hukkus.
Noormees muukis lahti naabrimehe mosse, käivitas selle ning käis poes õlle järel. Sõiduki omavoliline kasutamine.

Noormees röövis tänaval inimest, toimus kähmlus, noormees peksis kannatanut rusikate ja jalgadega. Maha lamama jäänud kannatanule andis veel saapatallaga otse ülevalt alla, purustades niimoodi kannatanu näo ning põhjustades surma.
Karistus 6 KUUD škivangistust + 4 aastat tingimisi 2 aastase katseajaga.

Rohkem pole vist vaja Eesti õigussüsteemist ega rahva õiglustunde riivest rääkida...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 12:22 
Kasutaja avatar

pässarix kirjutas:
Tsiteerin kellegi teise juttu:
Tsiteeri:
Kuna olen töötand ka vanglas, siis siinkohal paar näidet kohtusüsteemist. (PS jutt on ka kinnipeetute endi suust kuuldud peale nende vabanemist, seega ei ole tegemist mulle ametialaselt teada saadud infoga.)
2 venda tapsid kodutuid. Surm põhjustati õhkpüstoliga, mille laadimiseks oli vajalik relva keskelt kokkumurdmine, plönni paigaldamine ning alles siis sai lasta. Enne tapmist meeskodutuid vägistati anaalselt. Tapmiseks tehti 83 lasku näo piirkonda. Peale surma saabumist prooviti veel surnud meeskodanikul meheuhkust kõvaks imeda.
Noor mees sõitis jalgrattaga mäest alla, kurvipeal tuli vastu jalakäija. Kokkupõrge oli vältimatu, jalgratta "sarved" vigastasid jalakäijat surmavalt. Noormees jooksis telefoni otsima, kuid kohtuotsuses on kirjas, et põgenes ning jättis jalakäija abist ilma.
Noormees läks oma neiuga pubisse, et teha abieluettepanek, seal aga leidus norijaid ning toimus kähmlus. Üks norijatest kukkus peaga vastu lauda, hukkus.
Noormees muukis lahti naabrimehe mosse, käivitas selle ning käis poes õlle järel. Sõiduki omavoliline kasutamine.

Noormees röövis tänaval inimest, toimus kähmlus, noormees peksis kannatanut rusikate ja jalgadega. Maha lamama jäänud kannatanule andis veel saapatallaga otse ülevalt alla, purustades niimoodi kannatanu näo ning põhjustades surma.
Karistus 6 KUUD škivangistust + 4 aastat tingimisi 2 aastase katseajaga.

Rohkem pole vist vaja Eesti õigussüsteemist ega rahva õiglustunde riivest rääkida...

Ise kaa usud seda juttu?
Muidu nagu üks tark mees ütles, pigem olgu 10 pätti vaba, kui üks süütu vangis. Ise leian, et enamus karistused on õiglased. Muidugi erand kinnitab reeglit!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 12:27 

Vaikselt hakkab USAks üle minema, sealgi päris imelikud karistused, kui kellegi tapja saab tingimisi aga šokolaadivaras pannakse reaalselt vangi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 12:36 
Kasutaja avatar

Selle foori alt minemise kohta veel, mul endal on vanad autod mölemad ja oh öudust üks isegi bemm. Jöudu nagu piisavalt a no ei kutsu kihutama. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 14:32 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Olen kolm päeva heas korras autot otsinud, hetkel on kahanenud otsingud normaalses korras auto leidmisele.
Mitu autot olid nii avariilised, et pahtel kukub järgmise 30km jooksul koos ustega küljest.
Mitmel autol võõrandamiskeeld
Suur osa on lihtsalt peldikud.
Oleks siis hind poolmuidu, aga ei sedagi :D

1998-2002aasta autod BMW (5,7), Mercedes (E,S), Audi (a6,a8) ja mõni muu sarnaste omadustega suurem auto.

Ma küll ei tea, kas sa otsid Eestist või Ameerikast, aga otsustasin sind natuke aidata.
http://www.auto24.ee/used/746008 Usun, et sellega näiteks saad sa muretult sõita 1000 km.

30 000.- eest ei saagi midagi, pane aga raha natuke juurde ja otsi endale korralik auto. Ei ole vaja seda mula jälle hakata ajama, et see üle makstud. Korralikud asjad maksavadki rohkem!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.10.2010 16:26 

Samas tilkurid siin foorumis räägivad kuidas nad 25k eest 100% korras e39´said ostavad ja 50k eest pidi juba e60 saama :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis