Hoiatan ette, tuleb romaan!!!
Tänase päeva seiklused:
Käidud kahes ülvaatuspunktis. Esimeses hakati juba algusest peale toonklaasi pärast moraali lugema. Toodi tähtsad masinad välja, lubati ise täpseks regullida ja pisteti siis klaasi külge - 50%. Ja siis ma kuulan, kuidas ikka ei tohi ja seadus ütleb seda ja toda...
Seejärel gaaside mõõtmine. Mille kõrval kuulan jälle moraali, kuidas ometi nii vali summuti saab olla. Ime, et pilti ei tehtud ja häbipostile ei pandud.
Ja siis gaasid... Sügisel käisin mõõtmas teises kohas, kõik ideaalne, nüüd tühikäigul HC 162, CO 0,125 (võib olla 100 ja 0,3). Pööretel HC 25 ja CO 0,181 (100 vs 0,2). Kuulen jälle pärast minutite pikkust mootori piinamist, kuidas pea ametnikel juba kumiseb ja peaks olema nagu lehesahin õrnas sügistuules. Aga, et jama lugu, Kas pihustid ei sulgu tühikäigul, või mida iganes igal juhul normis HC ei ole. Seejärel toodi kohe spets mulle heli valjusese mõõtja välja ja muige saatel öeldi teisele, et pane 3000 pööret peale ja võib olla 95dB. Istus ise poole meetri peale maha ja torkas aparaadi sumpsi poole. Haaah 84,7dB! In your face

oleks pidanud seda pettumist nägema. Tõdeti, et ju siis toon selline, et jääb kumisema. Seal igal juhul kaks ohtlikku viga ja ülevaatusest ei tahetud kuulda. (toonklaas ja gaasid)
Läksin siis sinna ÜV punkti, kus sügisel gaase mõõdeti. Mainiti ka valjut summutit, aga mul kohe hea öelda, et haaa, just mõõdeti ja normis. Pisteti sond sumpsi ja hakati gaase mõõtma. Tühikäigul HC 15, CO 0,09. Pööretel HC 2, CO 0,31. Ehk kuda kurat on võimalik, et siin hoopis teised numbrid? Nüüd jälle CO paigast. See kõikus ka veel nagu segane ja oldi ka imestunud. Samas teenindus super ja pakuti, et äkki õhufilter must, et ülivähe jäi normist puudu. Toonklaasi siin ei mainitud, kuigi taheti ka kohe korralist ÜV-d tegema hakata, mille peale ma, et ei ei poisid, mõõdame ainult gaase. Mida ma ka meeletult põhjendama pidin ja ütlema, et suva see 6€, mõõtke ära.
Ehk mina tehnokontrollidele maksnud 26€, ÜV-d ikka pole. High five!