Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 19:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 23.05.2009 16:49 
Kasutaja avatar

infidel kirjutas:
Osa lahendeid (enne aastat 2006) on ka vanas süsteemis - http://kola.just.ee

no mul ta nii vana lahend ka pole... 2 kuud umbes

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2009 02:34 
Kasutaja avatar

driftisin siis natuke laugemat kurvi, seejuures yle pidevate joonte ja juba disko paistis.

P:dokumendid palun!
(andsin)
P: joond ka midagi ?
M: mkm
P:No ikka kontrollime...
( Kõik korras)
P: Nonii, testime autot siin wä ?
M: mkm
P:siis küll jah...

:D :D :D
Autoks: audi s4

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2009 02:41 
Kasutaja avatar

oolmaiti kirjutas:
driftisin siis natuke laugemat kurvi ...

Siis pidi vist märg ilm olema ? :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2009 11:24 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
oolmaiti kirjutas:
driftisin siis natuke laugemat kurvi ...

Siis pidi vist märg ilm olema ? :P

nõks jh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2009 13:53 
Moderator
Kasutaja avatar

Aga ükskord politsei küsis mult, palju ma liisingut maksan ja siis hakkas arutama, et kuradi palju...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2009 15:00 
Kasutaja avatar

Endal oli kh siis ükskord huvitav kokkupuude mentidega !
Pea 2 aastat tagasi..

Tallinna ringteel (täpsemalt siis jälgimäe ristis) sai päeval kell 13:45 sirtsuga laagrist männikupoole mindud. Kuna liiklust oli seal suht palju siis just ampsasin ristmikult vasakule pöörates vahele ja kiirendasin põhjagaasiga 100-ni... Vaatan selle ajal ka korra tahavaate peeglisse. Et mingi hall auto sipsib samamoodi järgi ... mõtlesin muidugi ,et kellegil teiselgi kiire.
Nii kui sain oma 100km/h sisse ja seda hoidma hakkasin, pilk uuesti peeglisse ja oi imet, virmalised taga... Mis seal ikka, korras päev ja tõmbasin siis ilusti teeäärde ära. Korras päev muidugi sellepärast, et ei olnud lube ja ka kindlustus sai 2 päeva tagasi otsa.

Tuleb siis mundris mehike akna juurde.. Paluks teie juhiload ja auto dokumendid.
Ulatasin dokumendid ja kindlustus poliisi (mis oli jh 2 päeva aegunud) Ja laususin, et juhilube ei ole...
Selge, tulge meie autosse. (autoks oli uhke hall VW passat)
Istun siis taha, hakkab seal kiirmenetlust kohe kribama ... küsib ,et kas isikut tõendav dokument on kaasas
Andsin talle siis ID kaardi ja uurib seda ja küsib " Aa, et sa veel alaealine " Ütlesin, et jh...
Kuna hakkas juba kiirmenetlust mulle tegema (alaealisele vist ei tohi) siis ütles kohe, et heaküll teeme sulle siis 1500.- trahvi ,et kas sobib v.
Ma kohe imestunult istun taga ja mõtlen, et tohoh, kuidas nii vähe. (enne seda olid just trahvid kahekordistatud.. ja ise kujutasin ette alates 3000.-) Midagi ma sellepeale ei vastanudgi kohe...
No heaküll, teeme sulle siis 1200.- trahvi ,et kas see sobib v ?
Ma muidugi kohe sellepeale.. Jah sobib ! :D
Ajasime siis need proti teemad jms ära ja vahepeal ütles, et laseksin kellegil järgi tulla lubadega juhil...
Sai siis helistatud ja ootama jäädud sõpru. Juht oli siis pika patsiga laheda jutuga, üks käsi endal poolenisti kipsis jms. Keeras ees endale tobi seal rullide vahel. Hakkab välja minema suitsule siis... mõtlesin, et lähen sirutan kh siis kodaraid. Ja ment hakkab uurima väljas sierrat. Et paljuga ostsid siis selle ? Vastasin et 4000.- eest... tohoh, sellerahaeest masinat ikka päris sita** ... et mis mootoriga on ? Ma siis sellepeale et 2,0 dohc... päris hästi käib edasi ma vaatan, et pigistasin isegi sellest VW raipest viimast ,et kannul hoida ja veel krt 150km/h on lagi, et mingi piiraja vms peal. ET sa oleks sellega ilusti mult eest ära sõitnud :lol ... rääkis seda siis huumoriga või ma ei tea, lõbus tuju tal oli igatahes... (passat 2,8 syncro vms :D ) ... (mulisesime muudest asjadest siis edasi vahepeal, uurisin xenonite teemakohta jms)
Jõudsid siis sõbrad kohale ja hakkan siis puksiirköit autole järgi panema, et tõmbame siis koju ära.
Ment kohe sellepeale ,et ei sõidagi minema v , las sõber näitab load ette ja võite lendu tõusta !
Muidugi oli mul peale sellist esimest mendikogemusest hea tuju kohe.
Sõnadesse panna on seda juttu raskem aga igatahes meeldiv kogemus.. kuidagi kirju jutt tuli kh kokku, raske vist midagi aru saadagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2009 16:18 
Kasutaja avatar

Pean siinkohal ära mainima, et ilma kindlustuseta ei tohi sleppida autot ka mitte, ilma ülevaatuseta võid sleppida ja sõita lähimatesse remondikohta ja ülevaatusele ja siis koju tagasi, aga ilma kindlustuseta, ei tohi auto liikuda tänaval, ka mitte slepis, ainult puksiir.
Iseasi muidugi see, kui politseinik sulle halastas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2009 18:27 

Pean ka siinkohal ära mainima,et part OLE VAIT...see siis pole mingi kindlustuse teema :help

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2009 19:21 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
h20m kirjutas:
eile hollika ringil peeti kinni: vööd polnud peal, kindlustust polnud, kanada märke polnud, volitust polnud, load ei kehti. läksin autosse, vaadati rikkumisi arvutist:

P: sul on rikkumisi ikka sitaks.
M:no viskab jah mõne vahele.
P:sul neid niigi palju, nii et kobi välja siit autost ja auto täna enam ei liigu.
M:rääkisid pehmeks.
ja läksin välja.

öösel sai kah nii ca 1 ajal hollika ringile sisse lennatud. 10m sain sõita kui peeglist vilkureid nägin.
mõtlesin juba , et no minge perse - ei ole võimalik. samas kohas jäin ÜVst ilma mõniaeg tagasi.
tõmbasin kõrvale aga ennäeimet - tumehall jupo buss sõitis hoopis must mööda ja nimeta/nimega poole.
huh :D

OT:
Endal juhtus midagi analoogset aasta tagasi. Tulin Paide-Pärnu mnt. mööda, ette jäid kaks rekkat ja kohe kohe tulemas oli suht tiheda liiklusega koht ja seda päris pikalt, kasutasin juhust ja andsin siis minna. Kui kiirus ~160kanti oli ja juba tagasi oma ritta hakkasin reastuma vaatan et ei kuskilt tumesinine huidai vilkuritega taga (kusjuures oli tegu veel 70ne alaga). Ega siis midagi tõmbasin sujuvalt teeääre poole ja järsku tõmbasid mööda ja panid täiega hooga edasi, tõenäoliselt oli mingi muu case käsil kuna hetke pärast lendasid veel kaks kiirabi ka mööda minust. Ühesõnaga vedas ikka korralikult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2009 12:03 
Kasutaja avatar

Üks aasta või kahe tagune nali meenus, kus ma tallinnast jõgeva suunas sõitsin, ise veel mõtlesin, et ei hakka kiirust ületama, kuna lube ka taskus polnud, ning sõitsin terve tee sujuvalt 110 - 120km/h ..
Mõned km enne põltsu risti oli aga patrull väljas, öösel pimedas ei näinud ka neid, kuid samas, omaarust olin kõik korrektselt teinud, tuli hüppas miilits teepeale ja sundis seisma jääma.
Siis näitas radarit..radaril ilutses miskine 120 ne kiirus (Täpselt ei mäleta, igatahes 110 justkui oli lubatud ja ma ise nii sujuvalt 10 üle lubatu ikka sõitsin) aga mis selgus..paar päeva tagasi oli maanteedel see kuramuse talve aeg tulnud, ning märgid olid 90 -ks muudetud, ning lõpptulemusena 30 üle lubatu umbes.

ning kuna lube polnud, siis oli jama veel rohkem kui ainult see 30 üle lubatu.
Lõpuks politsei ütles pool irvitades, et näed sa, poleks sa kiirust ületanud, ei oleks sa vahele jäänud, aga miks see nii närvi ajas, oli see, et omaarust selle eelneva 130km või mis ma tallinnast sõitnud olin, tegin ma just õige kiirusega, aga tutkit..
Ikka mingi 6500.- sain kokku maksta neile kui mäletan õieti (senini vist kõige pisem trahv)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.05.2009 22:11 

Valgevene, ca' 10 km enne Leedu piiri ning kiirus +65 üle. Miilitsaonu juhatab sauaga auto teepeenrale, tutvustab end ja seejärel õnnitleb päeva rekordi puhul. Ühtlasi palub oma autosse kaasa tulla. Loomulikult on igati tark kohe ka väike rahasumma kaasa võtta. Kuna nii kohalik raha kui ka EUR'id ja taalad olid enamuses juba läbi löödud, siis autost sai kokku ca' 500 EEK vääringus erinevaid kupüüre. Seda oli sellise rikkumise eest ka Valgevenes ilmselgelt vähe, kuid sellega siiski lepiti. Ühtlasi loeti peale sõnad: "Kui tahad kiirelt sõita, peab raha alati kaasas olema. Ja nii palju, et seda ikka piirini jätkuks."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2009 18:51 
Kasutaja avatar

Kas tavaliselt siis välismaa poltiseinikud küsivad ise või pead ise pakkuma neile ? Ega kedagi pole ise pakkumise peale letti võetud ?
endal pole kogemusi ja vaikselt uurin maad :lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2009 18:57 
Eliit

Vahest ikka hakkab härra politseiniku pastakas meeldima ja tahad seda ära osta ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2009 11:43 

wtf_ kirjutas:
Kas tavaliselt siis välismaa poltiseinikud küsivad ise või pead ise pakkuma neile ? Ega kedagi pole ise pakkumise peale letti võetud ?
endal pole kogemusi ja vaikselt uurin maad :lol :lol

Tavaline jutt politsei poolt on see, et oled toime pannud tõsise rikkumise ning pead järgmine päev jaoskonda tulema. Selge see, et keegi ei taha politseipaberite täitmiseks oma reisiplaane muuta ning seejärel tuleb tavaliselt autojuhilt küsimus:"kas kohapeal kuidagi ei saa."
Lätis-Leedus-Poolas saab väiksema rikkumise puhul tavaliselt ca' 20-30€ hakkama. Kui on vahvamad vennad, siis ütlevad veel infoks, et millistes kohtades teel veel nende ametivendi olla võib.
Ükskord Leedus sõitsin asula lõpus +25 radarisse (majasid enam ei olnud ning arvasin, et ei märganud lihtsalt asula lõpu märki) ning seal läks küll asi ametlikuks. Esimene kord nägin ka head inglise keelt rääkivat Leedu politseinikku, kes ütles, et kohapeal ei saa kuidagi asja ära lahendada, kuna paarimees on ****. Siiski käis ta paarimehega rääkimas ning lõpuks saimegi kokkuleppele, et saan turvavööta sõidu eest ametliku trahvi, mis kohapeal määrati (kuigi turvavöö oli mul muidugi peal).

Aga kõige naglamad politseinikud olid Serbias, kes kiirteedel viaduktide all suvisel ajal päikese eest varjus olid ning mitmel korral meie bussi kinni pidasid ja lihtsalt midagi juua küsisid :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2009 11:49 
Moderator
Kasutaja avatar

Poolas pidasid politseinikud veokajuhi kunni ja peale mitut tiiru ümber auto käimis, no ei leidnud midagi, mille eest trahvi teha. Selle peale lausus, et 300zlotti võiksid ikkagi anda, enne ära ei saa. Mul ka pere kodus :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis