Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.11.2025 02:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 21.10.2010 12:59 
Kasutaja avatar

ma noor poiss, veneaja lõpus sündinud, ja ma õpiks huviga korralikku ja asjalikku vene keelt, kui keegi mulle selle kinni maksaks. kooli venekeel ei kõlband kuhugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 13:09 

milkogreen kirjutas:
ma noor poiss, veneaja lõpus sündinud, ja ma õpiks huviga korralikku ja asjalikku vene keelt, kui keegi mulle selle kinni maksaks. kooli venekeel ei kõlband kuhugi.

:D sama siin, ma oskan lugeda vene keelseid tähti tänu koolie, rohkem ma sealt ei saanud oleks mul muidugi üks ja sama range venekeele õps olnud see kes mul viimasel aastal oli siis arvatavasti oleks vene keel ka selge aga kuna vahepeal olid mingid mõtetud tegelased siis jah piirdus see asi sellega, et oskan natukene ropendada vene keeles ja lihtsamast jutust, et kui keegi küsib kella vms saan üldjuhul aru aga kui midagi tõsisemalt rääkida siis jääb sõnavarast kõvasti puudu :P võimalik, et seda päästaks just hea koolitus aasa või 2
AntiL kirjutas:
ajateenistuses nägin väga hästi, kuidas venekeelt kõnelevatele ajateenijatele pakuti paar korda nädalas õhtuti tasuta eesti keele kursusi ja kuidas enamus sülitas selle peale ja pidas targemaks samal ajal kaarte mängida ja fhmi lugeda.
miks see nii on siis ? kodune kasvatus või uhkus ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 13:25 

FreeFaller kirjutas:
AntiL kirjutas:
ajateenistuses nägin väga hästi, kuidas venekeelt kõnelevatele ajateenijatele pakuti paar korda nädalas õhtuti tasuta eesti keele kursusi ja kuidas enamus sülitas selle peale ja pidas targemaks samal ajal kaarte mängida ja fhmi lugeda.

Mõlemad on täiesti õiged vastused

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 13:33 

ehk siis parema meelega oleksid nad nõus vene sõjaväes oma elu jätma (kus juures ma ei mäletagi mis see statistika oli mitu neist seal suri 100-st ja mitte lahingus vaid treeningu käigus)
ühesõnaga sund õppega pole riik nõus kuna see oleks liiga mässu ohtlik :D ja odavam on teha riigis kahe keelsus, sest Eestlane ei lähe ju tänavale pudelitega oma linna laiali peksma
(mitte et kõik venelased sellised oleks)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 14:36 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
ühesõnaga sund õppega pole riik nõus kuna see oleks liiga mässu ohtlik :D ja odavam on teha riigis kahe keelsus, sest Eestlane ei lähe ju tänavale pudelitega oma linna laiali peksma

kui eesti vabariigist saab kakskeelne riik, küll siis minnakse linna lammutama, et ka eestlasi natuke kuulda võetaks, kuna venelased saavad vandaalitsemisega oma soovid täidetud. mina läheks, küll oleks vee minejaid. Nihhu*jassi, mind, eestlast, hakatakse eesti vabariigis diskrimineerima. Nagu seda venemaal vähe tehakse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 14:57 

vallo kirjutas:
FreeFaller kirjutas:
AntiL kirjutas:

Mõlemad on täiesti õiged vastused

Kui peaks reaalselt sõda Diblastaniga tulema, siis esimese asjana suunaksin ma püssitoru selliste tegelaste poole. Nii igaks juhuks..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 14:58 

Pistsin Johnny Cashi viisiketta makki ja nüüd kuulan seda vist juba 8X täna :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 15:22 

Põhjustasin eile peaaegu avarii, või noh minu päras oleks juhtunud õnnetus.
tulen mina mööda paldiski mnt. linna poole kell mingi 21:00 kaugelt näen juba et haabersti ringil hõre liikus.
Minu ees liikus mingi 2004.a. civic.
Oleme peaaegu ringil, ja honda paneb plokki,ma siis ka kohe, otsa ei sõitnud.
Ringil ka kedagi ei olnud, lihtsalt pidurdas.
Lasin kohe TUUT-TUUUUUT, et mida kuradit sa siin plokid, vaeseke ehmatas(meesterahvas 25-30.a.) ja pani gaasi põhja ja minema.
Samal ajal tuli juba kakumäe poolt mingi tume auto hea suure hooga ja pidi ka plokki panema, sest civic keeras ette.
Väga naljakaid ja põnevaid juhtumeid on Tallinna liikluses iga päev.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 15:23 

Eestlase juures meeldib mulle kõige rohkem see, et iseenaast pole ollagi, aga põrkima küll kõva mees. :hail
Kakskeelset riiki ei tule nii ehk naa, rahunega kohe heaga maha. Jah, venelased on ülbed, ei vaidle vastu, aga ei tasu üldistada nende põhjal, kes märatsevad, laamendavad jne.

pässarix, kui läheksid enda riigi vara lõhkuma ja midagi sellega tõestada üritaksid, siis oleksid minu jaoks veel suurem debiil, kui seda need laamendajatest venelased. :waah Kui vähe peab mõistust olema, et üldse midagi sellist öelda?

Viimati muutis Black66, 21.10.2010 15:25, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 15:24 

Black66 kirjutas:
Eestlase juures meeldib mulle kõige rohkem see, et iseenaast pole ollagi, aga põrkima küll kõva mees. :hail
Kakskeelset riiki ei tule nii ehk naa, rahunega kohe heaga maha. Jah, venelased on ülbed, ei vaidle vastu, aga ei tasu üldistada nende põhjal, kes märatsevad, laamendavad jne.

pässarix, kui läheksid enda riigi vara lõhkuma ja midagi sellega tõestada üritaksid, siis oleksid minu jaoks veel suurem debiil, kui seda need laamendajatest venelased. :waah

SÕNA!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 15:31 

postitus põhineb põhiliselt pässarixi ütlemistel. Mulle lihtsalt meeldivad sellised põrkijad, kes lähevad ja taovad ja teevad ja siis hakkab teda keegi kuulama. Tra, vangi paneks sellised, ausalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 15:33 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Tsiteeri:
Eestlase juures meeldib mulle kõige rohkem see, et iseenaast pole ollagi, aga põrkima küll kõva mees.
seleta mulle mõne näitega lahti järgnevad lausejupid:
iseennast pole ollagi
põrkima on küll kõva mees

iseennast pole ollagi - sibul

põrkima on küll kõva mees - sibul

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 15:33 

AntiL kirjutas:
Tsiteeri:
Eestlase juures meeldib mulle kõige rohkem see, et iseenaast pole ollagi, aga põrkima küll kõva mees.
iseennast pole ollagi

väga väikse kehaehitusega inimene
üllbitsema minema julgeb minna küll

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 16:02 

ruukki kirjutas:
AntiL kirjutas:
Tsiteeri:
iseennast pole ollagi

iseennast pole ollagi - sibul

põrkima on küll kõva mees - sibul

Sibul ei tule kunagi üksinda põrkima, nad on kariloomad. Üksinda pole sibul nii kõva tegelane midagi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.10.2010 16:12 
Kasutaja avatar

pässarix kirjutas:
FreeFaller kirjutas:

kui eesti vabariigist saab kakskeelne riik, küll siis minnakse linna lammutama, et ka eestlasi natuke kuulda võetaks, kuna venelased saavad vandaalitsemisega oma soovid täidetud. mina läheks, küll oleks vee minejaid. Nihhu*jassi, mind, eestlast, hakatakse eesti vabariigis diskrimineerima. Nagu seda venemaal vähe tehakse?

tavaliselt vinguvad selle vene keel kasutamise üle ainult need , kes kusagil lasnamäe selveris ei saa aru , kui müüa leti tagant neilt imekeeles Partner kaarti küsib. Rohkem ei peaks olema neil venekeelega mitte halligi pistmist, aga arvuti taga klaverit täis tatistama on esimesed. Eesti rahvusest "Tiblad".

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis