Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 24.03.2012 01:29 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Tanel kirjutas:
Kõige kõvemad sheffid siin foorumis ei ole üldse kiiretest autodest huvitatud.
Millest siis? :P

Tanel kirjutas:
Madaldused, ökovärk, strech - või kuidas seda öeldakse, et saaks iniseda, möliseda, vaileda jne. Ma ei jaksa praegu keskenduda kirjutamisele nii põhjalikult 8)

SR aastast aastasse teemas oli antud pisut põhjalikum nimekiri... ...oli

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 12:44 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tänases roolivõimu saates räägitakse BRC müügiplatsist ja peale reklaami alcoscan :D Hiljem vaatan kordust ka kindlasti.
Uus Alcoskan 5005+ tuleb kohe kohe lettidele.Täis peaga puhud ennast sinna sisse kaineks.
Ja siis peale liiklus saadet lähen esimestele akendele toonklaasi paigaldama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 14:55 
Kasutaja avatar

Käisin autot pesemas. Kui enne pesu natuke tibutas. siis pärast pesu sadas juba mõnuga :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 15:16 
Kasutaja avatar

saabusin siis öösel kottpimedaga kodumaale tsehhist. hommikul ärgates avastasin et ilm ei ole siin ikka üldse tore. seal sai nädalakese +15-20 kraadi ja sortside peal vedeleda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 16:44 
Kasutaja avatar

Sain ARK-s load tehtud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 17:46 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Oi plä mis äction täna käis kesklinna säästumarketis.Üks klient sai pahaseks ,et kassas löödi kaup palju kallima hinnaga läbi ja oi kuidas see klient oma pahameelt väljendas seal värk ija särki ,täpselt kõrval polnud kuid teises kassasabas.Pikalt räuskas ja lõpuks et ma võin ka selle ära osata agaa.... siis läks võttis pappkastide sekstioonist tühja kasti ja oi kiudas ta sellest rusikaga läbi lõi .Ma ei eta kuidas seal lõpuks asi jäi aga kõik vaatasid ja pärast pandi kassa kinni.
Ma mõistsin tegelikult klienti ja sellsit värki on seal tohhujaa pardak plät-ja eks mujalgi kindlasti.
Üldiselt säästukates käib tihti keset tööpäeva vilgas töötajate tegevus,panevad roklate,kärudega mööda poodi ringi ,tahad kaupa saada külmletist aga see seal tegelb kupade paigutamsiega müüja ja külm lett igasugu kaupa täis ,et kleient sealt lihtsalt kätte ei saa soovitud kaupa.Mina tahtsi njäätist ja ta pidi seal korralikult ümber laduma ajutiselt külmikule paigutatud träni.
Ga nad jah terved päevad sebivad,askeldavad kuid hindadega on asjad täbarad.Iseg inäinud erienavid olukordi või kui hinda polegi üldse.
Kord majast ära siis täiega anda teenindavale personalile ,edu klientidele.
aitasin ühe käega müüjal oma karbikesi,kastikesi külmletilt ära tõsta või ümber paigutada ,et ma oma jäätise kätte sain-vaats ka sääraselt ,et mida sa nüüd sealt külm letist tahad saada.Ei viitsinud nssima hakata ,et sealt veel mingeid asju kõtte saada ,et ta pidanuks kogu inventari sülle võtma

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 18:14 
Kasutaja avatar

Paneks äkki rohkem kirjakeelele rõhku või nii?? Tühik võiks ikka õiges kohas paikneda, oleks lihtsurelikul ka lugedes elu kergem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 18:40 
Kasutaja avatar

Mind ka ei koti, iga inimese enda asi kuidas ja kuhu kirjutab. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 18:50 
Kasutaja avatar

e ino hmulkahh pohu jsiis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 18:55 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
Põhjmõtli seltvõ, ib sii nsuva lt kirjuta daja lihtsal ,tütlede tseljneh aiguso nnoh

ag akuit eva letate , sisi tul phaigus.
aHigu seks onla htinelõualu umurd.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 19:12 

Ma olen saanud ikka korralikult bänne ja noomitusi.Viimane postkastis kiri on sisuga ,et kui on arusaamatu,loetamatu tekst selle inimese arvates siis võib see tekst minna kustutamisele .Ma olen tunnistanud vigu ja püüdnud parandada ja püüan edaspidigi ,sest nõnda endale ka teglt siiski normaalsem aga kipub see asi ikka käest minema,pole minu tugevaim külg.

Viimati muutis oopc, 24.03.2012 19:15, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 19:15 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Ma olen saanud ikka korralikult bänne ja noomitusi .Ma olen tunnistanud vigu ja püüdnud parandada ja püüan edaspidigi ,sest nõnda endale ka teglt siiski parem aga kipub see asi ikka käest minema,pole minu tugevaim külg.

aga kirjuta vähem, kuid korralikult. ja peale igat kirjatükki loe mitu korda see lõik läbi, enne kui postitad. Vajadusel kasuta sõnastikke :) Siis on teistel lihtsam seda juttu lugeda ja sa kirjutad ka vähem ja õpid rohkem :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 19:19 

See on ka vist minu viga ,et ei viitsi samas nii palju tegeleda selle asjaga.Trükk ja postitus jne.Teinkord võtan ikka end kokku jälle kui vaja.Oijahh.
Oleks, et ma mingi oma teema teen kus millegist aru pole saada siis ehk lugu nutusem aga mujal vahel olevad postitused nagu pole nii muret valmistavad minu arust-läibu oma silmade vaadates ja foorumis kolades-pole näinud vajadust kurjaks saada ise.
Sõnastikke ja värke oleks hullumaja aga olen ka kasutanud ja kontrollinud ka .
Mõned kirjutavad väga ideaalselt ja näevad vaeva postitusega kui selle avaldavad ,mõnes mõttes tore ja respect mis saab selles paha olla aga ise vaatan et see oleks nagu mõningal juhul liialt selline korrektne ja värki.
Siin suht vaba foorum ja värk ,et mingi ilukirjanduse värki ei tea ................

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 20:26 
Kasutaja avatar

Kas mingit õigekirja programmi ei ole olemas?
Oopc võiks sellise omale arvutisse installida, mis automaatselt kontrollib ja parandab teksti üle enne kui postitada laseb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2012 20:47 
Kasutaja avatar

R-go kirjutas:
Kas mingit õigekirja programmi ei ole olemas?
Oopc võiks sellise omale arvutisse installida, mis automaatselt kontrollib ja parandab teksti üle enne kui postitada laseb.

See ei aita, ta suudab selle proge ka ära petta.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis