Ragnar74 kirjutas:
Kõige huvitavam fakt kogu selle läbu juures siin, on see, et korra tagaja ja löömavend pässarix on reaalselt isegi kehaehituselt väga väike mees.
Midagi isiklikku ei ole, aga olles sind päriselus näinud, herr rix pässa, oled oma väljaütlemistega küll kusagile muinasjutumaale ära kolinud.
Tühi tünn koliseb alati kõige rohkem

esiteks ma pole mitte mingisugune korratagaja. Teiseks pole ma ühti NII väikse kasvuga

Kolmandaks EI POOLDA ma reaalselt üldse vägivalda (paraku on see tihtipeale ainuke lahendust) ning neljandaks- hoolimata oma "väikesest kasvust ja saledast kehaehitusest" suudan ma ennast kaitsta küll ja olen seda ka teinud (kuskil ma juba kirjutasin, elasin 6 aastat paldiskis), kuid ka mina tean, et suurem osa diblasi (mitte segi ajada neid venelastega) ründavadki kambas, kuid ka sealt olen eluga välja tulnud- paraku jahh, nokamüts oli maas, mille nad pärast ise üles tõstsid ja prillid olid kõverad
Kas sinu arvamus on tõesti selline, et ennast kaitsta ja teistele kolakat anda võivad vaid 2x2 mehed? Sorry, ga su arvamus on väga väär.
Ma loodan, et minu arvamus nüüd meie bisnesites (olnud ja tulevaid) saatslikuks ei saa