usku kirjutas:
jOnts kirjutas:
BWWRAT kirjutas:
losted kirjutas:
Jep,libedakoolitusel ja juhendaja rääkis sellest, et nii saab sellest seadusest väga hästi mööda vaadata.
see summa algaks ehk 2K eurost või mõnest "mõnusast" avariist.
Seni kuni uus seadus vastu pole võetud, mina seadet ostma ei lähe.
aga mille kuradi pärast on vaja seadusest mööda vaadata? On siis nii raske kasutada handsfreed vöi milleks peab yldse söidu ajal telefoniga rääkima? Sa ei ole mingi maailma kunn et oma reeglite järgi elad. Lihtne m*nn oled, ei midagi muud. Vöi on selline eduka ja suure inimese tunne kui lihtsalt reeglitele vilistad?
Miks kohe niiviisi erutuda?
Kui mul ei ole kohustust seda kasutada, siis miks ma peaks?
Ma ei olegi väitnud, et ma kunn olen ja minuarust oled Sa ülekohtune mind mun*iks sõimates.
Telefoniga rääkimist tuleb roolis piisavalt vähe ette, et sellejaoks hetkel eraldi mingit väljaminekut eraldada. Jah, odavamad junnid saab taskuraha eest aga helikvaliteet kannatab neil TÄIEGA ja tekitab hoopis rohkem arusaamatusi kui see minut või paar jutud telefoni sisse ära rääkida.
Mitte, et see nüüd mingi väga oluline lisainfo oleks aga natuke olen vist tü*a küll, sest vahest on tõeti mõnus tunne reegleid trotsida.
Erilise kaifi saan linnas 60-ga sõites.

Sorri usku aga see ei ole ju eriti Sinu asi, mismoodi mina oma telefoni kasutan.
Nagu ma ka ennist mainisin, kui võetakse korrektne seadus vastu, siis ma täidan seda.
Ei taha kuulda juttu "Sõidad nii inimesed laibaks" vms, sest antud hetkel on asulaväliselt telefoni kasutamine lubatud ja IMO on see sadu kordi "ohtlikum" kui linnas telefoni kasutada. Sõnumeid tõesti pole mõtet trükkida.
Piiss.