Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 22:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 23.03.2011 15:27 
Kasutaja avatar

Nalju tahad lugeda, mine huumori teemasse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 15:34 
Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
Nalju tahad lugeda, mine huumori teemasse.

Sorri VeVello. Sa ära hakka isegi tagasi ajama, et sa ei üritanud humoorikas olla.

Igaljuhul võib selle telefoni kasutamise üle lõhki arutleda ja vaielda.
Fakt on see, et kes ei suuda tõesti mitut asja korraga teha, ei peaks seda tegema.

Ausalt, ise kõrvalistmel olles, olen võtnud ühel neiul telefoni käest ära, sest olukord muutus iga hetkega järjest ohtlikumaks ning lisaks telefoniga rääkimisele, sõitmisele hakati lõpuks põlvedega pooles kurvis rooli hoides ka peeglist juukseid sättima.
Multitasking ei ole igaühele. :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 15:34 

Mingi uus SR isand on tekkinud siia üleöö. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 15:39 
Kasutaja avatar

Xen0n kirjutas:

Kõik on täna kuidagi nii hellakesed.
Kohe kui natuke teravamalt kirjutad, on kirjutaja "isand" ja "m*nn" ja ma ei tea kes veel. (:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 15:42 

jOnts kirjutas:
Xen0n kirjutas:

Kohe kui natuke teravamalt kirjutad, on kirjutaja "isand" ja "m*nn" ja ma ei tea kes veel. (:

Welllllllllllllllllllllokesele oli see mõeldud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 15:45 
Kasutaja avatar

Mis sulle ei meeldinud siis? Ma saan aru, et foorum on oma arvamuse avaldamiseks ja kui soovi on, siis ka teiste omale vastu vaidlemiseks. Aga kui lihtsalt kellegi postitust kritiseerida, siis nooo.. ma ei tea. Kui omale abiks on, siis andke tuld.

Vabandan ka, kui mu postitused kellelegi hinge läksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 15:54 
Kasutaja avatar

Xen0n kirjutas:
jOnts kirjutas:
Xen0n kirjutas:

Welllllllllllllllllllllokesele oli see mõeldud.

Minupoolsed vabandused.

Aga teemasse - PokerStarsis on viimasel ajal lasteaed vist lahti lastud. Suht suva mis kaliibriga turnat mängid, pooled mängiks nagu linnade põletamist.

PS! Rahurahu Wello :) . Väike nokkimine käib asja juurde. Ei maksa niiväga südamesse võtta ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 15:57 
Kasutaja avatar

Rääkida mingist erakordsest tähelepanu hajumisest telefoniga rääkides on ikka pehmeltöelda lapsik. Meenutan, et telefoniside iseenesest ei ole keelatud - kellega ja mida sa räägid, on justkui ebaoluline (!). Oluliseks nimetatakse pelgalt telefoni käes hoidmist sõidu ajal.
Vastasel korral peaks ka uudiste kuulamine raadiost tähelepanu hajutama, muusika uinutama jne.
Nagu aegajalt ikka siia-sinna viskleva seadusandluse tagajärjel saab mõni ettevõtja üleöö rikkaks (autoapteekide juhtum, tõkiskingad jne), siis sedakorda tulebki sellise "hirmsa ohu kõrvaldamise" tagajärgi pigem sealtpoolt otsida.
Statistiliselt, muide, on üle ilma kõige ohtlikumaks tegevuseks nimetatud roolis autoraadio kruttimist, aga seda ei ole vaatamata kõigele ikka keelatud.
Kui nüüd keegi tõesti ei suuda käsi kõrva ääres liiklusele keskenduda, on probleem pigem isiklik, mitte omnipotentne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 16:00 
Kasutaja avatar

Siin ei tohi tõesti midagi avalikult kõva häälega välja karjuda. Et koheselt m_nniks ristida pole vast ka kõige geniaalsem tegu. Kui mõni postitus tundub kellegi arvates vähe imelik/omamoodi siis võiks silma kinni pigistada ning hiirega lehe allapoole keriga. ( olemas ka Back ikoon üleval vasakus nurgas )

Lihtsalt arvan, et täiskasvanud inimesele. Kel veidikenegi teiste suhtes mingitki lugupidamist on. Ei hakka inimest tembeldama siin koheselt mõneks suguorganiks. Lihtsalt see ei ole viisakas. ( Pole ma küll mingi ise hakand moraalijünger kuid teades SR´laste keskmist vanust siis vahest jätab nii mõnigi kodanik endast üsna lapsiku mulje. )

Aga see-selleks... mis siis täna juhtus? :D

edit: sakakuuskümmendviispostitajatjõudsidminustette

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 16:02 
Kasutaja avatar

Ei ole vist enam eriti levinud ka need keeratava nupuga analoograadiod, kus kanal kõrva järgi paika tuleb kruttida. Ma ei kujuta küll ette, kuidas mälunuppude vajutamine eriti ohtlik on, selleks ei pea ju raadiot vaatamagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 16:07 

Welllo kirjutas:
Ei ole vist enam eriti levinud ka need keeratava nupuga analoograadiod, kus kanal kõrva järgi paika tuleb kruttida. Ma ei kujuta küll ette, kuidas mälunuppude vajutamine eriti ohtlik on, selleks ei pea ju raadiot vaatamagi.

Ma väidaks, et tänapäevased super-hüper makid on ohtlikumad kui need primitiivsed millel jaama sai nupust kruttida, kuna nuppe on pindalaühikul mustmiljon siis sõidu ajal teinekord lähed kogemata käiku vahetades pihta vms ja siis on ikka tükk nokkimist, et seda murdosa sekundi jooksul juhtunud jama korda saada ja setinguid paika saada. Need vanad kassettikad millel sai nupust sagedust keerata ja displeil siis digitaalselt liikus sagedus või kasvõi algelisemad, millel vähemalt mingeid haiged menüüsid poleks, on mu meelest kõige mugavamad, seda küll et mingit helikvaliteeti või soundi nad ei paku, kuid lihtsalt kasutamismugavuselt. Uued automakid on muutunud sügavamenüülisteks sajanupulisteks viluvate tulukestega peaaegu arvutiteks oma mälupulkade, vahetatavate taustavärvide, screensaverite jm sellisega, no milleks seda jama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 16:18 
Kasutaja avatar

veits ekstreemi sai ka kogetud, lihtsalt yhel hetkel pidurdades pedaal vajus põhja ja edasi hakkas kärmelt loogika otsimine peas pihta et kuidas automaatkastiga masin kuidagi ristmikul seisma saada...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 16:25 

Suits ühes käes, telefon teises. Manuaalkast. Tehke järgi või makske kinni. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 16:31 

Mida te ahmite sooda kari, ma sõidan nädalas umb 1500km tööülesannete pärast, väga tihti on mul vaja rääkida roolis telefoniga, igasugused handsfreed ja misasjad veel mind häirivad. Täna proovisin, sättisin ennast sellisesse asendisse nagu ma olin eile, kui ma ei märkand politseid enda taga, no tõesti ei näe peeglitest.

Märgin ka ära, et autoks oli täispikk MB Sprinter, seega pole ka tahavaatepeeglit. Siin krdi soovitatakse psühiaatri juurde pöörduda.

On ikka maailmaparandajatest kaader koos rsk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 16:33 

Dzidzi kirjutas:
Suits ühes käes, telefon teises. Manuaalkast. Tehke järgi või makske kinni. :D

Vahepeal tuleb põlvega roolida ja või telefon õla ja pea vahel hoida, igapäevane asi.
Ma kukkusin suusatades parema õla nii ära, et käikugi ei saanud vahetada, sõitsin siis vasaku käega kõike tehes mitu päeva, no problem, inimene harjub kõigega.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis