Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.11.2025 23:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 24.10.2010 22:22 
Kasutaja avatar

Siin foorumis vist midagi asjalikumat pole mõtet rääkida, Pooltele on see nagu hane selga vesi. Aga , et midagi kylge kah jääks, ometi mitte. Viskame parem kildu mõne lambi asja yle. Mõnel ehk on sellest kunagi kasu(olen kindel , et pooled siin foorumis ei teagi kuidas ja miks , käituda kui põleb KAPOTI alt)

Viimati muutis talon, 24.10.2010 22:27, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2010 22:25 

talon kirjutas:
Siin foorumis vist midagi asjalikumat pole mõtet rääkida, Pooltele on see nagu hane selga vesi. Aga , et midagi kylge kah jääks, ometi mitte. Viskame parem kildu mõne lambi asja yle. Mõnel ehk on sellest kunagi kasu(olen kindel , et pooled siin foorumis ei teagi kuidas ja miks , käituda kui põleb KAPOTTI alt)

Kapoti ikka, mitte kapoTTi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2010 22:25 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
Siin foorumis vist midagi asjalikumat pole mõtet rääkida, Pooltele on see nagu hane selga vesi. Aga , et midagi kylge kah jääks, ometi mitte. Viskame parem kildu mõne lambi asja yle. Mõnel ehk on sellest kunagi kasu(olen kindel , et pooled siin foorumis ei teagi kuidas ja miks , käituda kui põleb KAPOTTI alt)

Kapott
kapoti
kapotti
jne :D

E: ette jõuti :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2010 22:26 
Kasutaja avatar

ok sry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2010 22:31 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
eino tegelt on ju gabotte ka normal sõna :rokib

kui 4klassi haridusega martnas elada ja soomes velgi vasakule ajada, siis küll :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2010 22:35 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
eino tegelt on ju gabotte ka normal sõna :rokib

See sõna ajas mul kõhu tühjaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.10.2010 23:22 
Kasutaja avatar

veix1005 kirjutas:
r32 kirjutas:
999JRX kirjutas:
Kas Sa olid see õnnelik tegelane, kes oma E38 näpust lasi CT juures? Oleksid võinud reedel seda teha: http://pidu.elu24.ee/?id=330444 :hail

Jep.. mina see õnnelik kuju olin. Kellegi poolt keevitatud käändmik ei pidanud õhus olevale pingele vastu ja otsustas ära murduda, ja nii ma kaasreisijaks saingi.. Õnnelik õnnetus õnneks :)

Pilti kah :waah
[img]Pilt[/img]

Tegu vist minu vana masinaga?
Minu käes pidas kenasti vastu, sai ka rehvi põletatud ja drifti harjutatud.
Põhja all ma tal kunagi ei käinud, seega ei oska öelda kas asi oli keevitatud enne või pärast mind, pigem pärast mind kuna minu käes kestis, arvestades mu manöövreid oleks pidanud ta juba siis järgi andma. Aga jaa, kahju, et nii läks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2010 07:14 
Moderator
Kasutaja avatar

taurtz kirjutas:
Tegu vist minu vana masinaga?
Minu käes pidas kenasti vastu, sai ka rehvi põletatud ja drifti harjutatud.
Põhja all ma tal kunagi ei käinud, seega ei oska öelda kas asi oli keevitatud enne või pärast mind, pigem pärast mind kuna minu käes kestis, arvestades mu manöövreid oleks pidanud ta juba siis järgi andma. Aga jaa, kahju, et nii läks.

Lugesin jah su teemat, et sul midagi kolksus, aga ei oska öelda kas oli see või ei. Igastahes eile sai kogu uus kupatus sinna ostetud ja täna peab ära külge panema.. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2010 10:41 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
AntiL kirjutas:
Võiks nagu aru saada, et liising ei ole mingi orjus ega sundseisund, vaid mugavus ja privileeg. :!:

Kui enam maksta ei jõua ja tahaks autost lahti saada siis just nii ongi.

Pole see ka päris nii lihtne. Mingil määral sõltub ka liisingu tüübist, aga siiski on vaja auto realiseerida. Loomulikult nad müüvad selle ise maha, aga havlimal juhul kuskil oksjonil ja sina pead pärast ikka vahe kinni maksma. Lepinguperioodi lõppedes on sul jah võimalus tagastada, aga ka siis vaadatakse auto üle. Sa pead ta siiski korralikuna tagastama, mitte et hoorad 5a. Ehk loetakse üle iga mõlk jne ja võetakse pakkumine nende vigade likvideerimiseks. On ju isegi liisingfirmade liidu poolt selline dokument tehtud (niiöelda kokkuleppestandard), et kui suur mõlk on ikka mõlk jne. Kunagi oli ju ka ajalehes artikkel, kus endine K-Arvutisalongi (Klicki) omanik isegi mitte ei tahtnud autot lihtsalt tagasi anda vaid ühe Volvo teise uue vastu vahetada. Pärast tuli sealt mingi 30-40000 arve vigade likvideerimiseks (a la koer oli närinud plastikud pagasniku osas jne, vist oli ka mingi ettenähtud ajal hooldus tegemata jne, mis kõik loomulikult enne tagastamist tuli ära teha).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2010 10:59 
Kasutaja avatar

Pole küll otseselt juhtunud midagi, aga tundub nii halekoomiline, kuidas politsei peenestab igasugu bemarivendi kel xenonid topitud, punased suunad, osadel ka usa tüüpi parktuled(nagu suunatuled põlevad) ja igasugu muid siukseid vidinaid, et muidu täitsa korras auto veel kenamaks teha.
Aga kui mina sõidan oma musta-halli kirju volvoga millel stange püsib traadiga ees.. madalduse pärast näeb välja nagu ära vajunud vedrudega auto(osade arust), numbrimärk on mööda maad lohisend nii, et üks täht pole eriti hästi seletatav kas on E või F, tagaots on igasugu huvitavaid kleepse täis, küljeliistud on lihtsalt küljest ära tõmmatud niiet teip on veel auto küljes ja tagatipuks vahib tagumise lõigatud stange seest välja korralik kaheraudne, ei huvita mittekedagi see auto :D
Mitte üks patrull ega miski pole mulle veel sappa tõmmanud, pole keegi huvi tundnud. Suvel kukkus ristmikul, politsei silme ees, stange eest ära, sõitsin üle ristmiku nende kõrvale, jäin seisma ja läksin panin stange külge tagasi ja sõitsin minema. Nemad aind vahtisid aga ligi tulla vist ei julgend :D

Ühesõnaga ei tahaks küll vara hõisata või miskit aga igatahes olen ma tänulik eesti politseile, et nad mu auto vastu huvi ei tunne :D

Sain välja elada ennast :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2010 14:25 
Kasutaja avatar

corrado kirjutas:
Pole küll otseselt juhtunud midagi, aga tundub nii halekoomiline, kuidas politsei peenestab igasugu bemarivendi kel xenonid topitud, punased suunad, osadel ka usa tüüpi parktuled(nagu suunatuled põlevad) ja igasugu muid siukseid vidinaid, et muidu täitsa korras auto veel kenamaks teha.
Aga kui mina sõidan oma musta-halli kirju volvoga millel stange püsib traadiga ees.. madalduse pärast näeb välja nagu ära vajunud vedrudega auto(osade arust), numbrimärk on mööda maad lohisend nii, et üks täht pole eriti hästi seletatav kas on E või F, tagaots on igasugu huvitavaid kleepse täis, küljeliistud on lihtsalt küljest ära tõmmatud niiet teip on veel auto küljes ja tagatipuks vahib tagumise lõigatud stange seest välja korralik kaheraudne, ei huvita mittekedagi see auto :D
Mitte üks patrull ega miski pole mulle veel sappa tõmmanud, pole keegi huvi tundnud. Suvel kukkus ristmikul, politsei silme ees, stange eest ära, sõitsin üle ristmiku nende kõrvale, jäin seisma ja läksin panin stange külge tagasi ja sõitsin minema. Nemad aind vahtisid aga ligi tulla vist ei julgend :D

Ühesõnaga ei tahaks küll vara hõisata või miskit aga igatahes olen ma tänulik eesti politseile, et nad mu auto vastu huvi ei tunne :D

Ja kui tunnevad :D on suht halvasti :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2010 14:45 

corrado kirjutas:

Nüüd lugesid ilusti neile listi ette. Politsei ka loeb seda foorumit, muidudi mitte nii aktiivselt, aga siiski. Kui neil järgmine kord sinu kandis igav on, pakuvad endale tegevust, sinu postitusele viidates :D .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2010 15:02 
Kasutaja avatar

Kui on vaja huvi tunda siis teevad nad seda ilma selle listita kah :D Vaevalt see midagi muudab :D
Või kujutad nüüd ette, et kui nüüd herr politseinik mind kinni peab, tuleb akna juurde ja ütleb, et "Tere päevast, te postitasite streetrace.org foorumisse postituse kus lugesite ette kogu nimekirja mis autol valesti on. Kuna meil oli igav, otsustasime, et peame teid kinni ja teeme trahvi nende asjade eest." :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2010 15:16 
Moderator

Seda on juhtunud kusjuures :D. Siin foorumis ei maksa mitte midagi laulda...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2010 15:18 
Kasutaja avatar

Facebooki Millionaire city mäng tekitas hasarti :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis