Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 23:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 23.03.2011 19:54 

Jalutan sellest Tuusulatee ääres vedelevast limust koeraga mööda pea iga päev.Täna jäi silma, et juba on pekstud klaase puruks, värvitud ja jumal teab mis seal salongis kokku on keeratud.Numbrialused vedelesid ka juba kaugemal teeääres kraavis.Kuna seal körval on rootsikeelne kool siis vast on vahetundi toredalt mööda saadetud.Ah jaa, nädalavahetsuel, kui see sinna tekkis oli mingi pulmade sydame kujutis seal tagaklaasil.Näinud palju neid teeäärseid autosid ,siis ei imesta kui varsti tuli otsa pannakse.Imelik, et nii hoolimatu ollakse oma varaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 20:04 
Eliit

h20m kirjutas:
Dzidzi kirjutas:
Suits ühes käes, telefon teises. Manuaalkast. Tehke järgi või makske kinni. :D

Mis seal järgi teha on :D

Minu igapäevane nähtus on see, et teen suitsu ja sõidan manuaal kastiga. Siis helistatakse, võtan telefoni, kästakse paar telef numbrit ja aadressi üles kirjutada. Seejärel otsin paberit ja pliiatsit ja kirjutan kõik üles. Teinekord juhtub samal ajal ka söömine pooleli olema ja miskipörast helistatakse just tipptunni ajal kõige rohkem - möörfi seadus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 20:25 

Iff kirjutas:
h20m kirjutas:
Dzidzi kirjutas:
Suits ühes käes, telefon teises. Manuaalkast. Tehke järgi või makske kinni. :D

Mis seal järgi teha on :D

Minu igapäevane nähtus on see, et teen suitsu ja sõidan manuaal kastiga. Siis helistatakse, võtan telefoni, kästakse paar telef numbrit ja aadressi üles kirjutada. Seejärel otsin paberit ja pliiatsit ja kirjutan kõik üles. Teinekord juhtub samal ajal ka söömine pooleli olema ja miskipörast helistatakse just tipptunni ajal kõige rohkem - möörfi seadus.

Osavamad kiitlevad sellega, nukramad SR-lased aga ei pane isegi kaasliiklejaid tähele. Ma ei kujuta ette, kuidas vilkureid ja sireeni samal ajal kuulda pole kui telefoniga lobised jne :D
Ja paraku just enamus on sellised ja sellepärast ka sellised seadused välja mõeldud on. Igas valdkonnas on oma ala kunne, on mehi kes kinniseotud silmadega ka sõidavad ;)
Kõige nukram on aga asja juures see, et tuleb siia vennike, "kerge puudega" veel nutma, et talle selle eest trahvi tehti, ise värvikalt kirjeldades kui tropp ta liikluses on, kui telefoniga rääkides ümbritsevat ja mis kõige kummalisem, politsei vilkureid ja sireene ka tähele ei pane :D Sellised tuleks liiklusest ellimineerida, mitte takka kiita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 20:35 
Kasutaja avatar

Mina ei saa üldse aru mis "nutmisest" siin jutt on? Minuarust woush lihtsalt kirjutas, mis tal tol päeval juhtus. Kusagil ei ole paista ju mingit kiunu, et näe raiped keerasid ära mulle.

Meeldetuletuseks siis:

woush kirjutas:
Sain täna Raplas telefoniga roolis rääkimise eest 16eur trahvi :D A mis kõige naljakam, siis politsei oli mulle selle kiriku juures seal juba sappa võtnud, ning peatumis märguande andnud mitu korda, mida ma ei mingil imelikul põhjusel tõesti ei märganud. Siis kui nad hakkasid minust möödasõitu tegema, 2km juba Raplast väljas Tallinna poole :D alles siis märkasin neid, tõmbasid mulle kõrvale ja näitasid kätega, et kõrvale tõmbaks.

Kaks naisterahvast olid, said aru, et vbl tõesti ei märganud, kui raadio mängib ja telefoniga rääkimisega nii ametis. Parajalt lösakil ka paremal küljel käetoe peal. Pärast vaatasin kõnelogi, 2minutit olin rääkinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 20:38 

Mis sa inimene oled ajuinvaliid või ? Kuskohas sa näed trahvi üle nutmist ?

Lõpeta see haige inimese jutt ära nüüd eks ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 20:41 

mihkel-m kirjutas:
Mina ei saa üldse aru mis "nutmisest" siin jutt on? Minuarust woush lihtsalt kirjutas, mis tal tol päeval juhtus. Kusagil ei ole paista ju mingit kiunu, et näe raiped keerasid ära mulle.

Meeldetuletuseks siis:

woush kirjutas:
A mis kõige naljakam, siis politsei oli mulle selle kiriku juures seal juba sappa võtnud, ning peatumis märguande andnud mitu korda, mida ma ei mingil imelikul põhjusel tõesti ei märganud. Siis kui nad hakkasid minust möödasõitu tegema, 2km juba Raplast väljas Tallinna poole :D alles siis märkasin neid, tõmbasid mulle kõrvale ja näitasid kätega, et kõrvale tõmbaks.

Tegelikult andestust härrased :(
Ma tõesti ei jaganud huumorit lahti. Aga kui selline huumorimees peaks mulle külge sõitma, samal ajal telefoon näpu ja kõrva vahel, siis saab veel suuremat nalja :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 21:22 

BMWROTT on vist maailmaparandaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 21:24 
Kasutaja avatar

Laadisin Firefox 4-ja. Siiamaani ülirahul. Paljud asjad paranenud ja ka uus väljanägemine on kuidagi värskendav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 21:31 
Moderator
Kasutaja avatar

Timik kirjutas:
Laadisin Firefox 4-ja. Siiamaani ülirahul. Paljud asjad paranenud ja ka uus väljanägemine on kuidagi värskendav.

Kasutan seda juba mõned kuud ning võib öelda, et tõesti 5+ :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 21:48 
Kasutaja avatar

just tõmbasin endale ka,esmamulje on :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 22:31 
Kasutaja avatar

Hurraaa, kõik Eesti 9-11 klassid on maha põlenud ja nende õpilased on Rootsi kruiisile kokku jooksnud :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 22:31 

Ma ei tahaks küll seda saagi siin veel rohkem käima tõmmata aga kui juba siis juba :D Ma olen roolis olles ka riideid vahetanud. Suvel päris mitu korda oli selline juhus, et olin mängule hiljaks jäämas ja siis juba roolitaga vahetasin tänavariided jalgpalli omade vastu, sealhulgas ka jalatsid ja asjad. No ma olen küll eriline liiklusvemmal aga mäkis käies alati põhiteema see, et mina roolis olles söön ja kõrvalistuja hoiab rooli. Mitte et ma oma teguviisi õigustaks aga inimene kes roolitaga telefoniga rääkides ei suuda liiklust jälgida ei tohiks roolis ollagi. Lisaks veel sellele, et minumeelest võiks telefoni käes hoidmise asemel ära keelata autojuhil roolis söömise ja/või suitsetamise, sest need palju ohtlikumad. Ekstreemselt ohtlik on roolis topelträägut või statika kaheraudset nosida, eriti kui seal kaheraudse saias on põhjas auk ja kogu kaste igalepoole jalutama kipub minema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 22:38 

rostal kirjutas:
Ma ei tahaks küll seda saagi siin veel rohkem käima tõmmata aga kui juba siis juba :D Ma olen roolis olles ka riideid vahetanud. Suvel päris mitu korda oli selline juhus, et olin mängule hiljaks jäämas ja siis juba roolitaga vahetasin tänavariided jalgpalli omade vastu, sealhulgas ka jalatsid ja asjad. No ma olen küll eriline liiklusvemmal aga mäkis käies alati põhiteema see, et mina roolis olles söön ja kõrvalistuja hoiab rooli. Mitte et ma oma teguviisi õigustaks aga inimene kes roolitaga telefoniga rääkides ei suuda liiklust jälgida ei tohiks roolis ollagi. Lisaks veel sellele, et minumeelest võiks telefoni käes hoidmise asemel ära keelata autojuhil roolis söömise ja/või suitsetamise, sest need palju ohtlikumad. Ekstreemselt ohtlik on roolis topelträägut või statika kaheraudset nosida, eriti kui seal kaheraudse saias on põhjas auk ja kogu kaste igalepoole jalutama kipub minema :D

Kui sa ei tea, siis kõik kõrvalised tegevused on autoroolis keelatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 22:44 
Kasutaja avatar

Kes nüüd siis trumbi lauale poetab ning ütleb, et tegi roolis olles sugu? :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 22:53 
Mu sõbranna kes on 20. Olen näinud teda korraga hot dogi järamas, suits ja telefon ja manuaal kast :d

Üles

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis