Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 19:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 27.05.2009 12:44 

saarlane kirjutas:
Poolas pidasid politseinikud veokajuhi kunni ja peale mitut tiiru ümber auto käimis, no ei leidnud midagi, mille eest trahvi teha. Selle peale lausus, et 300zlotti võiksid ikkagi anda, enne ära ei saa. Mul ka pere kodus :D

Sellega tuleb kohe üks juhus meelde

Isal oli juhus, kui 90'nendate alguses rekat sõitis. Poolas peeti kinni, uuriti ümber auto, kuid polnud midagi viga. Siis ment küsis, kas tulekustuti on. Isa võttis siis kustuti välja, näitas. Poolakas uuris ja uuris ja ütles selle peale, et teeme teile 50 demmi trahvi, sest tulekustuti on, aga mitte Poolas tehtud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2009 00:05 
Moderator
Kasutaja avatar

Eh, mingi isehakanud polt ilmselt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2009 00:59 
Eliit

Sellega seoses tuleb meelde,üks wuffel ment. Sõitsin õismäel,seal läheb mingi sirge tee ,ala õismäe majade tagant. Ei tea,oli mingi vajutamise soov. No siis lasin 2 ga lõppu,mingist tumedast audist mööda,tühi tee oli muidu. Audi ette reastudes olid sellel kas iluvõre taga või stange mingi võre taga väiksed sinised vilkuvad tulukesed. Lasin hool rahulikult maha langeda ja mõtlesin,et wtf,miks mind pole juba kinni peetud. :P Aga joppas. Mingi vend oli lihtsalt liiklejate "hirmutamiseks" need endale sinna vist pannud. Paar audit veel selliste siniste tulukestega liiklemas näinud. Ning ei ole mendid,täiesti tavalised "ossid".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2009 02:06 
Moderator
Kasutaja avatar

Võivad vabalt olla mingid uurijad, mõrvarühmast vms poldid ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2009 03:14 
Kasutaja avatar

Ei ole, kuskil foorumis oli sellest juttu ,ma ei mäleta kas oli siin,igaljuhul mingi vend pani samamoodi autole sinise ja punase strobo,oli siis sellega maantee peal fun´inud aga üks audivend oli arusaanud, et stroboka vend pullib ja ei ole ment,audivend muidu selline lühikese jutu vend,pidas ise selle nn mendi kinni,tegi ukse lahti ja vormistas ise käekeeles juhile paberid ära.

Mul ka paar lugu teemasse:
Ükskord lendasin mendil radarisse,ees sõitis auto,mingi opeli vanake..kuskil 30-nega koonerdas(linnas),vahepeal tegi igast imelikke liigutusi ka,lükkasin kohe teise sisse ja padalai mööda,tsekkasin spidokat juba 130 sees,võtsin hoo maha ja sain umbes sadameetrit edasi sõita,näen võmme peeglist,mõtlesin asi selge..130 linnas radarisse,nüüd tannile kongikaaslaseks ka,kerisin akna alla vend küsib et:
"Kui kiiresti sõitsite?"Mina teades et minuga on jokk ütlesin et:
"130."
Ment:"MISASJA???Radar fikseeris 77.Igaljuhul ületasite kiirust.Mis teeme sinuga?Auto tundub korralik olevat ja muidu probleeme nagu ei ole."
Mina:"Ehk lasete minna?"
Ment:"No davai,head reisi."
Tundus kuidagi kergelt pääsetud.

Siis talvel esimesed lumised ilmad,kell oli ka mingi paar tundi pärast südaööd,linn oli kenasti tühi ja vaikne(ainult hannes niglas lasi linnas ringi :D ).Läksin siis talvemõnusid nautima.Lasin ühel tänaval mingi paarsada meetrit lihtsalt põiki,sai siis taas paarsada meetrit edasi sõita ja näe ohoo...diskorid taga.Tegu oli sama võmmiga kes eelnevas loos.
M:"Juhiluba ja tehniline pass"
M:"Jälle sina...no mis sul viga on?Arvad et sõidad jäärajal?"
Mina:"Ei...nii libe on väljas ja õigesilla veoga auto ka ju..."
M:"Olgu nii,kõik muu on korras aga katsu sa ka vähe sirgemini autot hoida!"
Kusjuures selle driftiga on ka niipalju et kui oma joonte vahel oled ja kedagi ei ohusta(mis on ka vaidlustatav alati),siis ei saa nad midagi teha...lase palju tahad.

Kuuaega tagasi oli ka.
Istusin siis Suberb´is,taaskord taheti ära väänata,olin sõbral kaine autojuht,sõbral oli igavene ront Kia igatahes.Vingusid et kirjalikku volitust polnud ja vahtralehti.(Olin üksi siis autos weel)
Võmmid:"Kle sul pole volitust ju..."
Mina:"Unustasime teha jah..."
Võmmid:"No aga kus vahtraleht on?"
Mina:"Ei tea..."(pärast kindlalaekas sorides leidsin...neetud)
Võmmid:"No tunnusmärk see selleks,ma vaatan et sul on eelnevalt ka päris korralikult paragraafe,nt 71(alaealisena juuatäispeaga jäin vahele),kerge viinanina võinii?"
Mina:"Ei ole eriti..."
Võmmid:"Jama...aga miks volitust pole?Kust me teame et auto varastatud ei ole?"
Mina:"No tulge taevas appi,vaadake palun seda,kes sellist autot virutada tahaks?"
Võmmid:"Seda kyll..(mõlemad naeravad)olgu mine osta vahtralehed külge ja too oma sõbrad ära,me teeme hetkel ainult algaja tunnusmärgi puudumise eest 180.-"

See oli ka hea...Sõber lasi baigiga ühesuunalisel tänaval vastassuunas,parkis siis masina ära.Mingi vend tuleb tema juurde et:"Nonii..teen kohe 1:0 ära??"Konkreetne tüüp :D

Viimati muutis jalamees, 01.06.2009 13:20, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2009 12:51 
Eliit

Blacku kirjutas:
Võivad vabalt olla mingid uurijad, mõrvarühmast vms poldid ju.

Need kindlasti ei ole,kaudselt tean nende autode omanikke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2009 17:50 

Meil siin Kuressaare kesklinnas on selline parkla kuhu suvel tehakse väliterrassid kohvikutele ja keelatakse parkimine. Paraku on nüüd selline situatsioon, et sealt kus tegelikult peaks läbi söitma on paremal pool teed märk, et tuleb vasakult ümber sõita, mis on ka loogiline. Aga samas telliskivi mis peaks olema paigutatud parempoolse tee paremale poolele on pandud ümbersõidumärgi taha ehk siis vasakule poole. Mõlemad märgid on siis teede vahel. Mina kohe sõnasabast kinni ja autodega naksti sinna kuhu ei tohi. Mingi miilits tuli löunalt just ja astus ligi

Politsei: Kuidas te oma autoga siia saite söita?
Mina: Kes keelab?
P: Märk on ju ees.
M: Märk valel pool teed pole vä?
P: Aga te ju saate tegelikult aru.
M: Ei saa. Pange märk öieti ja siis enam ei tule

Solvus vist, astus minema ja leidis järgmised aga need olid lollimad ja läksid minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2009 19:36 
Eliit
Kasutaja avatar

Seoses strobodega tuleb kohe meelde see, kui kunagi sõber ostis omale ühe tumehalli e30 320, millel polnud ei ees ega taga pampreid, kuid külgede peal olid mingid vägevad Ferrari style poole ukseni ulatuvad küljelaiendid. Asjale olid strobod tuledesse pandud ning ühele sinine, teisele punane kalpakk peale. Tsillisid siin siis ükskord ringi ja nägid, et mingi juua täis joodikukalduvustega vanamees sõitis mingi vana Fiatiga ringi. Sõitsid talle sappa, panid strobod tööle ja tüüp sõitis veidi edasi vaikselt, keeras metsa poole ja jäi seisma. Sõbrad muidugi kohe autost välja ja vanamehe juurde. Vanamees oli kohe paluma ja vabandama hakanud, viinahais käis üle pea. Lubas, et ei tee enam kunagi jne jne. Sõbrad käskisid tal masina sinnapaika jätta ja kõndida koju. Tüüp asus kohe teele. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2009 22:05 
Kasutaja avatar

vb päästsid mõne inimese elugi...imetlusväärne :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.06.2009 23:20 

jalamees kirjutas:

Ja oleks mõni munder lähedal olnud, oleks nood sõbrad saanud trahvi ja vanamees mitte midagi kuna nemad ei näinud ju, et vanamees sõitis fiatiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2009 00:00 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
jalamees kirjutas:

Ja oleks mõni munder lähedal olnud, oleks nood sõbrad saanud trahvi ja vanamees mitte midagi kuna nemad ei näinud ju, et vanamees sõitis fiatiga.

Ikkagi võibolla mõni elu päästetud :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2009 08:06 
Kasutaja avatar

mul kunagi, mõni aasta tagasi, selline lugu, et sügisel oli varavalges vaja liikuma hakata imavere kanti. Sain siis kuskil kell 5 hommikul minekut tehtud Tallinnast. Kaherealise peal sai lihtsalt lällariga mölisetud, kuni leidsin kamraadi, kellel samuti kaubik perse all ja lällar peal. Tema oli teel tartusse. Kuna tal oli vähe tigedam masin, siis sõitis minust mööda ja hoidsime ühtlast pikivahet. Kiirus oli enamus ajast mõlemal 140-150. Kuna aga mul oli kaubikusalongi paigaldatud "tuuningvalgustus" juhi ja kundeistme kohal edasi tagasi "jooksvad" punased valgustusepulgad (sõitmist ei häirinud), siis eesolev tüüp märkas neid peeglist ja lällarist küsis, mis tuled need on, kas ma olen salapolitsei?? :lol Seletasin ära, et asjad niisama. Tüüp pidas mulle loengu, et sellised asjad ei tohi salongis olla ja värki. Lõpuks tunnistas üles, et ta ise politsei :hail Ülestunistus leidis aset mäo ristis, kui ta vesti selga ajas ja mu sauaga kinni pidas :D :D Selgus, et tüübil vaba päev ja tahtis lihtsalt suitsupausi teha ja üksi oleks igav olnud, ning kui mina poleks seisma jäänud oleks ülejäänud tee üksi sõitma pidanud :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2009 11:38 
Kasutaja avatar

KIVIKUJU kirjutas:
mul kunagi, mõni aasta tagasi, selline lugu, et sügisel oli varavalges vaja liikuma hakata imavere kanti. Sain siis kuskil kell 5 hommikul minekut tehtud Tallinnast. Kaherealise peal sai lihtsalt lällariga mölisetud, kuni leidsin kamraadi, kellel samuti kaubik perse all ja lällar peal. Tema oli teel tartusse. Kuna tal oli vähe tigedam masin, siis sõitis minust mööda ja hoidsime ühtlast pikivahet. Kiirus oli enamus ajast mõlemal 140-150. Kuna aga mul oli kaubikusalongi paigaldatud "tuuningvalgustus" juhi ja kundeistme kohal edasi tagasi "jooksvad" punased valgustusepulgad (sõitmist ei häirinud), siis eesolev tüüp märkas neid peeglist ja lällarist küsis, mis tuled need on, kas ma olen salapolitsei?? :lol Seletasin ära, et asjad niisama. Tüüp pidas mulle loengu, et sellised asjad ei tohi salongis olla ja värki. Lõpuks tunnistas üles, et ta ise politsei :hail Ülestunistus leidis aset mäo ristis, kui ta vesti selga ajas ja mu sauaga kinni pidas :D :D Selgus, et tüübil vaba päev ja tahtis lihtsalt suitsupausi teha ja üksi oleks igav olnud, ning kui mina poleks seisma jäänud oleks ülejäänud tee üksi sõitma pidanud :beer

:help :help

Kellelgi on väga suur kujutlusvõime.... Vaata vähem koguperefilme!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2009 12:38 
Kasutaja avatar

kaubikuga 140-150-ga?ja ise võmm?imelik pole pisut?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.06.2009 12:41 
Kasutaja avatar

jalamees kirjutas:
kaubikuga 140-150-ga?ja ise võmm?imelik pole pisut?

See, et võmm kiirust ületab pole nüüd küll mingi ime, aga jutt kõlas kuidagi muinasjutulikult.

Viimati muutis Ricky, 28.01.2013 13:40, muudetud 3245 korda kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis