Ei ole, kuskil foorumis oli sellest juttu ,ma ei mäleta kas oli siin,igaljuhul mingi vend pani samamoodi autole sinise ja punase strobo,oli siis sellega maantee peal fun´inud aga üks audivend oli arusaanud, et stroboka vend pullib ja ei ole ment,audivend muidu selline lühikese jutu vend,pidas ise selle nn mendi kinni,tegi ukse lahti ja vormistas ise käekeeles juhile paberid ära.
Mul ka paar lugu teemasse:
Ükskord lendasin mendil radarisse,ees sõitis auto,mingi opeli vanake..kuskil 30-nega koonerdas(linnas),vahepeal tegi igast imelikke liigutusi ka,lükkasin kohe teise sisse ja padalai mööda,tsekkasin spidokat juba 130 sees,võtsin hoo maha ja sain umbes sadameetrit edasi sõita,näen võmme peeglist,mõtlesin asi selge..130 linnas radarisse,nüüd tannile kongikaaslaseks ka,kerisin akna alla vend küsib et:
"Kui kiiresti sõitsite?"Mina teades et minuga on jokk ütlesin et:
"130."
Ment:"MISASJA???Radar fikseeris 77.Igaljuhul ületasite kiirust.Mis teeme sinuga?Auto tundub korralik olevat ja muidu probleeme nagu ei ole."
Mina:"Ehk lasete minna?"
Ment:"No davai,head reisi."
Tundus kuidagi kergelt pääsetud.
Siis talvel esimesed lumised ilmad,kell oli ka mingi paar tundi pärast südaööd,linn oli kenasti tühi ja vaikne(ainult hannes niglas lasi linnas ringi

).Läksin siis talvemõnusid nautima.Lasin ühel tänaval mingi paarsada meetrit lihtsalt põiki,sai siis taas paarsada meetrit edasi sõita ja näe ohoo...diskorid taga.Tegu oli sama võmmiga kes eelnevas loos.
M:"Juhiluba ja tehniline pass"
M:"Jälle sina...no mis sul viga on?Arvad et sõidad jäärajal?"
Mina:"Ei...nii libe on väljas ja õigesilla veoga auto ka ju..."
M:"Olgu nii,kõik muu on korras aga katsu sa ka vähe sirgemini autot hoida!"
Kusjuures selle driftiga on ka niipalju et kui oma joonte vahel oled ja kedagi ei ohusta(mis on ka vaidlustatav alati),siis ei saa nad midagi teha...lase palju tahad.
Kuuaega tagasi oli ka.
Istusin siis Suberb´is,taaskord taheti ära väänata,olin sõbral kaine autojuht,sõbral oli igavene ront Kia igatahes.Vingusid et kirjalikku volitust polnud ja vahtralehti.(Olin üksi siis autos weel)
Võmmid:"Kle sul pole volitust ju..."
Mina:"Unustasime teha jah..."
Võmmid:"No aga kus vahtraleht on?"
Mina:"Ei tea..."(pärast kindlalaekas sorides leidsin...neetud)
Võmmid:"No tunnusmärk see selleks,ma vaatan et sul on eelnevalt ka päris korralikult paragraafe,nt 71(alaealisena juuatäispeaga jäin vahele),kerge viinanina võinii?"
Mina:"Ei ole eriti..."
Võmmid:"Jama...aga miks volitust pole?Kust me teame et auto varastatud ei ole?"
Mina:"No tulge taevas appi,vaadake palun seda,kes sellist autot virutada tahaks?"
Võmmid:"Seda kyll..(mõlemad naeravad)olgu mine osta vahtralehed külge ja too oma sõbrad ära,me teeme hetkel ainult algaja tunnusmärgi puudumise eest 180.-"
See oli ka hea...Sõber lasi baigiga ühesuunalisel tänaval vastassuunas,parkis siis masina ära.Mingi vend tuleb tema juurde et:"Nonii..teen kohe 1:0 ära??"Konkreetne tüüp