Dressidest on pohhui.
Igaljuhul kogu selle huumori taga on "keegi".. siinsetest ilmselgelt.
Saadab minu nimealt teistele "ähvardusi" mis on oma sõnastuselt lapsikumad kui mõni 5 aastane laps suudab öelda jne.
Ühesõnaga, sellega peaks kõik öeldud olema, kellel oma elu puudub ja tähelepanu vajadus kallal.
sõnumi sisu ise, mis siinsele foorumikasutajale saadeti niiöelda "minult" oli järgmine..
Tsiteeri:
"kuule urood kui foorumis mu nime laimamist ei lõpeta taon kõik kurku. mul suured tutvused sind ma ei pea isegi otsima sa tuled ise andeks paluma"
sõimake mind lolliks või mitte, aga selles pasas ma enam huumorit ei näe ammu.
Hernepüssi võib ka üks mees endale sinna samusesse pista..(solvuda ei ole mõtet) .
Kellel midagi isikliku veel hinge kraabib, siis võtan teie ps -e heameelega vastu.
edit: täna veel helistasid kaks numbrit mulle, et ma olevat neile just helistanud..Mul tuli selline number esimest korda üldse telefoni.
Ühele neist sai öeldud ka, et ma ilmselgelt ei saanud sulle helistada, sest vahetult enne tema kõne minule lõppes minu 22minutiline kõne politseiga, ning vaevalt ma sama kõne aeg kuidagi kellegile "vastamata kõnesid teen vms" ..

Kui su telefoni nr on 52alguse ja 98 lõpuga ,siis sul oli kokkupuude minuga .Täiesti ulme teema oli vaatan mingi võõras nr helistab ,olen harjunud sellega ,sest mõned asjad müügis ,nii võtsin telo vastu ja siis kostus telefonist nagu kutsumise toon (mina helistada ei saanud ,kuna mul on ainult zenilt zenile tasuta minuteid ) ja siis vist rääkisin rääkisin härra hydrationiga,kes väitis et tema helistada mulle ei saanud kuna rääkis 22 minutit mentidega ,hästi lõppes see kõne ära ja vähe aja pärast uuesti sama teema ,kui kuuldi minu häält siis kostus ainult halloo ja pandi toru ära .Siinjuures vabandan ka oma võibolla mitte kõige viisakama kõneviisi pärast !