Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 17.01.2010 20:25 

vodkaracer, GT tanklas Mais on ka need samused hotdogid. Frankfurter on hetkel hinnaga 20 krooni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2010 17:37 
Kasutaja avatar

Jüri Alexela burger on ka väga mõnus, valida tavalise pihvi, ja kanapihvi vahel..Natuke väike vb on ainult... Maksab 28.-
Ma ei teagi, kas mujal Alexelades ka müüakse, pole sattunud eriti... Aga seal käin pidevalt ja haaran ligi alati.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2010 18:11 

Kasutaja Mani mainis ennist Fastersit
Sai ka käidud ja seda 39.- šašlõkki võetud. Liha natukene läbikasvanud(aga täiesti söödav, nätsu tunnet polnd), friikad suht head(aga ilma kastmeta järka kord, sis peaks mäkifriikate mõõdu välja andma). Salat oli hea ja minule sobiks, kui oleks tõesti sibulat rohkem olnd(aga sbrad kumbki ei söö nii et individuaalne teema)-Kokkuvõttes: 39.- eegu eest siganormaalne šašlõkipraad :rokib Olen ka väga häid söönd, nt kuldvasika oma aga seal on hinne 100-120(täpselt ei mäleta enam) nii et teema missugune. Lisaks veel et 100.- eest ei viitsi käigukangi otsas syya :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2010 18:20 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Ma nyyd ei oska öelda, muike on hea kebab. Niipalju kui mina neid söönd olen, on nad kõik väga erinevad olnd:D
Aga parim asi, millel oli nimeks kebabiburger olen saanud Rakverest, tankla kõrval asuvast kiirsöögi kohasti 24h avatud ka :)

No eks siin on nad jah nii ja naa. Tallinnas on päris söödav (vähemalt vanasti oli) Järve Selveri juures olev restoran. Muidugi oluliselt maitsvama võib leida saksamaalt, astud aga suvalisse kohta sisse ja oluliselt paremad kui siin. Juba see on suur vahe, et meil praad koosneb enamasti friikartulist ja paar lihalõiget pannakse ka lõpuks peale. Näiteks kui siin kaasa osta, siis selle 3 osalise kuumakarbi jaotavad tavaliselt nii, et suuremas osas on friikad ja siis ühes väiksemas kebab ja kolmandas mingi salati moodi. Saksamaal oli aga vastupidi, et suur oli paksult liha täis, ühes väikses friikad ja teises salat. Sõbral Saksamaal oli veel eriti hea, ta "silost" lugu ei pea ja siis pandi liha veel rohkem. Ega praad ei saanud ju seetõttu väiksem jääda

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 21:43 
Kasutaja avatar

iffikas kirjutas:
EI tea kas keegi on välja toonud, aga igaljuhul selline geniaalne koht.
Pizza on geniaalselt hea, suur ja võrdlemisi odav.

http://www.oldstyle.ee/

Tallinnas Tammsaare ja Nõmme tee ristmiku nurgal asuvas kiiraabi depoo keldris.
Kes otsib see leiab !

:beer

võtsin ka sealt suure pizza, sõin pool ära ja kõht suht täis juba :rokib
stock pizzad ainult suht plangud seal peale selle kõige kallima, tasub ise lisandeid juurde tellida. pirukad olid ka päris suured ja hea hinnaga letis, kindlasti lähen tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2010 22:23 

Sai lõunaks võetud Rocca Al Marest kebab ja võib öelda et jäin rahule. 50 krooni eest sai korralikult liha, lisaks võtsin punaseid ja valgeid sibulaid ning peale lisati ka terav kaste. Hea meelega astun teinekordki läbi.
No korraliku kebabi ma nii või naa pole saanud, ei oska millegagi väga võrrelda, aga ajas asja ära ja tagasi kutsus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2010 01:42 

Kust täpsemalt Roccalmare'st?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2010 02:05 
Kasutaja avatar

See Kuusalu purks on jah hea ütleme 4/5 suvel mõnikord saab sealt ikka võetud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2010 10:26 

non-turbo kirjutas:
Kust täpsemalt Roccalmare'st?

Lähed astud keskusesse sisse, seal teisel korrusel on mingi toidukohtade allee vms. Üldiselt keskelt uksest sisse, suurest pallist mööda, mis on mingi veevärgi peale pandud ja liftist üles. Kohe esimene söögikoht vasakut kätt, "üle tee" jääb mingi sushikoht.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2010 19:51 

Sellises kohas Rahumäel nagu Cafe Akbana on hetkel päeviti kõik toidud menüüst(v.a mix-id) 30 krooni ehk siis päevaprae hinnaga.
Käisin täna seal ja võtsin tomatisupi ning lambahakkliha kebabi kokku 60 kr. Päris head olid ja sai kõhu täis ilusti. Minusugusele suuremale poisile poleks praest üksi vb jätkunud, aga väga väike ta samas ei olnud.
Mina helistasin 20 minutit ette ja tellisin söögi ära, saab kõvasti rutem.

Link: http://www.cafeakbana.ee/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2010 22:09 
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
Täna sai ka palju kiidetud, Siriusest Tartus läbi astutud. Mulje 10 palli süsteemis 12. Võtsin kanaburgeri, mingi talvine hinnasula oli, maksis koos joogiga 38 kulli. Oli lintsalt liiga megahea, seesamiseemnetega röstitud saiad, vahel tomat, juust, mahlased pihvid, jääkapsas, sinna juurde sobiv kaste. No ma olin ikka absoluutselt sillas, imestan mis sitta Tallinnas pakutakse putkades. Kohalikud "lipulaevad" Räägu ja Staap ei ulata Siriusele isegi m***ini , kadedaks teeb lausa. Rahvast oli ka kella 17:00 ajal järjekorraga. Ülikõva värk.

Ojaa, isegi käin aegajalt just seda sama kanafileeburgerit järamas ja no tõesti pole paremat. Praegu jah mingi allahindlus, 32.- asemel on 26.-. Samas olen ka siriuses oma kõige halvema burksi kogemuse ka saanud.. nimelt sai ükskord ostetud kahekihiline ja minuarust see ei kõlvanud kohe mitte kuskile.. tõmbas kuskilt sahtlist mingi kile sisse pakitud burki välja ja viskas uuni.. lasi soojaks ja andis selle sama kilega mulle kätte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2010 22:27 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Räägupesa toppelt purger tundub väiksemaks läinud olema.Kuskohas see söögikoht rahumäel on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2010 23:09 

Kas keegi Haapsalus teab mingit head söögikohta, kus odava raha eest saab kõhu täis? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2010 00:00 
Kasutaja avatar

martinp kirjutas:
bomsch kirjutas:
Täna sai ka palju kiidetud, Siriusest Tartus läbi astutud. Mulje 10 palli süsteemis 12. Võtsin kanaburgeri, mingi talvine hinnasula oli, maksis koos joogiga 38 kulli. Oli lintsalt liiga megahea, seesamiseemnetega röstitud saiad, vahel tomat, juust, mahlased pihvid, jääkapsas, sinna juurde sobiv kaste. No ma olin ikka absoluutselt sillas, imestan mis sitta Tallinnas pakutakse putkades. Kohalikud "lipulaevad" Räägu ja Staap ei ulata Siriusele isegi m***ini , kadedaks teeb lausa. Rahvast oli ka kella 17:00 ajal järjekorraga. Ülikõva värk.

Ojaa, isegi käin aegajalt just seda sama kanafileeburgerit järamas ja no tõesti pole paremat. Praegu jah mingi allahindlus, 32.- asemel on 26.-. Samas olen ka siriuses oma kõige halvema burksi kogemuse ka saanud.. nimelt sai ükskord ostetud kahekihiline ja minuarust see ei kõlvanud kohe mitte kuskile.. tõmbas kuskilt sahtlist mingi kile sisse pakitud burki välja ja viskas uuni.. lasi soojaks ja andis selle sama kilega mulle kätte.

Too oli maxiburger, kahekihiline on lahtine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2010 12:27 

Endiselt saab minu arvates parimat burksi ja pitat Pirital, veloka juures. Samas maitse asi, kõigile ei meeldi :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis