Tõnis_S kirjutas:
talon kirjutas:
Need, kes kirevad seda 160h/kuus juttu v orjandusest on lihtsalt laisad või siis eesmärkideta inimesed.
Sellest võiks ju järeldada, et "talon" pole laisk ega eesmärgita?! Loodan, et pole palju palutud ja avaldad teistele ka eesmärgid(loomulikult üldharivaks eeskujuks), et mida need hõlmavad ja kui kaugele ja täpselt need välja on planeeritud.
Lihtsalt mõtiskluseks , et kui soomes neid 200++ tunde teha, et kus on siis nede kuulsate töökaitse ja ühingute silmad?
No minu eesmärk on saada oma elu korda(kodu remont, arnedus, auto.......), selle ajaga kui soomes töötan. Soetada omale kõik, mis eluks vaja , et hilejm võiks rahulikult, eesti palgaga, ära elada. Eestsi teenib nii näruselt vähe, et peale arvete ja muu maksmist väga midagi yle ei jää. Kui sul omal sittagi poel veel siis on ju 1kilo kätte, eestis, näruselt vähe. Sama skui on oam elukoht, auto, pm kõik olemas siis elab 1k kuus vabalt ära.
Mind ei koini ykski yhing, siiani pole veel koinind , kuna mul on aastas yle 50% tykitööd. Paga/tunnilehel need tunnid ei kajastu. Jaanuaris oli mul näiteks kirjas 8h ja palk ei olnud 1000 eur.
Kui kunagi makstakse minu ameti eest, eestis, väärilist palka, mis mind rahuldab siis tulen tagasi. Seni aga ei näe mõtet eestis vireleda. Ja juttu, et tee bisness vms pole mõtet ajda, igal inimesel pole seda soont.