k2rpman kirjutas:
mj6u kirjutas:
Väike teemavahetus siis. Suren kodus hambavalu kätte lihtsalt. Eelmine nädal käisin arstil öeldi ,et midagi nagu ei paista anti mingi hambapasta. Täna läks siis täiesti väljakannatamatuks , valuvaigistid ka ei aita. Oskab keegi midagi pakkuda ?
vaheta hambaarsti ! normaalne arst oleks teinud pilti ja kohe näinud , et närv on põletikuline .
DeLaBig kirjutas:
Kui 600`st pole, siis võta 400`ne, tunni jooksul ei mõju, võta järgmine ja peaks hea olema.
Kaks 400`st peaks juba piisavalt unele ka ajama, et jäädki magama.
Tunnen ennast juba lollina, ise kulutasin 13 aastat elust arstiameti õppimisele ja ikka saab kusagilt autofoorumist lugeda mingeid uusi huvitavaid teooriaid. Elu on ikka seiklus
Kannatajale: esmaabis ütle kindlasti et valutab, siis peavad vastu võtma. Kui ei võta, ära vaidle vaid mine mujale, sest Sa ei tahaks istuda toolis, kui arstil närv sees, sest liiga pikaks kasvanud erakorraliste järjekord uksetaga. Ise olen valuga saanud igasuguse erategija juures vahele paari tunni jooksul, tuleb ilusti küsida.
Ma hammustasin kunagi ühe esihamba katki, hambaserv oli terav ja lõikas rääkides keelde, nii kui räägid suu verd täis jälle

. Aga kuna
ei valutanud, siis taheti panna ligi 3 kuu pikkusesse järjekorda

. Võtsin laborist "dremeli" ja opisaalist teemanttera, millega tavaliselt läbi kolba auke puurin, peldiku seinalt peegli ja lasin ise hambal selle terava serva väheke ümaramaks, töökaaslased vaatasid pealt ja irvitasid

. Paari nädala pärast tulin Eestisse oma hambaarsti juurde, kes asja korda tegi, kuid siiamaani narrib mind, et ma tal ainus patsient, kes ise oma hambaid on puurinud...
Sai täna arstijuures ära käidud , hetkel veel pool nägu tuim ,aga tunne nagu uuesti sündinud . Selleest kasseeriti 1200kr ja Järgmine nädal uuesti