|
Endal tekkis nüüd hiljaaegu parkimisega probleem. Majas on 4 korterit, 2 neist on minu. 1 korter on välja üüritud omaniku poolt, kes ostis selle korteri umb pool aastat tagasi. Suvel ei olnud probleemi parkimisega, sest siis sai ilusti hoovi muruplatsile pargitud, mille olen ise üles ehitanud. Nüüd vihmaste ilmadega keelasin ma sinna parkimise ära, sest see sile muruplats on peagi paras porimülgas seal nii. Üürnikud muidugi korduvalt ignoreerisid minu ütlemisi ning parkisid ikka sinna muruplatsile, vähe sellest, et nad sõidavad nina ees sinna, on vaja seal ( kuhu muidu mahub 3 autot kõrvuti ) ka ümber pöörata, põhjendades seda, et naistrahvas ei oska tagurdada, WTF, mis see minu asi on.
Nüüd viimasel ajal on nad hakanud lihtsalt oma auto sissepoole värava ette parkima nii, et teine auto hoovi ei mahugi. Üksõhtu nüüd oli nende auto taas muruplatsil. Parkisin mina siis auto muruplatsile viivale killustikust kitsale teele, nii, et nemad sealt välja ei saanud. Oli mul vaba päev, neil arvatavasti oli vaja tööle minna. Helises kell 7 hommikul mul telefon ja kõne tuleb politseist, et te olete auto kinni parkinud ja palun ajage eest. Idioot helistab politseisse, selleasemel et mul uksekella lasta. Vägisi tekib tahtmine vasta hambaid lüüa ennem rääkima hakkamist.
Korteri omanik on samasugune urod, kellega suurt midagi rääkida ei ole. Üürnikud arvavad, et nendel on lihtsalt suuremad õigused kui minul, kes ma olen seal eluaeg elanud ja toimetanud.
Parkima mahub ka väljaspoole hoovi, kuid kui mina olen seal eluaeg elanud, siis miks peaks ma nüüd väljaspool hoovi mingi üürniku pärast parkima, kes arvab et ta on jõle šheff ( kusjuures tal on sõnaotseses mõttes ront, millel ei ole kohta kuskohast õli ei lekiks )
Kuidas käituksite teie edasi ?
Viimati muutis woush, 03.11.2010 22:56, muudetud 1 kord kokku.
|