Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 19:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 39  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Saed
PostitusPostitatud: 23.02.2016 18:57 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Aga kuidas nende udutuledega sõitmisega on? Minule näiteks käib pinda, kui maanteel tulevad pimedas (mitte udu või vihma või hullulumesajuburgaaga) vastu lähi+udu komboga imbud. Ei näe ju paremini nad, enda ette tekitavad valguslaigu ja sõidavad näitude järgi.

Nii et laske nüüd saagidel käia, kõik Te "aastaid-sõitnud-ja-mitte-keegi-pole-vilgutanud-vaata-teed-mitte-teiste-tuledesse"-tüübid.

Ilmselt kuulun siis sellesse rühma :) Arvatavasti pimestavad miskised bi-triple-quattro-xneon-led-vitalik-edition udukad. Tehase tuled kindlasti mitte(korralikult reguleeritud). Mina kasutan neid tee äärte valgustamiseks. Pilti kah udutulede valgusvihu levimisest
Pilt

Proovi teinekord pimedas metsavahel kui hästi udukad teeperve valgustavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 19:00 
Kasutaja avatar

Suvalistel kökatsitel ei olegi udutuled varustuses ja saavad ka sõidetud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 19:06 

martin525 kirjutas:

Et näeks millisele elusolendile otsa sõidad?
@1.10

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 19:14 
Kasutaja avatar

Ei ole mõtet kõvadele ralliässadele rääkida või selgitada, neil on peaasi, et iseendale ja samasugustele ossidele äge tunduks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 19:21 
Kasutaja avatar

Hapnik kirjutas:
martin525 kirjutas:

@1.10

Ei, mul seda valguskardinat lisavarustusena pole :(

Ära solvu, aga sellist paska võib äkki kuskil lasteaias või vanadekodus näidata. Või peaks kõik hoopis ühistransportida liiklema... Mõttetu riiklik propaganda mille keegi magistrikraadiga imbetsill on rahva raha eest valmis vorpinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 19:40 
Kasutaja avatar

Kuidas selle kaitseväega oligi?mida teeseldes kõige lihtsamini eemale saab sellest?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 19:43 

Mis siin paska on, äkki paned omad argumendid kirja?
Antud video materjal on hästi argumenteeritud ja mina näiteks nõustun nendega täielikult.
Ja kui argumenteerima hakkad, siis tahaks näha viiteid audetnsetele uuringutele või optikute arvamustele/arvutustele. Vaevalt sa ise mingisuguse vastava erialase kraadi või diplomiga oled, et sinu lihtsat arvamust tõena võtta.
Magistrikraadiga imbetsil oskab neid asju arvutada ja uuringuid läbi viija, sina vaevalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 19:45 
Moderator
Kasutaja avatar

martin525 kirjutas:
Hapnik kirjutas:
martin525 kirjutas:

@1.10

Ära solvu, aga sellist paska võib äkki kuskil lasteaias või vanadekodus näidata. Või peaks kõik hoopis ühistransportida liiklema... Mõttetu riiklik propaganda mille keegi magistrikraadiga imbetsill on rahva raha eest valmis vorpinud.

Ehk siis kelu jutt läheb täppi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 19:54 
Kasutaja avatar

Kaitseväe eest on kõige parem aussi põgeneda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 19:58 

martin525 kirjutas:

Ei solvu, ära muretse. Võtame nüüd ühekaupa. Miks on vaja tulede kasutust lasteaias või vanadekodus näidata? Esimesed ei tohi sõita ja teised ei suuda enam juhtida. Argument null. Ühistranspordis väga ise tulede kasutust ei reguleeri, või siiski? Argument null. Mõttetu riiklik propaganda. Mida siin siis propageeritakse, udutulede õiget kasutust, et liiklus oleks turvalisem.. Eh, jah, nõus. Mitte küll riik, aga liiklussaade, millele tulevad vihjed inimestelt ja kuna inimesed moodustavadki riigi, siis nõus. Keegi magistrikraadiga imbetsill. Mina pole oma silmaga sellist inimest näinud. Huviga vaataks. Olen omanud kokkupuudet kõrgharidusega inimestega, kes on kavalad ja tegutsevad mitte nii korralikult, aga imbetsillid pole nad kindlasti mitte. Argument null Rahva raha eest valmis vorpinud. Nii ja naa, kuigi enamasti on tegu ikka vist erafirmaga (OÜ Rooli Võim), kes selle lõigu meisterdas, aga pead ei anna. Võite mind harida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 20:25 
Kasutaja avatar

Hapnik kirjutas:
martin525 kirjutas:

Ei solvu, ära muretse. Võtame nüüd ühekaupa. Miks on vaja tulede kasutust lasteaias või vanadekodus näidata? Esimesed ei tohi sõita ja teised ei suuda enam juhtida. Argument null. Ühistranspordis väga ise tulede kasutust ei reguleeri, või siiski? Argument null. Mõttetu riiklik propaganda. Mida siin siis propageeritakse, udutulede õiget kasutust, et liiklus oleks turvalisem.. Eh, jah, nõus. Mitte küll riik, aga liiklussaade, millele tulevad vihjed inimestelt ja kuna inimesed moodustavadki riigi, siis nõus. Keegi magistrikraadiga imbetsill. Mina pole oma silmaga sellist inimest näinud. Huviga vaataks. Olen omanud kokkupuudet kõrgharidusega inimestega, kes on kavalad ja tegutsevad mitte nii korralikult, aga imbetsillid pole nad kindlasti mitte. Argument null Rahva raha eest valmis vorpinud. Nii ja naa, kuigi enamasti on tegu ikka vist erafirmaga (OÜ Rooli Võim), kes selle lõigu meisterdas, aga pead ei anna. Võite mind harida.

Saen lihtsalt kogu raha eest. Igav on, aga põnev on vaadata kui lihtsalt inimesed pöördesse lähevad :D

Lõpuks otsustab ikkagi igaüks ise kus-kuidas-mille ja kellega ta sõidab ja kaasliiklejatel on õigus ja veel enam KOHUSTUS teavitada kahtlastest juhtidest politseid( või järgi sõita ja kõik tuled-viled kurikaga puruks peksta ja juhile profülaktika mõttes sahtlisse sõita), like a boss 8)

Aga mis Te arvate sellest, et imiku surnuks sõitnud juht sai 3aastat? :uhoh Normaalne?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 20:47 

Ma ise olen täheldanud siin ühte lihtsat probleemi, kuna ka kogenud, siis isegi vist võiks sellega nõustuda osaliselt. See on nimelt see, et enamus liikvel olevaid vanureid on oma tuled nii ära põletanud/aftermarket saastaga asendanud, et udukas on reaalselt parem valgusallikas.

Normaalsetest autodest või nende tuledest rääkides kindel ei.

Viimati muutis mehikemetsast, 23.02.2016 21:43, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 20:48 

martin525 kirjutas:
Hapnik kirjutas:
martin525 kirjutas:

@1.10

Mis uhked udutuled sul siis on, et seda kardinat ei teki? Mis sa selle paari meetrise valge alaga peale hakkad seal auto ees tee ääres, saad kährikuga kenasti tõtt vaadata enne kui sulle stangesse lendab :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 21:50 

fedja. kirjutas:
Kuidas selle kaitseväega oligi?mida teeseldes kõige lihtsamini eemale saab sellest?

kohanemisraskused

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2016 22:04 
Kasutaja avatar

KopliKrahv kirjutas:
martin525 kirjutas:
Hapnik kirjutas:
martin525 kirjutas:

@1.10

Mis uhked udutuled sul siis on, et seda kardinat ei teki? Mis sa selle paari meetrise valge alaga peale hakkad seal auto ees tee ääres, saad kährikuga kenasti tõtt vaadata enne kui sulle stangesse lendab :)

Täitsa kohe tehase tuled on. Lihtsalt videos esitatud väide, et põhimõtteliselt jääd pimedaks kohe kui udukad sisselülitad minupuhul minuhinnangul ei kehti. Majapidamises kaks identset autot selle vahega, et ühel on udukat ja teise mitte. Arva kumma autoga valgem sõita on?

Kährikuga olen tõtt vaadanud, kährik kaotas. Ka põdraga (kitsedest, ka sinivalgetest, rääkimata) olen tõtt vaadanud, põder hakkas kartma.

to Hapnik- ei andnud alla, käisin õues udukatest seda kardinat otsimas. Ei leidnud :(

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 581 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 39  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis