martin525 kirjutas:
Ei, mul seda valguskardinat lisavarustusena pole
Ära solvu, aga sellist paska võib äkki kuskil lasteaias või vanadekodus näidata. Või peaks kõik hoopis ühistransportida liiklema... Mõttetu riiklik propaganda mille keegi magistrikraadiga imbetsill on rahva raha eest valmis vorpinud.
Ei solvu, ära muretse. Võtame nüüd ühekaupa. Miks on vaja tulede kasutust
lasteaias või vanadekodus näidata? Esimesed ei tohi sõita ja teised ei suuda enam juhtida. Argument null.
Ühistranspordis väga ise tulede kasutust ei reguleeri, või siiski? Argument null.
Mõttetu riiklik propaganda. Mida siin siis propageeritakse, udutulede õiget kasutust, et liiklus oleks turvalisem.. Eh, jah, nõus. Mitte küll riik, aga liiklussaade, millele tulevad vihjed inimestelt ja kuna inimesed moodustavadki riigi, siis nõus.
Keegi magistrikraadiga imbetsill. Mina pole oma silmaga sellist inimest näinud. Huviga vaataks. Olen omanud kokkupuudet kõrgharidusega inimestega, kes on kavalad ja tegutsevad mitte nii korralikult, aga imbetsillid pole nad kindlasti mitte. Argument null
Rahva raha eest valmis vorpinud. Nii ja naa, kuigi enamasti on tegu ikka vist erafirmaga (OÜ Rooli Võim), kes selle lõigu meisterdas, aga pead ei anna. Võite mind harida.