Mul pole elus ühtegi nutikat olnud ja nüüd sain järsku kaks tükki, panen siis oma arvamused kirja, ehk kellegile kasulik.
Kuna need mu esimesed nutikad, siis avastamisrõõmu on palju olnud

Nokia Lumia 710
Sony Ericsson XPERIA Arc S
Akude kestvus on veel segane, kuna kasutanud neid ainult paar päeva, siis midagi eriti öelda pole. Enamvähem samakaua peavad vastu ja mõlemad üsna vähe. 2-3 Päeva tagant peab laadima, Nokia kestab vähe kehvemini. Tegelt jube harjumatu, vana tavalist 4 aastat vana Nokiat pidin laadima kord nädalas...
Sony lööb Nokiat pauguga disaini osas, üli sheff välimus, kergem ja peenem. Sisult telefon nagu telefon ikka - palju appe ja menüüd nagu standardsel telefonil ikka.
Nokia oli esmasel kasutusel minujaoks täiesti segane värk. Ma ei saanud aru kas ostsin telefoni või mingi sotsiaalvõrgustiku abivahendi. Windows Live + Facebook + Google siin ja seal ja kõik käib nende kaudu. Nii kontaktid kui helistamine, teavitused jne ... Kogu telefon tundub olevat üles ehitatud just enimlevinud sotsiaalvõrgustike ümber. Peale nädalast kasutamist olen selle nii omaks võtnud, et teistmoodi väga ei oskagi enam. Väga mugav ja lihtne. Suurim miinus on aku ja disain. Võibolla luulud, aga tundub, et aku vastupidavus on vaikselt hakanud paranema. Kas näpin teda vähem või niiöelda töötab sisse ennast(räägitakse mingeid lugusi sellest).
Ekraan on teravuselt Sonyl oluliselt parem, kaamera tundub parem olevat, samas puutetundlik ekraan töötab Nokial paremini(kõik liigub lihtsamini, Sonyl peab mõnikord mitu korda vedama näpuga asju).