Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 19:57

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 05.06.2012 12:52 

charly kirjutas:
No seesamane ASUS padfone telefon ise maksab 500.- ja teeb igasugustes graafikatestides HTC ONE X telefonidele jõudluses silmad ette (tegra 3 on HTC-l). Arvestades seda, et see nn "tühi tahvel" tuleb 100 EUR eest kätte selle telefoniga siis minuarust päris hea diil. Ma lähen seda sel nädalal näppima kuna telefonivahetus nikuiniigi ukse ees. HTC One X maksab näiteks 599.- ehk sama palju kui see padfone koos padiga.

Siinkohal täiesti nõus. Telefon ise on väga hea, mistõttu endalgi plaan HTC selle vastu vahetada. Eks seadme vajalikkuse/mittevajalikkuse üle otsustab igaüks ise. Tuttava ostis omale tahvli, ei ole ta sellele siiani õiget kasutust leidnud. Diivani peal kohvitassi alusena, et see ümber ei kukuks. Peab ka sammud EMTi seadma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 12:59 
Kasutaja avatar

Muidu tundus väga hea see tahvel, aga mobla aku eluiga on 14h?
See on kuidagi jube jube vähe, isegi nutika kohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 13:04 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:

kahjuks ongi see eriti nõme. Ma pean oma samsung Galaxy Xcover GT-S-i ka pm iga õhtu laadija otsa pistma, kui kasutan mingeid rakendusi või mänge. Helistamisega (paar kõnet päevas) peab isegi 48h kokku.
Ei jõua ära oodata, mil telefonide arendamise asemel, hakatakse rohkem rõhku panema akude kestvuse arendamisele (mobiilid, läpakad, muud akudega seadmed).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 13:08 
Kasutaja avatar

No ma ei tea , meil peab väiksemal lapakal aku umbes miski 8h kui niisama netis kolada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 13:11 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
No ma ei tea , meil peab väiksemal lapakal aku umbes miski 8h kui niisama netis kolada.

minu lätituudil heal juhul 2h ringis. Aga arvestades, et läppar stabiilselt "keti ostas", siis tõenäoliselt olen ise aku ära tapnud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 13:39 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:

No mu 2 a vana HTC Desire pole vist kunagi üle päeva pidanud. Ikka nii, et hommikul võtan juhtme otsast ära ja õhtul lükkan juhtme sappa. Mul internet sees kah kogu aeg aga no seepärast ju selline telefon ostetud saigi.

ASUSe kohta. Tollel "padil" on sees veel eraldi aku nii et kui mobiili sinna sisse lükkas siis saad ming 8-9 h seal lammutada. Kui ostad juurde veel selle klaviatuuri siis seal omakorda aku siis ja paned teist samapalju veel otsa.
Pad on kasulik vidin, kui sul juhtub olema laps 3a ja vanem. Pikemal autoreisil pistad pihku ja kui just angry birdsi ei mängi siis multikaid saab ikka vaadata. Vajadusel saab veel nö kandekonstruktsiooni et tahvel esiistme seljatoe taha kinnitada. Siis nagu 10" HD telekas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 13:48 
Kasutaja avatar

charly kirjutas:
ht99 kirjutas:

Jutt padi kasulikkuse üle

Sai siin naisele raseduse ajal ostetud, et tal kodus üksi igav poleks, julgen kindlalt väita, et üks parimaid oste üldse.
Mängud, filmid, igasugu uuenduslikud appid jnejne.
Seda asuse varianti ma siiski ei pooldaks, tahvelarvuti olgu tahvelarvuti ja telefon telefon.

Mina ostsin Iconia TAB A500, sest sellel igasugused HDMI/USB jne väljundid / sisendid.

Varsti hakatakse lauaarvutisse ka telefone sisse ehitama, et ajaga kaasas käia ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 13:50 
Kasutaja avatar

ma kasutan Nokia X1 dual SIM. Sellega saab ainult helistada. Ainus miinus on see, et igakord kui laadida vaja siis peab väga kaua meenutama, kuhu viimane kord see laadija pandud sai.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 13:50 
Kasutaja avatar

Mu iPad ripub Elisa odavaima Minti otsas ja ei ütleks, et probleeme oleks. Tln-Prn maanteel sai terve tee sobrada netis segamatult. Üksikutes kohtades nagu Nõmme jms on 3G leviga muresid olnud, aga see on arusaadav, sest kuhu seda masti sinna ikka niiväga panna on.

Kõnekvaliteedilt ei ole minul Elisale küll midagi ette heita, olen nende kunde olnud julgelt 10 aastat juba. Ütleks, et kõige mõistlikuma suhtumisega mobiilside ettevõte. EMT on liiga kliiniline ja Tele2 on lihtsalt Tele2:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 14:02 
Kasutaja avatar

Peab proovima siis, EMT'st saab 2 kuuks tasuta netti hetkel vist.
Kui ei sobi siis elisa. Eks paistab.
Sean sammud esialgu EMTi siis, ehk annavad uue telefoni ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 15:10 

ison.ts kirjutas:
ma kasutan Nokia X1 dual SIM. Sellega saab ainult helistada. Ainus miinus on see, et igakord kui laadida vaja siis peab väga kaua meenutama, kuhu viimane kord see laadija pandud sai.

ma kasutan "Eesti telefoniks " http://www.gsmarena.com/nokia_1616-3007.php sellist vidinat. Kuna eriti ei helista ega midagi, siis aku peab üle poole kuu julgesti vastu, kui mitte rohkem. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 15:29 

Mul pole elus ühtegi nutikat olnud ja nüüd sain järsku kaks tükki, panen siis oma arvamused kirja, ehk kellegile kasulik.
Kuna need mu esimesed nutikad, siis avastamisrõõmu on palju olnud :)

Nokia Lumia 710
Sony Ericsson XPERIA Arc S

Akude kestvus on veel segane, kuna kasutanud neid ainult paar päeva, siis midagi eriti öelda pole. Enamvähem samakaua peavad vastu ja mõlemad üsna vähe. 2-3 Päeva tagant peab laadima, Nokia kestab vähe kehvemini. Tegelt jube harjumatu, vana tavalist 4 aastat vana Nokiat pidin laadima kord nädalas...

Sony lööb Nokiat pauguga disaini osas, üli sheff välimus, kergem ja peenem. Sisult telefon nagu telefon ikka - palju appe ja menüüd nagu standardsel telefonil ikka.
Nokia oli esmasel kasutusel minujaoks täiesti segane värk. Ma ei saanud aru kas ostsin telefoni või mingi sotsiaalvõrgustiku abivahendi. Windows Live + Facebook + Google siin ja seal ja kõik käib nende kaudu. Nii kontaktid kui helistamine, teavitused jne ... Kogu telefon tundub olevat üles ehitatud just enimlevinud sotsiaalvõrgustike ümber. Peale nädalast kasutamist olen selle nii omaks võtnud, et teistmoodi väga ei oskagi enam. Väga mugav ja lihtne. Suurim miinus on aku ja disain. Võibolla luulud, aga tundub, et aku vastupidavus on vaikselt hakanud paranema. Kas näpin teda vähem või niiöelda töötab sisse ennast(räägitakse mingeid lugusi sellest).

Ekraan on teravuselt Sonyl oluliselt parem, kaamera tundub parem olevat, samas puutetundlik ekraan töötab Nokial paremini(kõik liigub lihtsamini, Sonyl peab mõnikord mitu korda vedama näpuga asju).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 17:08 
Kasutaja avatar

Lumia on lihtsalt wp7ga ja liigub palju sujuvamalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 18:00 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:
Peab proovima siis, EMT'st saab 2 kuuks tasuta netti hetkel vist.
Kui ei sobi siis elisa. Eks paistab.
Sean sammud esialgu EMTi siis, ehk annavad uue telefoni ka :D

soovitan proovida kõiki pakkujaid neis kohtades kus kindlasti kasutama plaanid hakata. ühe koha peal võib olla operaatoritel väga erinev kiirus jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2012 22:04 

justcraizy kirjutas:
Ekraan on teravuselt Sonyl oluliselt parem, kaamera tundub parem olevat, samas puutetundlik ekraan töötab Nokial paremini(kõik liigub lihtsamini, Sonyl peab mõnikord mitu korda vedama näpuga asju).

WP telefonid peaksid puuteregistreerimisel ekraani pihta kogu olemasoleva ressursi sellesse suunama. Taustal jäetakse vajadusel appid ka seisma. Sellest see sujuvus.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis