fedja. kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Ei pea sa midagi ise ennast arvele võtma. Saadetakse teatis et nüüd oled kaitseväekohuslasena arvele võetud vms....ja mingid materjali lugemiseks.
fockeri jutt on küll nagu kibestund eidel

klassivennad on sul ka p*sakotid lihtsalt. Aga see saag läheb siin nagunii jälle käima ja beebiajud jäävadki siin neid "Miks on ajateenistus p*sk" faktivigadega lasteaiatasemel "kirjandeid" kirjutama

Aga laske edasi, põris hea komöödia.
(ei kaitse ajateenistust ja igaüks teeb oma eluga mis tahab.)
sinu viimast lauset lugeda,siis nahui sa ise seda kaitseväge peale surud?
fockeri jutt ka minu kogemuste puhul ei toiminud.
5-6 kord hakati juba trahvima,kui komisjoni ei ilmunud,ühtegi kirja ka vastu ei võtnud.
Ma ei suru peale. Olen asjast rääkinud alati nii nagu see on. Pole kellelegi öelnud et ta peab ajateenistusse minema vaid olen öeld seda et see on üks kodanikukohustest ning pole seal nii katastroofilist midagi, üks huvitav aeg on.
Enamus kes seal käinutest asja arutult maha teevad ja väidavad et igav on ilmselt ei saanud sealse oluga hakkama ning ei kohanenud.... Vastupidist väita pole mõtet sest need inimesed seda ise ei tunnista nagunii.
Ma tunistan et ei tahtnud ka minna aga peale käimist tagasi mõeldes võtsin sealt ühtteist "kaasa" millest kindlasti elus kasu on. Näiteks koristada enam ei viitsi - teen selle ajaga muud, las teised koristavad.
Metsas oskan onni ehitada ja seal onni panna.
Oskan väärtustada aega mida veedan peldikus.
Olen harjunud magama müts peas, seda veel reaalses elus vaja pole olnud.
Ja mis kõihe tähtsam - siiamaani hoian terve öö voodi peatsi postist kinni, et laine maha ei viskaks (seda saab aint laeva peale sattudes)...
Ahjaa...kõige tähtsam - iseenda igavuse peletamise kogemus on seal kõige suurem.
Surmtõsine jutt!