Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 18:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 29.03.2012 23:08 

Tanel kirjutas:
Ei ole liiga terav.

Tõenäoliselt pole sul õigus. Erinevaid maitseid pole olemas :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2012 00:01 

Mõningad lehed tagasi oli juttu lihastest viineritest. Sattusin poest ostma Nõo Täislihaviinereid, milles liha protsent väidetavalt 97%. 330g pakk maksis umbes 2€ ning pean ütlema, et tegemist on oluliselt paremate viineritega, kui seda Ehe tootesarja omad on. Nõo toode ei meenuta kaugeltki mitte seda kummimassi ning on maitselt kah paremad. Seega kes ajab taga lihast viinerit, soovitan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2012 00:08 
Kasutaja avatar

Sõin ka just neid viinereid päris head on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2012 00:31 
Moderator
Kasutaja avatar

Käisin täna selles Kadaka Selveri vastas üle tee asuvas puhvetis, kus võtsin pilafi kanalihaga. No täna oli küll feil - kanana oli kasutatud mitte kanafileetükke, vaid vist näritud koibade küljest nüri kahvliga kistud ribakesi. Ja külm oli see plöga. Aga suure näljaga viskasin kähku kujuteldava lipsu taha ja tõmbasin tuld.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2012 16:12 
Kasutaja avatar

Täna mõtlesin proovida RoadHouse.
Pilt
Võtsin kella 11 paiku suure eine. Tõepoolest- McDoonaldsi üks õnnestunumaid katseid burgerit teha. Maitses hästi. Kõhu täitis hästi. Natuke häiris kärsahais ja kärsamaitse, mis peaks siis Ameerikat tähendama? Friikad mäkdoonaldsiliselt LIIGA soolased... Hea üllatus oli see, et salvakaid oli kaasa pandud peoga ja need olid suured. Mitte sellised nagu lägaburgeritel, kus ALATI jääb puudu kogu selle läga vaoshoidmiseks. Samuti oli meeldiv, et Sõpaka-Tammsaare ristmiku Mc-s olid eestlastest tibid teenindajateks :)
Suur Eine 5.70€

Nagu mäkdoonaldsi toidule kohane, oli paari tunni pärast per*e hele...

Hüppasin läbi ülemiste "filiaalist"... Esimene emotsioon. venelased... Krt :kill Jeesti kjeelt võijks ju ikka osata suhtlustasandil... Iga klient pole ka venelane, et nende poole peaks esmalt vene keeli pöörduma...
Sealt palusin omale suure Big Tasty eine Ameerika friikatega.
Pilt
Pilt
Kui korraldada pimetest burgeritest, siis ilmselgelt Tasty ja Roadhouse poleks ehk parimad, kuid selgelt eristatavad teistest burgeritest. Nimelt- sööd nagu sütt... Kui hommikune oli enam vähem, siis seekord ajas söemaitse (grillikärsakas?) iiveldama... Samas- neil kahel burgeril erinevust praktiliselt ei ole... Kui need omavahel pimetestis võistleks, siis vahet teeks ainult sellega, et Roadhouse on lisaks karbile, veel ka väikese tasku sees, et oleks mugav süüa. Tasty'l, kahjuks, jooksis pool salatit välja (karbi põhja) ja kuna ma olin juba selles ninaaluses pettunud, ei hakanud ma ka seda silo sealt kokku noppima. Jääb kajakatele...
Ameerika friikartulid... Hmm... Esimesena seostaks ameerikaga sõna "paks", teisena eelnimetatud kärsamaitse (mis peaks siis tähendama ameerikat?). Am friikatel oli mõlemad komponendid olemas. PAKSUD ja selleks hetkeks juba okseleajav kärsakas... Kuna friikad olid paksud, siis ilmselgelt polnud nad seest krõbedad, vaid pehme plöga, mis omakorda ajas söögiisu eemale...
Suure eine hond 6.40€

Kuna see mäkiburks on ikka "kõhtu-mitte-täitev" siis 4 tunni möödudes taaskord Tankla Kebab, mis on ÜLIM. Ma ei suutnud vastu panna.... Iga kord, kui Tanklasse lähen, mõtlen, et seekord proovin ma midagi muud, kuid nii kui ma seda toidunimekirja näen, olen kui hüpnoosi all ja ainus, mis ma luugi avanedes suudan öelda on: "Suur kebab, kaasa"...
hind: 4.50€ + karp 0,20€

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2012 17:41 
Kasutaja avatar

Saku Pruulikojas töötajate sööklas on ikka head toidud iga päev. Täna võtsin kanarullid peekoniga, sees oli juust ja ananass, ahjukartul, külmkaste ning kahte erinevat salatit ja lisaks kukkel, maksis 3.45 ja kõht täis. Pilti ei hakka vist tegema, muidu vaatavad veel imelikult ka.

Täna ilmus ka menüüsse hamburger, hinnaks 4.50 ja ooteaeg 10 minutit vähemalt. Ei kujuta ette mis see võib veel olla, et selline hind ka, peaks vist proovima...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2012 21:09 
Kasutaja avatar

Ma ei tea mis kärsakaid te sööte, aga ma olen iga kord normaalsed Big Tastyd saanud, aga vb on asi ka pirtsakuses. Eile võtsin ka Tanklast kebabi, pettusin. Ma oleks võinud samasugust liha kodus pannipeal ka teha. Aga noh, vähemalt friikad ja kast olid head.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2012 01:11 
Moderator
Kasutaja avatar

Popkala kirjutas:
Saku Pruulikojas töötajate sööklas on ikka head toidud iga päev. Täna võtsin kanarullid peekoniga, sees oli juust ja ananass, ahjukartul, külmkaste ning kahte erinevat salatit ja lisaks kukkel, maksis 3.45 ja kõht täis. Pilti ei hakka vist tegema, muidu vaatavad veel imelikult ka.

Täna ilmus ka menüüsse hamburger, hinnaks 4.50 ja ooteaeg 10 minutit vähemalt. Ei kujuta ette mis see võib veel olla, et selline hind ka, peaks vist proovima...

Ma ikka vanast harjumusest mõned korrad aastas satun sinna. Kogemusest võin öelda. et tasub olla ettevaatlik esmaspäevil, kui võib leida menüü a la "meil oli nädalvahetusel pulm". Muidu annab Merle väga korralikku sööki, ja hea hinnaga kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2012 05:26 
Kasutaja avatar

ülemiste macis on alati parimat big tastyt tehtud... see kuradi kärsaka jutt on raudselt mingi väljamõeldis ja need venelased, kes seal töötavad on ole prahi.. kunagi pole näinud kuskil mujal nii head laua teenindust mc donaldsites, kui seal ülemiste omas..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2012 07:14 
Kasutaja avatar

bls kirjutas:
aga vb on asi ka pirtsakuses. Eile võtsin ka Tanklast kebabi, pettusin.

Eelmisese lauses andsid vastuse oma järgmise lause probleemile. Justnimelt. Kellele ema, kellele tütar.

Gert13 kirjutas:
ülemiste macis on alati parimat big tastyt tehtud... see kuradi kärsaka jutt on raudselt mingi väljamõeldis ja need venelased, kes seal töötavad on ole prahi.. kunagi pole näinud kuskil mujal nii head laua teenindust mc donaldsites, kui seal ülemiste omas..

Ma saan aru, et siin teemas EI PEA kõik kasutajad Räägupesa haipima vaid võib ka teistes kohtades käia ja pakutavaga mitte rahul olla? Kui olen valesti aru saanud, siis vabandust.

Ahjaa- venelaste jutule lisaks. Enamasti pole ka minul, ilusate vene tibide vastu mingeid negatiivseid emotsioone. Kuni... Nad pöörduvad iga kliendi poole AUTOMAATSELT vene keeles. Vot sealt maalt saab minu mõistev suhtumine otsa... Meie riigis võiks ikka esmalt pöörduda kliendi poole eesti keeles, eeldades, et tegemist ON eestlasega ja alles siis muud keeled...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2012 10:26 
Kasutaja avatar

Ülemistes töötades saab tõesti suht tihti Macis käidud, igati viisakas ja kiire teenindus, ja minuga räägitakse alati sulaselges Eestikeeles.

Eile võtsin räägust hakksnitsli ja sorry, no ei olnud hea :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2012 13:18 
Kasutaja avatar

tahaks mustakal kuskil süüa midagi head. ideid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.03.2012 15:50 

Tanel, rocca ja kristiine brezzas on ka väga boss shaslõkk :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 15:53 
Kasutaja avatar

Mis pitsa see on ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.04.2012 16:06 

Sai mäkis roadhouse ära proovitud, täielik kräpp minuarust, hakkas sees keerama sellest.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis