infrenal kirjutas:
pokemon kirjutas:
et kui nimi Siemann teile midagi ütleb, siis järeldused tee ise.
ausaltöelda ei ütle see nimi mulle midagi
olen mina ka näinud eluaegseid diisli spetse nii mõndagi, ma ei ütle et see su tuttav saamatu on, aga kui ta selliseid väiteid pillub siis võib ta siiski kõvataja kategooriasse liigitada.
ja samas, kui mees kes tõenäoliselt siis diislitega päevast päeva tegeleb ja soovitab diislist kaarega mööda käia, siis ma ei julgekski vist sinna minna. väga rumal jutt.
vastu tõenäoliselt peab sellele idiootsusele nii mõnigi mootor, aga küsiks et mis näitaja üleüldse see on mitu minutit põhjagaasi auto vastu peab?
muidugi igaüks ise teab mida oma autoga teeb.
ja kuigi ma pole kunagi nö. bahni peal sõitnud, siis on siiski mulje jäänud, et enamus inimesi ei sõida seal viienda käiguga gaas põhjas...
Inimene soovitab, kuidas rahakoti sõbralikumalt läbi saada ja nüüd on see rumal jutt? Aga eks see oleneb ka, millise kütusega sõita, kui korraliku tanklakütusega sõita ja autot korralikult hooldada, siis pole ka diisliga eriline probleem murevabalt sõita. Muidugi arvestades seda, et paljud tahavad niigi väiksema kütusekulu kõrvalt väga odavalt sõita ja "hoiavad" kokku kusagilt teisest paagist kütet ümber valades või kuskilt jumal teab kust odavat kütust ostes, mille päritolu hästi ei tea, siis polegi mingi üllatus see, et pumbad laiali lendavad. Aga tulles algse turbo laiali lendamise juurde tagasi, siis tõenäoliselt jooksis õlitus kinni mingi s*tatüki pärast mootoris, suht tavaline olukord ja pärineb tavaliselt puudulikust hooldusest. Võib veel olla ka valest auto kasutamisest, samuti suhteliselt tavaline, sõidust tulles kohe võti välja ja viimasena umbes õhufilter, põhjusena tavaliselt ei diagnoosita, kuid võib täiesti olla.
See, et see mootor nii vastu peab ei olegi mingi näitaja. Samas on mingi näitaja juba see, kui autost ei saada kätte esimese korraga tulemust ja siis mõningase piinamise järel asi pillid kotti pakib.
Bahnil sõitmisest, ega seal eriti tald põhjas ei sõideta, enamjaolt liigutakse nii 120-140 vahemikus. Proovisin päevasel ajal ka 160't hoida, aga siis kiputi jalgu jääma ja ega sellest suurt midagi välja ei tulnud.