123 kirjutas:
Täpselt nii on.
Kui 21.50 poodi õllejärgi minna siis on jh suuremad järtsid aga laupäev ja 11,30 15 järtsis seista on küll
Müüalt sain komentaariks et rimi hoiab raha kokku ja kiusupärast umbes ei panda inimessi kassase ja osakonna juhatajalt tuli ainult mõminat pm vastuseks.
Aga jah kui siin juba tanklaid boikoteerime siis lööge poodides ka rohkem lärmi on minu soovitus.
Hindasi on küll mihklid tõstma aga,et midagi vastu saaks...
Olen ise samamoodi mitu korda ennast pooleks vihastanud. Mõtled küll, et noo kes need inimesed kell 3 ikka poes käivad jaaa vot ei käigi inimesi. Samas kassasid on ka 1 kus müüja mingi nii poolunes neid asju sealt läbi tõmbab.
Lisaks on tondi selveris üks uskumatult ebaviisakas kassapidaja. Nime ka kahjuks ei tea, sest rinnasilti ta ei kanna kunagi. Miski venelannaga tegu on igastahes ja muud ta ei tee, kui jutustab teiste kassapidajatega. Aa ja no vahepeal siis teenindab kliente ka natuke. Tahaks nime teada. Selverites see tagasiside vorm töötab väga hästi, nii mitmedki kassapidajad on ilmselt peale minu kirjade saanud veel kirju ja käitumine on muutunud kardinaalselt. Seda nii Rakveres kui Tallinnas.