AntiL kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
100nM on ikka vägagi tuntavalt suur vahe
Ma ei väitnud, et seda vahet ei ole tunda. Peabki olema tunda, sest S klass on ju nagunii raskem kui Avensis, samas 0-100 kiirendus on neil sama sekundi sees (S-klass natu kiirem). Pidasin rohkem silmas, et seda lisa 100nm saavutada ei ole ilmselt nii raske, kui toyota juba 2003 aastal suutis 20kw ja 100nm lahjema mootori valmis teha. (mis on kusjuures siiamaani ka uutes mudelites kasutusel)
Kindlasti ole ole keeruline, kuid mercedes pakub selle lisa 20kW ja 100nm juures ka 0,2L madalamat keskmist kütusekulu ning madalamat co2 eraldust.
Noh jah, tehnoloogia areneb ju, täitsa loogilised näitajad.
Ning ei, ma ei tee seda mersu mootorit maha, minuarust on vägagi asjalik asi, aga lihtsalt mitte midagi üle mõistuse.

Alwayslate kirjutas:
Toyota mehed kerige edasi ,aga minu ausa arvamuse järgi on Avensist ja S klassi võrrelda umbes sama nagu võrrelda näppu ja m...i
Kamoon ole normaalne. Ma ei ole kusagil võrrelnud avensist ja S klassi kui autosid. Muidugi ei saa neid võrrelda juba selle pärast, et üks on jaapani pereauto ja teine on saksa esindussedaan. Samas mootor on mootor ja neid annab väga edukalt võrrelda. Mõlemad rida4 ja mõlemad sama kubatuuriga. Loe ka mida ma kirjutan.